Deze VRT-video bewijst dat de verkeerde corona-topspecialisten de zak krijgen

Misschien is het staalhard liegen, misschien onwetendheid. Maar feit is: zij die ernaast zitten mogen verder doen, de coronacritici die gelijk hebben moeten vertrekken.

Of je nu een vaccinfetisjist bent of een antivaxer – of iets daar tussenin – je kunt niet ontkennen dat ‘van overheidswege’ beslist wordt welke informatie wij over de vaccins – gentherapie volgens sommigen – krijgen. Al wat pro is wordt door onze strot geramd tot het er langs onze oren weer uitkomt, alles en iedereen die de prik in vraag durft stellen wordt de mond gesnoerd.

Op Facebook zie je continu gesponsorde posts verschijnen dat de vaccins volstrekt veilig en betrouwbaar, werkzaam en zelfs koosjer en halal zijn. Kritische posts over het vaccin kom je heel wat minder tegen. Die worden door factcheckers – die worden gefinancierd door de farma-industrie, jawel – gefactcheckt, fout bevonden en posters ervan in de Facebook-jail gestoken. Dat die factchecks soms zo krom zijn als een banaan die te lang in de zon lag, komt niemand te weten: wie de factcheckers zélf factcheckt, vliegt mee in de Facebook-jail.

Steeds dezelfde topdokters, topvirologen, topmedici en andere toppers, verklaren hun mening en ‘de feiten’ aan het nieuws. Voormalige toppers in hun vak die er een andere mening op na houden, zijn nu floppers en mogen hun boeltje pakken.

Neem nu lector gezondheidswetenschappen Sam Brokken. Vòòr de coronacrisis een crème van een kerel. En slim dat die was!

Tot-ie uitgenodigd werd bij ‘De Zevende Dag’, en daar durfde vertellen dat hij eraan twijfelde of het vaccin de overdracht van het virus wel kan stoppen. Pek en veren werden zijn deel, en hij mocht zijn lectorkostuum aan de haak hangen.

Aan de andere kant van die tafel in ‘De Zevende Dag’ zat Pierre Vandamme – je weet wel: de man die de P-redactie het liefst achter tralies ziet. Of toch op zijn minst een omgangsverbod met een toetsenbord en een enkelband ziet krijgen. Hij zei dat het inmiddels bewezen was dat mensen die gevaccineerd zijn, twaalf dagen na hun prik het virus niet meer kunnen doorgeven. We verzinnen dit niet: check vanaf plusminus 10:40 DEZE video.

Maar wat zagen we nu enkele dagen geleden in alle kranten verschijnen? ‘t Is toch niet waar zeker. Zelfs wie volledig gevaccineerd is, die kan het virus nog steeds doorgeven. Er werd meteen voor gewaarschuwd dat dit grote gevolgen kan hebben voor het verdere coronabeleid. Het rijk der vrijheid zal voor een andere, nog nader te bepalen datum zijn.

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om daaruit te concluderen dat Sam Brokken gelijk had, en Pierre Vandamme er vierkant naast zat. Toch is Vandamme nog steeds de topvaccinoloog die de enige waarheid mag verkondigen aan de media, en Sam Brokken de kwakzalver die gemuilkorfd is…

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Deze VRT-video bewijst dat de verkeerde corona-topspecialisten de zak krijgen

  • 15 november 2021 om 00:24
    Permalink

    Canon april 2020 wist vanuit een goede bron nl. Een holistische arts dat de ‘plandemie” fake was en met een heel ander doel werd uitgerold. Ook is bewezen, zelfs onderzocht door een commissie op vraag van de overheid, wat de kosten baten zouden zijn van de Lockdown. De commissie had besloten dat het meer negatieve dan positieve gevolgen zou hebben en toch werd beslist tot Lockdown…

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.