De ‘VOGELGRIEP’ PSYOP: Ex-CDC-directeur: “Er ZAL een vogelgrieppandemie komen”

🕒 Leestijd: 4 minuten

De machten die “niet zouden mogen zijn”, gebruiken hetzelfde op angst gebaseerde SCRIPT om het publiek bang te maken om de volgende NEP-pandemie te accepteren.

Dr. Robert Redfield suggereert dat de vogelgriep “COVID eruit zou kunnen laten zien als een kleine pandemie” en dat “het geen kwestie is van of, het is meer een kwestie van wanneer” is.

Hij zegt: “Het wordt behoorlijk ingewikkeld” omdat “vogelgriep, wanneer het de mens binnendringt, een aanzienlijke sterfte heeft, waarschijnlijk ergens tussen de 25% en 50% sterfte.”

“Zodra het virus het vermogen krijgt om zich aan de menselijke receptor te hechten en vervolgens van mens op mens te gaan, krijg je de pandemie. En zoals ik al zei, ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is.”

Bekijk de Youtube:

Dr. Redfield: ‘We will have a bird flu pandemic’ | Cuomo – YouTube

Bron

Dr. Redfield: Dus het recept hoe je vogelgriep zeer besmettelijk voor mensen kunt maken is er al. Het enige wat je hoeft te doen is het opzoeken.

Dr. Mike Yeadon: Er wordt tegen je gelogen over kippengriep

Hetzelfde lijkt opnieuw te gebeuren. Vreemd genoeg is het precies dezelfde cast van personages als de vorige keer. – Dr. Mike Yeadon

Door Dr. Michael Yeadon 7 June 2024

Het is duidelijk dat ik de methodologie nu begrijp.

Er is absoluut niets om bang voor te zijn, behalve de angst zelf. Bekende klank, hè?

Vergeet niet dat een eeuw van gepubliceerde klinische experimenten niet heeft aangetoond dat, wat de oorzaken van acute aandoeningen van de luchtwegen ook zijn, ze NIET BESMETTELIJK zijn.

In geen geval, wanneer een gezond persoon (“ontvanger”) werd gevraagd om urenlang in de buurt te blijven van een persoon die zich niet goed voelde met zo’n objectief vastgestelde ziekte (“donor”), zoals we vroeger gebruikten om te beslissen of iemand onwel is, ontwikkelde de gezonde persoon van de ontvanger dezelfde symptomen.

Voor alle duidelijkheid, we bedoelen hier “de ontvangende mensen ontwikkelden geen vergelijkbare symptomen als die van de donormensen met een hogere frequentie dan wanneer twee gezonde mensen dezelfde ruimte deelden gedurende dezelfde periode”.

Ze zochten naar bewijs van overdracht, ook wel besmetting genoemd, en slaagden er niet in om het te vinden, studie na studie, van 1918 tot heden.

Sommige onderzoekers hebben zeer recent dezelfde soort poging gedaan om te zien of gezonde ontvangers “covid19 zouden krijgen”, wat het ook was dat de donoren hier onwel had gemaakt. Ook in dat onderzoek werden de gezonde ontvangers niet ziek.

Ik erken dat veel mensen dit bewijs zullen verwerpen. Ze zullen rondstrooien naar redenen waarom de conclusies ongeldig moeten zijn. Ze doen dat omdat veel mensen er “zeker” van zijn dat ze zeker verkoudheid of griep hebben “opgelopen” van zieke mensen of dat ze anderen op dezelfde manier hebben “besmet”.

Ik moet bekennen dat ik hier in het begin mee worstelde en afwimpelde wat me werd verteld. Ik deed dat omdat ik ook “wist” dat ik in het verleden verkoudheden van anderen had “opgelopen”.

Het bewijs toont aan dat dit niet gebeurt.

Dat nodigt ons dan gewoon uit om andere verklaringen te vinden voor ons sterke gevoel dat besmetting in relatie tot acute aandoeningen van de luchtwegen plaatsvindt.

Houd er rekening mee dat ik geen commentaar geef op besmetting in het algemeen. Op dit moment stel ik voor dat we ons alleen concentreren op het type ziekte dat wordt gebruikt om onze vrijheden en medische autonomie te verpletteren. Afleidingsdiscussies zijn niet nuttig.

Als wetenschapper heb ik al eerder uitgelegd dat men op geen enkele manier verplicht is om een nieuwe hypothese te geven terwijl men een huidige hypothese ongeldig maakt, waarvan nu is aangetoond dat deze in strijd is met een massa empirisch bewijs.

Het kan echter nuttig zijn bij het maken van een mentale overgang om op de hoogte te zijn van enkele mogelijke alternatieve verklaringen.

1. Acute aandoeningen van de luchtwegen komen echt heel vaak voor. Ik heb jaarlijks een paar keer last van verkoudheid. Griep, zelden, slechts 3 keer in mijn leven. Bedenk hoe waarschijnlijk het is dat u de komende weken verkouden wordt. Het is niet zo’n lage waarschijnlijkheid. Als je dat doet, ga je terug in je gedachten. Als u zich een persoon met vergelijkbare symptomen herinnert, kunt u heel goed concluderen dat u het van hen hebt opgelopen. Hoe vaak heb je zulke ontmoetingen gehad, maar ben je niet verkouden geworden? Het zou eerlijk zijn om die vraag te stellen. Ik denk dat we het zelden merken als we niet “verkouden worden”. Hier is de voorgestelde verklaring het samenvallen van twee, niet ongewone dingen.

2. Mensen worden onwel met acute luchtwegklachten. Daar is geen argument tegen, alleen de oorzaak. Wat de oorzaak ook is, stel je voor dat er een omgevings- of andere gedeelde component is (zoals voeding of zelfs genetica). Je wordt verkouden en iemand met wie je samenwoont of werkt kort daarna wordt ook verkouden. Hoewel het volkomen begrijpelijk is dat jullie allebei concluderen dat het tussen jullie is doorgegeven, stel ik hier voor dat jullie allebei dezelfde soort ziekte hebben ontwikkeld vanwege gedeelde omgevingsfactoren.

3. We hebben dit mentale model van de oorzaak van acute aandoeningen van de luchtwegen. Er wordt ons verteld dat ze te wijten zijn aan submicroscopisch kleine, besmettelijke deeltjes die “virussen” worden genoemd. Maar als ze niet de oorzaak zijn, wat dan wel? Ik moet bekennen dat ik het niet weet. Ik heb echter een tijdje geleden op dit kanaal een hypothese van behoorlijke lengte uiteengezet. In wezen een verstoring van de regulatie van de vloeistof aan het luchtwegoppervlak en het bijbehorende slijm en het mucocilaire roltrapmechanisme dat onder andere uw luchtwegen in goede orde houdt.

Veranderingen in temperatuur, vochtigheid, verschillende opgeloste stoffen en zouten, worden verondersteld een ontstekingsreactie te veroorzaken en het is dit dat we opmerken als “een verkoudheid”. In dit hypothetische model, als je uitgeput en gestrest bent en geen tijd hebt om aandacht te besteden aan je lichamelijke aanwijzingen en signalen, heb je meer kans om allerlei syndromen te ontwikkelen.

Hoe dan ook, het komt erop neer dat je wordt voorgelogen over kippengriep. Idem koegriep. Lach ze gewoon uit en wijs anderen erop, dit klinkt hetzelfde soort liegen en catastroferen dat we begin 2020 hoorden.

Het was krankzinnig en onlogisch dat de gebeurtenissen die volgden plaatsvonden. Niets van dit alles gebeurde door geluk. Er was een agenda om alles wat het was voor kwaadaardige motieven te versterken.

Hetzelfde lijkt opnieuw te gebeuren. Vreemd genoeg is het precies dezelfde cast van personages als de vorige keer.

Geef alsjeblieft niet toe aan angst.

Beste wensen

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.