De vaccin spike-eiwitten verspreiden meer ziekte

De “op wetenschap gebaseerde geneeskunde” vaccinzeloten zijn gepikeerd over het feit dat mensen de waarheid leren over hoe Covid-19 “vaccins” dodelijke “spike-eiwitten” verspreiden die meer ziekte veroorzaken, bericht pandemic.news.

In een bericht van Steven Novella, een van de betweters van Science-Based Medicine, geeft hij toe dat de “spike-eiwitten” van het virus “zelf een deel van de schade van COVID-19 kunnen veroorzaken”, wat belangrijk is “voor ons begrip van de ziekte”.

Vervolgens haalt hij een studie aan waaruit blijkt dat deze spike-eiwitten in staat zijn om op zichzelf ziekte te veroorzaken, zelfs zonder dat er een virus aan vastzit. Dit, geeft hij toe, is de reden waarom de Covid-19 griep “in de eerste plaats een vasculaire ziekte is die de wanden van bloedvaten beschadigt”.

Hoewel dit zeker niet zijn bedoeling was, bevestigt Novella’s lange stuk in feite het bewijs dat de Covid-19 injecties, die mRNA-coderende sequenties bevatten voor de spike-eiwitten, bijdragen tot ziekte, of het establishment dit nu wil toegeven of niet.

Dit wordt bewezen door de experimenten die in de gelinkte studie van Novella worden aangehaald en waarbij lege eiwitomhulsels worden gebruikt die spike-eiwitten bevatten aan de buitenkant maar geen viraal RNA binnenin. Deze omhulsels met spike-eiwitten, of “pseudovirussen”, werden bij testmuizen intratracheaal geïnjecteerd, wat resulteerde in een enorme gezondheidsschade.

“Longschade was duidelijk zichtbaar bij dieren die Pseu-Spike kregen, wat bleek uit verdikking van de alveolaire septa en verhoogde infiltratie van mononucleaire cellen”, zo bleek uit de studie. Controlemuizen die een schijnvirus zonder spike-eiwitten kregen, vertoonden daarentegen geen schade.

Uit de studie bleek verder dat de spike-eiwitten zich bonden aan de ACE2-receptoren op cellen, hun functie verminderden en schade toebrachten aan de endotheelcellen die het longweefsel en de bloedvaten bekleden.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.