Dit was een test … en we hebben jammerlijk gefaald

Ik denk dat Hunter S. Thompson gelijk krijgt door onthullingen die dagelijks duidelijk worden. Ik ben van nature een scepticus, dus ik geloof zelden iets wat me verteld wordt zonder de feiten te verifiëren, gegevens te analyseren en de motivatie te begrijpen van degenen die verklaringen en beweringen doen.

Het grootste deel van mijn leven dacht ik dat ik wel begreep hoe de wereld in elkaar zat.

Tussen 2000 en 2008 begon ik te twijfelen aan mijn begrip, schrijft Jim Quinn, toen ik toekeek hoe mijn regering de waarheid over 9-11 verdoezelde, deze gebruikte om een Orwelliaanse bewakingsstaat in te stellen via de Patriot Act, Irak binnenviel op basis van een vals verhaal over massavernietigingswapens en banden met 9/11, en toekeek hoe degenen die de Federal Reserve controleerden de dot.com zeepbel creëerden en deze opvolgden met een huizenbubbel – allemaal ten voordele van Wall Street banken, miljardairs en politici met connecties.

De staatsschuld bedroeg 5,6 triljoen dollar in 2000, de begroting was bijna in evenwicht sinds decennia, het defensiebudget (300 miljard dollar) was op een dieptepunt sinds decennia omdat er geen grote conflicten in de wereld waren, en termijnbeperkingen waren nog steeds een legitieme verkiezingskwestie. Als iemand op 1 januari 2000 werd verteld dat in 2021 de staatsschuld zou oplopen tot 30 biljoen dollar, met jaarlijkse tekorten van 3 tot 4 biljoen dollar, een defensiebudget van 750 miljard dollar terwijl oorlog op korte termijn in het verschiet ligt, en alle schijn van regeren door middel van wetgeving die de burger ten goede komt was verdwenen, dan zouden ze je hebben uitgelachen, je ervan hebben beschuldigd een samenzweringsgek te zijn, en hebben gezegd dat het land een hyperinflatoire bananenrepubliek zou worden met een rente van 50% als ook maar iets van dat alles zou gebeuren. De waarheid is altijd veel erger dan je donkerste visioenen en angsten.

Wat er in het afgelopen jaar is gebeurd heeft mij verbijsterd, omdat het niveau van verraad, bedrog, desinformatie en valse verhalen buitensporige hoogten heeft bereikt, wat duidt op een gevoel van urgentie en wanhoop bij degenen die de macht over de samenleving hebben. Het is deprimerend en frustrerend om te zien hoezeer de meerderheid van de bange schapen in dit land gehoorzaam is, en zich volledig schikt naar de autoritaire dictaten van hun opperheren.

De buitensporigheid van de reactie op een slecht jaarlijks griepvirus doet mij geloven dat de waarheid achter wat er gebeurd is en nog steeds gebeurt, veel erger is dan de meesten zich kunnen voorstellen of begrijpen. Het niveau van pure kwaadwilligheid en minachting voor de mensheid, tentoongespreid door de despoten die de macht hebben over onze politieke, economische, medische en sociale structuren, heeft het land op de rand van burgerlijke chaos gebracht, een berekend politiek pandemonium, wereldwijde conflicten en een onvermijdelijke financiële ineenstorting die door schulden wordt veroorzaakt.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.