De WHO-database toont nu 2.622.859 bijwerkingen na een prik met het Covid-19-vaccin.

Vigiaccess is een online database in samenwerking met het WHO om bijwerkingen van medicijnen te verzamelen. Het is vergelijkbaar met de VAERS database.

Luister naar verslaggever Koen Willems. Hij vergelijkt de bijwerkingen van traditionele medische producten met de schade van Comirnaty, het corona vaccin van Pfizer. Deze meldt op datum van 17 november 2.528.564 bijwerkingen. Tot op vandaag 30 november 2020 staat de teller op 2.622.859.

Hou er uiteraard rekening mee dat deze meldingen slechts een topje van de ijsberg zijn. Naar vermoeden zou dit minstens tien keer zo erg zijn. Om dan nog niet te spreken over de schade die het vaccin op langetermijn zal aanbrengen.

VigiAccess werd in 2015 gelanceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om het publiek toegang te geven tot informatie in VigiBase, de wereldwijde WHO-database van gemelde mogelijke bijwerkingen van geneesmiddelen. Bijwerkingen – technisch bekend als bijwerkingen van geneesmiddelen (ADR’s) en bijwerkingen na immunisatie (AEFI’s) – worden gemeld door nationale centra voor geneesmiddelenbewaking of nationale regelgevende instanties voor geneesmiddelen die lid zijn van het WHO-programma voor internationale geneesmiddelenbewaking (PIDM). WHO PIDM is in 1968 opgericht om een ​​veiliger en effectiever gebruik van geneesmiddelen te garanderen. Lees hier meer over de achtergrond en het doel van de WHO PIDM .

http://vigiaccess.org/

Volgens het recente FDA rapport zien we nog meer schade.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.