Death Report van Sorensen en Zelenko van 1 september 2021 tonen aan dat het Corona narratief niet klopt.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De onlangs overleden Vladimir Zelenko ontwikkelde in 2020 ontwikkelde een protocol dat profylaxe (voorkomen van besmetting), vroegtijdige interventie en behandeling van hoog-risicopatiënten met COVID-19 omvatte.

Beste allemaal,

Ik stuitte onlangs andermaal op het Death Report van Sorensen en Zelenko. Deze keer ging het om de Nederlandse vertaling.

Het rapport zelf van dateert van 1 september 2021 en geeft een vrij exhaustief overzicht (ook met veel bronvermeldingen) van de talrijke argumenten die aantonen dat het Corona-verhaal helemaal niet klopt. Het gros van de argumenten zijn medisch en rationeel van aard. Zelenko is trouwens internationaal gekend voor zijn protocol om Covid-19 te behandelen. In zijn behandeling gebruikte hij onder andere zink, HCQ en azithromycine. Het staat bekend als het Zelenko Protocol.

Op het einde van het rapport gaat het echter ook een ‘donkere de kant op’ van zogenaamd complotdenken… aan de lezer om hierover te oordelen.

Het is wel een zeer sterk overzicht van de complete nonsens van de aanpak van de Corona-crisis door massale vaccinaties.

Met vriendelijke groeten,

K.P.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.