Deense studie Pfizer COVID-vaccin bevestigt dat sommige mensen zeer gevaarlijke injecties kregen, anderen placebo

🕒 Leestijd: 5 minuten

Deense wetenschappers hebben overtuigend bewijs gevonden dat een aanzienlijk percentage van de batches van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin dat in de EU wordt gedistribueerd, waarschijnlijk uit placebo’s bestond – en de niet-placebo-batches vertoonden meer dan normale ernstige bijwerkingen bij ontvangers, wat leidde tot de oproep voor nader onderzoek.

pfizer biontech covid-vaccin placebo-functie

Deense wetenschappers hebben overtuigend bewijs gevonden dat een aanzienlijk percentage van de batches van het Pfizer-BioNTech BNT162b2 COVID-19-vaccin dat in de EU wordt gedistribueerd, waarschijnlijk uit placebo’s bestond – en de niet-placebo-batches vertoonden meer dan normale ernstige bijwerkingen bij de ontvangers.

De wetenschappers publiceerden hun studie in maart, als een brief ingediend bij het European Journal of Clinical Investigation. BNT162b2 is het vaccin waarvoor toestemming voor gebruik in noodgevallen is verleend door de Amerikaanse Food and Drug Administration en andere autoriteiten.

Het onderzoek trok aanvankelijk geen aandacht, maar recente mediaberichten brachten het aan het licht.

Journalist Kim Iversen, die woensdag verslag deed van het onderzoek in ‘ The Kim Iversen Show ‘, noemde het een ‘absolute bom van een verhaal’.

Iversen citeerde als bron een artikel in The Daily Skeptic , eveneens woensdag gepubliceerd, door vijf Duitse wetenschappers die publiekelijk de veiligheid van de vaccins in twijfel hebben getrokken.

De Deense onderzoekers keken naar Pfizer-BioNTech-vaccins die tussen december 2020 en januari 2022 in Denemarken werden toegediend en ontdekten dat partijen van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin netjes in drie groepen konden worden verdeeld.

Twee van de drie groepen vertoonden hogere dan normale percentages ernstige bijwerkingen bij ontvangers. Voor de derde groep batches werden echter in totaal nul bijwerkingen gemeld.

De onderzoekers onderzochten ook gegevens die aangeven welke partijen werden geïnspecteerd en getest door regelgevers en ontdekten dat bijna geen van de partijen uit de derde groep – geassocieerd met geen ernstige bijwerkingen – was geïnspecteerd.

Volgens Iversen suggereren de bevindingen dat “veel van de batches van het Pfizer-vaccin die aan het publiek werden toegediend – tot 30% – placebo’s waren. En erger nog, het bewijs wijst erop dat regelgevers hiervan op de hoogte zijn en deze graag toepassen.

De auteurs van de studie schreven:

“De waargenomen variatie in SAE [ernstige ongewenste voorvallen]-percentages en ernst tussen BTN162b2-vaccinbatches in deze landelijke studie was in strijd met het verwachte homogene percentage en de verdeling van SAE’s tussen batches.

“Concluderend suggereren de resultaten het bestaan ​​van een batch-afhankelijk veiligheidssignaal voor het BNT162b2-vaccin, en meer studies zijn gerechtvaardigd om deze voorlopige observatie en de gevolgen ervan te onderzoeken.”

Iversen zei dat deze resultaten betekenen dat “of ze waren actief aan het experimenteren met het publiek of ze verdoezelden het feit dat de vaccins tal van bijwerkingen hadden.”

‘Zo zouden placebo’s eruit zien’

De Duitse wetenschappers bespraken vorige week voor het eerst de resultaten van het Deense onderzoek in een Duitse online talkshow, Punkt.Preradovic , gepresenteerd door journaliste Milena Preradovic.

Volgens The Daily Sceptic analyseerden ze hoe “de batches die in Denemarken worden gebruikt, die worden weergegeven door de punten in de grafiek, in wezen uiteenvallen in drie groepen.”

grafiek met vermoedelijke bijwerkingen

Eén set batches, de “groene batches” genoemd, goed voor meer dan 60% van de totale steekproef, vertoonde “een matig of matig hoog niveau van bijwerkingen die daarmee verband houden”.

Concreet werd één ernstige bijwerking gemeld per ongeveer 400 doses in deze batch – veel hoger dan het aantal ernstige bijwerkingen dat werd gemeld voor het griepvaccin.

Een andere reeks batches, de “blauwe batches” genoemd, was “geassocieerd met een buitengewoon hoog niveau van bijwerkingen” – met een aantal gemelde ernstige bijwerkingen van 1 op de 10 doses, goed voor bijna 50% van de vaccin- gerelateerde sterfgevallen in de steekproef.

Sommige batches binnen de “blauwe” groep hadden een nog hoger aantal ernstige bijwerkingen: tot 1 op elke 6 doses.

De “blauwe batches” werden echter het minst toegediend in Denemarken, wat neerkomt op minder dan 5% van het totale aantal doses in de steekproef. Dit bracht de wetenschappers ertoe op te merken dat “deze bijzonder slechte partijen misschien stilletjes van de markt zijn gehaald door de volksgezondheidsautoriteiten.”

De derde reeks batches, de “gele batches” genoemd, vertegenwoordigde ongeveer 30% van het totale aantal doses dat in het monster werd toegediend, maar was “geassocieerd met letterlijk nul vermoedelijke bijwerkingen”.

Gerald Dyker, Ph.D. , hoogleraar organische chemie aan de Ruhr-universiteit in Bochum, Duitsland, en een lid van het team van vijf Duitse wetenschappers die de Deense studie onder de aandacht brachten, suggereerde dat “kwaadaardige” waarnemers zouden kunnen concluderen “zo zouden placebo’s eruit zien”.

“Waarom zou een bepaalde groep absoluut geen bijwerkingen hebben?” zei Iversen. “Deze wetenschappers zeiden dat de enige keer dat je dat krijgt in de controlegroep is. Dat is de groep die de placebo kreeg.”

‘De toezichthouders wisten het’

The Daily Skeptic meldde dat toen de Duitse onderzoekers de batchnummers vergeleken met openbaar beschikbare gegevens over de vaccinbatches , “ze de verrassende ontdekking deden dat bijna geen van de onschadelijke batches, in tegenstelling tot de zeer slechte en niet zo slechte batches, verschijnen onderworpen te zijn geweest aan enige kwaliteitscontroletest.”

“Wat ze ontdekten via openbare informatie… was dat sommige van hen werden getest en sommige niet,” zei Iversen, erop wijzend dat elke afzonderlijke batch in de “blauwe” groep en bijna alle batches in de “groene” groep werden getest door toezichthouders en werden vervolgens “uitgerold naar het publiek”.

Echter, als het ging om de “gele” batches, zei Iversen dat de onderzoekers ontdekten dat ze op één na niet waren getest door de toezichthouder.

Dyker vertelde Preradovic: “Dit zou het aanvankelijke vermoeden ondersteunen dat het misschien in feite zoiets als placebo’s zijn”, een punt dat verder werd benadrukt door Iversen, die zei:

“Hoe is dit mogelijk? Wat is de kans dat de groep die geen enkele bijwerking kreeg, die eruitziet als een placebo, die eruitziet als een zoutoplossing, wat is de kans dat geen van hen zou zijn getest behalve één, terwijl alle anderen in de andere werden getest? groepen, praktisch allemaal? De kans is zo goed als nihil.”

“Weet je wat dat daar laat zien? Dat laat zien dat de regelgevers het wisten. Ze wisten dat ze de zoutoplossing niet hoefden te testen. Het zou zonde van hun tijd zijn geweest, dus dat deden ze niet.

“En ze gaven het vrij aan het publiek, en dat was 30% van de doses, en ze waren placebo en ze wisten dat ze placebo waren. Zo ziet dat eruit.”

Toen hij opmerkte dat er veel meer doses werden gegeven door de “blauwe” en “groene” groepen, suggereerde Iversen verschillende mogelijke redenen hiervoor, waaronder dat de onderzoekers geloven dat wanneer regelgevers het hoge percentage ernstige bijwerkingen in die twee groepen zagen, “ze stilletjes trokken “die partijen van de markt” zonder het aan iemand te vertellen.

Met betrekking tot de “blauwe” groep, die een buitengewoon hoog percentage ernstige bijwerkingen vertoonde, zei Iversen: “Het is mogelijk dat dit een andere formulering was en dat ze het daar hebben uitgerold terwijl ze op mensen aan het experimenteren waren.”

Ze zei dat het zou kunnen zijn dat het “een opzettelijke batch was en dat ze aan het experimenteren waren met de mensen, ze deze extra dosis gaven van iets dat iets anders in zich had”, voegde ze eraan toe, “omdat het lijkt alsof ze mensen placebo’s gaven , dat ze op mensen aan het experimenteren waren.”

“Het enige andere dat mogelijk is, is dat ze het enorme aantal bijwerkingen verdoezelden”, zei Iversen, eraan toevoegend dat er een “schandalig aantal bijwerkingen was, en de enige manier om het te verzachten en het publiek kalm te houden.” [was] om ze een placebo te geven. Op die manier zal het totale aantal bijwerkingen veel lager zijn.

Iversen merkte op dat Denemarken een rapportagesysteem heeft voor ernstige bijwerkingen vergelijkbaar met het Vaccine Adverse Event Reporting System ( VAERS ) in de VS.

Van VAERS is historisch aangetoond dat het slechts 1% van de daadwerkelijke bijwerkingen van vaccins rapporteert .

Ze zei dat in dergelijke vrijwillige meldingssystemen de meeste mensen die bijwerkingen ervaren, hun verwondingen nooit melden. “Daar moet je rekening mee houden, want dat scheef de cijfers eerder lager dan hoger.”

Suggererend dat “Dit misschien vrijwel overal aan de hand was waar de Pfizer-vaccins werden toegediend”, riep Iversen op tot het starten van een onderzoek in de VS:

“Dit moet natuurlijk worden onderzocht, en we zouden graag zien dat dit ook hier in de Verenigde Staten wordt onderzocht.

“Deden ze dit en waar deden ze dit? Hebben ze mensen laten weten dat ze mogelijk een placebo kregen? … Waren de mensen zich ervan bewust dat ze in wezen in een klinische proef zaten? Dat is wat dat is. Dat is een test, je bent een proefpersoon … en ze waren gegevens aan het verzamelen.

“Dit is crimineel.”

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Deense studie Pfizer COVID-vaccin bevestigt dat sommige mensen zeer gevaarlijke injecties kregen, anderen placebo

  • 3 juli 2023 om 19:16
    Permalink

    Ga de batchnummers eens na, dan zie je dat de eerste batches voor de meeste bijwerkingen zorgen. De eersten zijn verdeeld door Europa (kleine aantallen in de studie) aan risico groepen en hoog bejaarden. Lijkt me logisch dat daar de meeste bijwerkingen kwamen. De laatste batchnummers zijn voor de jongeren en kwamen na de eerste serie van twee.
    In dit licht gezien is het artikel waardeloos.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.