Deze Pfizer-documenten bleven tot nu toe geheim

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Vertrouwelijke documenten (1) van BioNTech, daterend van 18 augustus 2022, tonen dat er tot 18 juni 2022 al duizenden mensen waren overleden na vaccinatie. De stukken tonen ons dat er bijvoorbeeld 189 kinderen jonger dan 17 jaar waren gestorven. De data zijn verzameld tussen 19 december 2021 en 18 juni 2022. In die periode beweerden Pfizer en BioNTech dat er ‘vrijwel geen veiligheidssignalen’ waren en dat het vaccin 91 procent ‘effectief’ was.

Tot 18 juli 2022 verwerkte BioNTech 3280 meldingen met een overlijden na vaccinatie. De documenten laten zien dat Pfizer al vanaf het begin wist dat het vaccin massale schade veroorzaakt. De documenten zijn via een WOO-verzoek opgehaald door een anonieme lezer van de Oostenrijkse blog TKP. Ze zijn op 4 maart jl. gepubliceerd, maar pas recentelijk werden ze opgemerkt door verschillende bloggers.

Een 14-jarige jongen overleed na het coronavaccin als gevolg van een zwelling. Een 67-jarige man werd 30 minuten na zijn derde dosis gediagnosticeerd met anafylaxie. Hij kreeg later een hartstilstand en overleed 12 dagen na zijn prik. Vele duizenden sterfgevallen, maar Pfizer en BioNTech bleven beweren dat er geen veiligheidssignalen waren. Ze beweerden daarentegen dat hun coronavaccin maar liefst 91,3 procent effectief was. Pfizer en BioNTech schreven bovendien dat het risicoprofiel van hun vaccin gunstig was, en het EMA sloot zich daarbij aan.

Bron

Ref 1.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

9 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.