“Digitale infrastructuur” nodig om te “weten wie er wel en wie er niet is ingeënt”

🕒 Leestijd: 2 minuten

Er moet een digitale infrastructuur komen om vast te stellen welke vaccins iemand heeft genomen, nu er steeds meer prikken worden gegeven, vertelde de voormalige Britse premier Tony Blair aan de deelnemers van het World Economic Forum.

“Ik denk dat er nu een enorme impuls is voor een nationale digitale infrastructuur. Digitalisering in de gezondheidszorg is een van de grote veranderingen. We moeten landen helpen een nationale digitale infrastructuur te ontwikkelen, die ze nodig zullen hebben met al deze nieuwe vaccins.” – T. Blair

Sociale kredietscore of vaccinpaspoortsystemen nodig

Blair, die zijn voorstel nader toelichtte, benadrukte dat voor een dergelijk programma de Chinese sociale kredietscore of vaccinpaspoortsystemen nodig zijn voor “vaccins die in de toekomst zullen komen”.

“Je moet weten wie wel en wie niet gevaccineerd is”, zei Blair tegen zijn collega-panelleden, die steeds enthousiaster werden over het vooruitzicht.

“Sommige van de vaccins die in de toekomst zullen worden gegeven, zullen meerdere inentingen zijn, dus je moet – om redenen die te maken hebben met gezondheidszorg in het algemeen, maar zeker voor een pandemie of voor de vaccins – een goede digitale infrastructuur hebben.” – T. Blair

Blair had ook moeite om een glimlach in te houden toen hij sprak over de digitale infrastructuur voor een reeks nieuwe vaccins, injectables die enkele van de ergste ziekten in de wereld zullen aanpakken en die ons de kans geven om grote veranderingen in de gezondheid van de wereld teweeg te brengen.

Dus, volgens de voormalige Britse premier, willen de globalisten digitale gezondheidsmonitoring van de bevolking om te zien of ze hun “reeks” van “nieuwe vaccins”, gemaakt voor “enkele van de ergste ziekten in de wereld” hebben ingenomen. En de Covid bangmakerij heeft de perfecte “gelegenheid geboden om [deze] grote veranderingen door te voeren.”

Maar maak je geen zorgen. De mainstream media zegt dat er niets belangrijks wordt besproken in Davos!

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.