De toekomst van vaccins

backup indien Youtube censureert https://lbry.tv/@corbettreport:0/futurevaccines:6
U kan de ondertitels met auto vertaling onderaan gebruiken. Activeer door op het vierkantje te klikken.
Klik op het wieltje om de automatische vertaling te selecteren.

Als de Gates en de Faucis en de vertegenwoordigers van het internationale medische establishment hun zin krijgen, zal het leven pas weer normaal worden als de hele planeet is ingeënt tegen SARS-CoV-2. En zelfs dan gaan we niet meer naar het oude normaal. Wat velen echter nog niet begrijpen, is dat de vaccins die worden ontwikkeld voor SARS-Cov-2 anders zijn dan alle vaccins die ooit eerder bij de menselijke bevolking zijn gebruikt. En hoe radicaal verschillend deze vaccins ook lijken, ze vertegenwoordigen slechts het allereerste begin van een complete transformatie van de vaccintechnologie die momenteel plaatsvindt in onderzoekslaboratoria over de hele wereld. Dit is een studie van The Future of Vaccines.

Bron: https://www.corbettreport.com/futurevaccines/

Transcriptie en auto vertaling (Google) van de video:

Sinds het begin van de coronacrisis is ons keer op keer verteld dat de wereld voor altijd is veranderd.

MARIA VAN KERKHOVE:  Wat we moeten uitzoeken, en ik denk dat wat we allemaal samen moeten uitzoeken, is hoe ons nieuwe normaal eruitziet. Ons nieuwe normaal omvat fysieke afstand van anderen. Onze nieuwe norm omvat het dragen van maskers waar nodig. Onze nieuwe norm houdt in dat we elke dag weten waar dit virus zich bevindt, waar we wonen, waar we werken, waar we heen willen.

BRON:  Hoe het nieuwe normaal eruit ziet na Covid-19

DUCEY : Wat we hebben meegemaakt en de uitdagingen die ik met jullie deel, is echt Arizona’s nieuwe normaal. En het is onze nieuwe norm voor de nabije toekomst. Ik wil mensen echt vragen om daar met hun hoofd omheen te kijken.

BRON: Regering van Arizona Ducey houdt briefing over het coronavirus

JUSTIN TRUDEAU : Deze pandemie heeft de gelegenheid geboden voor een reset. Dit is onze kans om onze pre-pandemische inspanningen te versnellen om economische systemen opnieuw uit te vinden die feitelijk mondiale uitdagingen zoals extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering aanpakken.

BRON: Coronavirus: Trudeau vertelt de VN-conferentie dat pandemie een “kans op een reset” bood

Dit ‘nieuwe normaal’ waarmee we worden bedreigd, brengt grote onzekerheid met zich mee. Onzekerheid over werk. Onzekerheid over reizen. Onzekerheid over hoe ons leven eruit zal zien aan de andere kant van deze “Grote Reset”.

Maar er is één ding waar we zeker van kunnen zijn: als de Gateses en de Faucis en de vertegenwoordigers van het internationale medische establishment hun zin krijgen, zal het leven pas weer normaal worden als de hele planeet is ingeënt tegen SARS-CoV-2.

GATES : Het is eerlijk om te zeggen dat de dingen pas weer normaal worden als we een vaccin hebben dat we in feite over de hele wereld hebben gekregen.

BRON:  Bill Gates over zijn ‘virus’-waarschuwing uit 2015, pogingen om de pandemie van het coronavirus te bestrijden

ZEKE EMANUEL : Realistisch gezien zal COVID-19 hier de komende 18 maanden of langer zijn. We zullen pas weer normaal kunnen worden als we een vaccin of effectieve medicijnen hebben gevonden.

BRON:  Dr.Zeke Emanuel over de terugkeer naar ‘normaal’

DOUG FORD : Het moeilijke feit is dat, totdat we een vaccin vinden, teruggaan naar normaal betekent dat levens in gevaar worden gebracht.

BRON:  Ontario kondigt $ 20 miljoen aan voor onderzoek naar COVID-19-vaccins

JUSTIN TRUDEAU : Dit zal het nieuwe normaal zijn totdat er een vaccin is ontwikkeld.

BRON:  PM Trudeau over het modelleren van gegevens en federale reactie op COVID-19 – 9 april 2020

GAVIN NEWSOM : Zoals ik al zei: normaal zal het niet zijn, tenminste totdat we kudde-immuniteit hebben en we een vaccin hebben.

BRON: California Gov. Newsom houdt briefing over het coronavirus

ANTHONY FAUCI : Dus als we de overgrote meerderheid van de mensen het vaccin krijgen, en je hebt aan de ene kant een effectief vaccin, aan de andere kant, een hoge mate van opname van het vaccin, dan zouden we dingen terug kunnen krijgen naar relatief normaal als we het tweede en derde kwartaal van het jaar ingaan, waar mensen kunnen gaan nadenken over dingen die enkele maanden geleden nog te gevaarlijk waren.

BRON: Fauci: Na vaccinatie zullen we geleidelijk weer normaal worden; U weet niet hoe effectief het vaccin voor u is

NORMAN SWAN : Het enige dat het leven zoals we het ooit kenden echt kan hervatten, is een vaccin.

BRON: Het  leven wordt pas weer normaal als er een vaccin tegen het coronavirus is, zegt dr. Norman Swan

Deze boodschap is zo vaak en zo consequent herhaald door volksgezondheidsfunctionarissen, politieke “leiders” en mediacommentatoren dat velen het zijn gaan geloven. En nu wordt het publiek voorbereid op een ongekende wereldwijde vaccinatiecampagne. In de vorm van een militaire operatie. . .

ALGEMENE GUSTAVE PERNA : Het is deze inspanning dat ik je in de ogen kan kijken en tegen je kan zeggen: “EUA [Emergency Use Authorization] komt, 24 uur later zullen vaccins worden uitgedeeld aan het Amerikaanse volk en klaar zijn voor toediening.”

BRON: Generaal Perna zegt dat de distributie van vaccins 24 uur na de autorisatie voor noodgebruik zal beginnen

. . .het plan is om een ​​nieuwe generatie experimentele vaccins op de markt te brengen en ze met ‘warp-snelheid’ af te leveren voordat er zelfs maar een poging tot langetermijntesten is gedaan. Wat velen echter nog niet begrijpen, is dat de vaccins die worden ontwikkeld voor SARS-Cov-2 anders zijn dan alle vaccins die ooit eerder bij de menselijke bevolking zijn gebruikt.

En hoe radicaal verschillend deze vaccins ook lijken, ze vertegenwoordigen slechts het allereerste begin van een complete transformatie van de vaccintechnologie die momenteel plaatsvindt in onderzoekslaboratoria over de hele wereld.

Dit is een studie van The Future of Vaccines .

U bent afgestemd op The Corbett Report .

Bijna heel 2020 heeft een getraumatiseerd publiek te horen gekregen dat niets dat lijkt op onze pre-corona-levens zal terugkeren totdat er een COVID-vaccin is.

Het is dus geen verrassing dat dezelfde mediabronnen die dit praatpunt hebben gepromoot, de hoopvolle uitspraken van de Big Pharma-fabrikanten over hun COVID-vaccinkandidaten zouden vieren.

BECKY QUICK : Welkom terug bij Squawk Box allemaal. We hebben het laatste nieuws van Pfizer. Meg Tirrell voegt zich nu bij ons. Meg, goedemorgen.

MEG TIRELL : Goedemorgen, Becky. Dit is het nieuws waar we op hebben gewacht.
Pfizer en BioNTech rapporteerden de eerste resultaten van hun fase 3-vaccinonderzoek en zeiden dat tijdens deze tussentijdse evaluatie het vaccin meer dan 90 procent effectief bleek te zijn.

BRON: Pfizer, BioNTech kondigen aan dat de kandidaat-vaccin voor Covid-19 voor 90% effectief is

JAKE WHITTENBERG : Nou, we beginnen vanmorgen met het laatste nieuws. De druk om een ​​vaccin tegen het coronavirus te vinden. Vanmorgen zegt Moderna dat het vaccin voor meer dan 94 procent effectief is.

BRON: BREAKING: Moderna coronavirusvaccin “meer dan 94% effectief”

TIM STENOVEC : De krantenkoppen over vaccins rollen binnen. Een van de doses van AstraZeneca zorgde ervoor dat gemiddeld 70 procent van de patiënten niet ziek werd en dat steeg zelfs tot 90 procent met aanvullende regimes nu zegt het hoofd van de regering warp speed dat hopelijk vaccinaties in de vs beginnen over minder dan drie weken.

BRON: AstraZeneca-Oxford-vaccin effectief bevonden bij het voorkomen van Covid

Maar verloren te midden van de hype van dit door de media geleide feest zijn enkele ontnuchterende feiten.

Ten eerste werden deze nieuwsverhalen niet gegenereerd op basis van openbaar toegankelijke gegevens, maar letterlijke persberichten van bedrijven . Deze aankondiging-per-pers-berichtstijl van zakelijke zelfrapportage werd onmiddellijk als een schijnvertoning aan het licht gebracht toen AstraZeneca een ‘onbedoeld’ lagere dosis bleek te hebben gegeven aan een groep proefdeelnemers en vervolgens de resultaten van die kleinere dosisgroep zonder verduidelijking van de verwarring.

FRANCINE LACQUA : Ik weet niet precies wat ik van deze AstraZeneca-Oxford-studie moet denken . Er is verwarring over de vraag of het wel of het 90 is wat er precies is gebeurd.

ANDREW PEKOSZ : Nou, het is een beetje onduidelijk, maar laten we beginnen met wat we denken te weten. dat is een aantal van de patiënten die in hun fase drie klinische studie zaten, kregen uiteindelijk een halve dosis van hun oorspronkelijke inenting en het blijkt dat de groep die die halve dosis kreeg gevolgd door een boost een veel hogere mate van bescherming had van de ziekte van covid19 dan de groep die het doseringsschema kreeg dat het bedrijf aan iedereen wilde geven

BRON: AstraZeneca vaccinonderzoek vereist waarschijnlijk een herstart: Johns Hopkins

Ten tweede wordt het ‘succes’ van deze vaccins niet afgemeten aan hun vermogen om infectie met SARS-CoV-2 te voorkomen, zoals velen in het grote publiek denken, maar alleen om de ernst van de symptomen van COVID-19 te verminderen, zoals hoest en hoofdpijn.

ANJALEE KHEMLANI : Verwacht u dat de eerste sets vaccins die de deur uitgaan meer een minder effectieve blokkeerder van het virus zullen zijn?

FAUCI : Nou, dat is de primaire – dat is een geweldige vraag, en dat is het primaire eindpunt van het grootste deel van het virus, het voorkomen van klinische ziekte. Om symptomatische ziekte te voorkomen, niet noodzakelijk om infectie te voorkomen.

BRON: Fauci Blij als vaccin infectie met minder symptomen mogelijk maakt

Ten derde worden er naar verluidt tienduizenden mensen bij de onderzoeken betrokken, maar in het onderzoek van Pfizer werden slechts 170 van hen tijdens het onderzoek “gediagnosticeerd met COVID-19” genoemd. Daarvan zaten er 162 in de placebogroep en acht in de vaccingroep. Hieruit wordt afgeleid dat het vaccin 154/162 mensen ervan weerhield de ziekte te ontwikkelen, of “95%”. Maar zoals zelfs het British Medical Journal opmerkt , “wordt er melding gemaakt van een relatieve risicoreductie, geen absolute risicoreductie, die minder dan 1% lijkt te zijn.”

Ten vierde zijn de processen nog aan de gang. Hoewel verschillende landen nu een “vergunning voor gebruik in noodgevallen” hebben afgegeven, waardoor deze bedrijven deze vaccins aan het publiek kunnen gaan distribueren, zijn de fase III-proeven met de vaccins aan de gang, met een aantal van de geplande “eindpunten” voor de gegevens die gedurende 24 maanden niet worden verzameld. na injectie. Als gevolg hiervan, zoals zelfs het eigen pamflet ‘ Informatie voor Britse gezondheidszorgbeoefenaars ‘ in het VK over het vaccin van Pfizer aangeeft, ‘zijn er geen onderzoeken naar reproductietoxiciteit bij dieren voltooid’, wat betekent dat ‘het niet bekend is of COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 een impact op de vruchtbaarheid. “

Nog angstaanjagender is dat het niet de zorgprofessionals zijn die de leiding hebben om dit vaccin aan de wereld te leveren, maar het leger

MURRAY BREWSTER : Hij voerde het bevel over de NAVO-missie van Canada in Irak. Nu zorgt hij ervoor dat Canadezen het COVID-vaccin krijgen.

TRUDEAU : Generaal-majoor Dany Fortin zal de logistiek en operaties binnen het centrum leiden.

BRON: Hoge militaire commandant die de Canadese COVID-19-vaccindistributie leidt

SAMANTHA GALVEZ : Operatie Warp Speed ​​is een operatie van het ministerie van Defensie / CDC die 300 miljoen vaccins naar de VS distribueert.

MATTHEW YIENGST : Zodra de FDA toestemming geeft voor gebruik in noodgevallen, zullen we, als ze ervoor kiezen om dat te doen, het vaccin binnen 24 uur naar alle rechtsgebieden verplaatsen.

BRON: De inwoner van Adams County speelt een vitale rol in de militaire operatie om het vaccin te verspreiden

RICHARD PASCOE : Weet je, we staan ​​op het punt om hier de hoek om te slaan in 2021 en ik denk dat het Amerikaanse publiek erg trots moet zijn op wat het leger en het ministerie van Defensie en onze partners aan de wetenschappelijke kant hebben gedaan om deze vaccins naar de markt.

BRON: Operation Warp Speed ​​en de rol van het Amerikaanse leger bij de distributie van vaccins

BREWSTER : Hoeveel meer het leger erbij betrokken zal krijgen, is onduidelijk. Public Health is zijn plan nog aan het ontwikkelen. Minister van Defensie Harjit Sajjan erkent dat het niet onmogelijk is dat in sommige delen van Canada troepen klinieken runnen en vaccins toedienen.

BRON: Hoge militaire commandant die de Canadese COVID-19-vaccindistributie leidt

En het allerbelangrijkste, hoe ongelooflijk deze halsstarrige haast om een ​​experimenteel vaccin onder de meerderheid van de wereldbevolking te brengen ook is, het is nog ongelofelijker als wordt onthuld dat de vaccins van Moderna en Pfizer in feite geen ‘vaccins’ zijn, zoals iedereen in het grote publiek begrijpt ze. Het zijn mRNA-vaccins, een nieuwe vaccinatiemethode die nog nooit eerder is goedgekeurd voor menselijk gebruik.

RHIJU DAS : Dus het concept van een RNA-vaccin is: laten we het RNA-molecuul injecteren dat codeert voor het spike-eiwit.

ANGELA RASMUSSEN : Het zorgt ervoor dat uw cel het werk doet om dit virale eiwit te creëren dat door uw immuunsysteem zal worden herkend en de ontwikkeling van deze antilichamen op gang zal brengen.

DAS : Onze lichamen zullen geen volwaardig infectieus virus vormen. Ze maken gewoon een klein stukje en leren het dan te herkennen en maken zich dan klaar om het virus te vernietigen als het later komt en ons binnendringt.

[. . .]

DAS : Het is een relatief nieuwe, onbewezen technologie. En er is nog steeds geen voorbeeld van een RNA-vaccin dat wereldwijd wordt ingezet op de manier die we nodig hebben voor het coronavirus.

RASMUSSEN : Er is de mogelijkheid van onvoorziene, nadelige effecten.

AKIKO IWASAKI : Dus dit is allemaal nieuw terrein. Of het een beschermende immuunrespons tegen dit virus zou opwekken, is op dit moment gewoon onbekend.

BRON:  Kunnen wetenschappers RNA gebruiken om een ​​coronavirusvaccin te creëren?

Zeker, de nieuwe mRNA-vaccins werken volgens een heel ander principe dan enig ander vaccin dat ooit op de menselijke bevolking is gebruikt. Om dat te begrijpen, is het belangrijk om de geschiedenis van vaccintechnologieën te begrijpen.

Het concept van “inenting” bestaat al eeuwen, met een van de eerste gevallen in China enkele eeuwen geleden, waar uitgedroogde korsten van licht geïnfecteerde pokkenpatiënten werden gepoederd en vervolgens de neusgaten van gezonde mensen opgeblazen. De procedure was bedoeld om de patiënt te infecteren met een milde vorm van pokken, waardoor ze immuniteit kregen. Deze praktijk werd via Turkije naar Europa overgebracht en werd uiteindelijk over de hele wereld overgenomen.

“Vaccinatie” ontwikkelde zich aan het einde van de 18e eeuw toen Edward Jenner ontdekte dat degenen die waren blootgesteld aan koepokken – een minder virulent familielid van pokken – zelf immuun waren voor pokken. Hij ‘vaccineerde’ een jongen met een koepokkenblaasje van een melkmeisje en entte hem twee maanden later in met pokken. De jongen kreeg geen pokken en de procedure werd geprezen als een doorbraak in de medische wetenschap. De term “vaccinatie”, afgeleid van het Latijnse woord voor koe, ging uiteindelijk verwijzen naar het algemene proces van het introduceren van immunogenen of verzwakte infectieuze agentia in het lichaam om het immuunsysteem te stimuleren om infecties te bestrijden.

Maar dit is niet hoe mRNA-vaccins werken. In tegenstelling tot vaccinatie, waarbij een immunogeen in het lichaam wordt geïntroduceerd, proberen mRNA-vaccins boodschapper-RNA in het lichaam te introduceren om de cellen van dat lichaam te ‘misleiden’ om immunogenen te produceren , die vervolgens een immuunrespons stimuleren.

ELENA GUOBYTE : Er worden twee soorten genetische vaccins onderzocht voor COVID-19: mRNA en DNA. mRNA moet het cytoplasma van gastheercellen bereiken, terwijl DNA de kern moet binnendringen. Dan wordt dit genetisch materiaal opgenomen door de machinerie van de cel, en de cel brengt het piekproteïne tot expressie. Deze spike-eiwitten worden vervolgens herkend door het immuunsysteem en stimuleren hopelijk een beschermende reactie.

BRON: Coronavirus-vaccins – een inleiding

PAUL OFFIT : Dus de manier waarop dit gaat werken, is het mRNA-vaccin – het is het mRNA dat codeert voor dat coronavirus-piekproteïne. U bent ingeënt met dat kleine stukje genetisch materiaal. Dat genetisch materiaal komt vervolgens je cellen binnen en wordt omgezet in een eiwit – in
dit geval het coronavirus-spike-eiwit – dat vervolgens uit de cel wordt uitgescheiden. Dus in wezen maakt je lichaam het spike-eiwit aan en vervolgens maakt je lichaam antilichamen tegen het spike-eiwit, allemaal omdat het de opdracht heeft gekregen dat te doen. Uw cellen hebben de instructie gekregen om dat te doen door dit kleine stukje boodschapper-RNA.

BRON: Hoe werken mRNA-vaccins?

VERTELLER : Eiwitfabrieken in het cytoplasma, ribosomen genaamd, binden zich aan het boodschapper-RNA. Het ribosoom leest de code in het boodschapper-RNA om een ​​ketting te produceren die uit aminozuren bestaat. Er zijn 20 verschillende soorten aminozuren. Transfer RNA-moleculen dragen de aminozuren naar het ribosoom. Het boodschapper-RNA wordt met drie basen tegelijk gelezen. Terwijl elk triplet wordt gelezen, levert een transfer-RNA het overeenkomstige aminozuur af. Dit wordt toegevoegd aan een groeiende keten van aminozuren. Zodra het laatste aminozuur is toegevoegd, vouwt de ketting zich in een complexe 3D-vorm om het eiwit te vormen.

BRON: Van DNA naar eiwit – 3D

Alle vragen over deze gehaaste, experimentele vaccintechnologie worden door de farmaceutische fabrikanten en de bedrijfspers die op hun reclamedollars draaien, bestempeld als “anti-vax desinformatie” en worden actief gecensureerd. Maar ondanks het stromanargument dat verzet tegen het vaccin uitsluitend komt van onwetende leden van het publiek die zich zorgen maken over ‘injectie met mircochips’, zijn er oprechte zorgen over de veiligheid op lange termijn van deze vaccins afkomstig van binnen de wetenschappelijke gemeenschap, en zelfs van klokkenluiders uit de gelederen van de Big Pharma-fabrikanten zelf.

Op 1 december voegde de voormalige voorzitter van de Parlementaire Vergadering van de Gezondheidscommissie van de Raad van Europa, Dr. Wolfgang Wodarg, zich bij Dr. Michael Yeadon, een voormalig vicevoorzitter en Chief Scientific Officer bij Pfizer Global R&D, om een petitie in te dienen waarin het Europees Geneesmiddelenbureau om de fase III klinische proeven van het Pfizer-mRNA-vaccin stop te zetten totdat ze zijn geherstructureerd om de kritieke veiligheidsproblemen in verband met deze experimentele technologie weg te nemen.

DEL BIGTREE : Er is nu een petitie om te proberen te voorkomen dat het vaccin in Europa wordt vrijgegeven en de proeven stop te zetten totdat enkele ernstige fouten zijn verholpen. De klachten zijn de mogelijke gevaren, als ze niet worden verholpen, van dit vaccin. Laat me deze heel snel even doorlezen voordat ik mijn volgende gast breng.

Hier zijn de vier belangrijkste elementen waarop Dr. Wodarg en Dr. Yeadon wijzen.

  • De vorming van zogenaamde “niet-neutraliserende antilichamen” kan leiden tot een overdreven immuunreactie, vooral wanneer de proefpersoon na vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, “wilde” virus. Deze zogenaamde antilichaamafhankelijke amplificatie, ADE, is al lang bekend uit experimenten met coronavaccins bij bijvoorbeeld katten. In de loop van deze onderzoeken stierven alle katten die de vaccinatie aanvankelijk goed verdroegen, na het vangen van het wilde virus.
  • De mRNA-vaccins van BioNTech / Pfizer bevatten polyethyleenglycol (PEG). 70% van de mensen ontwikkelt antistoffen tegen deze stof – dit betekent dat veel mensen allergische, mogelijk fatale reacties op de vaccinatie kunnen ontwikkelen.
  • De vaccinaties zullen naar verwachting antilichamen produceren tegen spike-eiwitten van SARS-CoV-2. Spike-eiwitten bevatten echter ook syncytine-homologe eiwitten, die essentieel zijn voor de vorming van de placenta bij zoogdieren zoals mensen. Het moet absoluut worden uitgesloten dat een vaccin tegen SARS-CoV-2 een immuunreactie tegen syncytine-1 zou kunnen veroorzaken, omdat anders onvruchtbaarheid van onbepaalde duur zou kunnen resulteren in gevaccineerde vrouwen.
  • De veel te korte duur van het onderzoek laat geen realistische inschatting van de late effecten toe. Net als in de gevallen van narcolepsie na de vaccinatie tegen varkensgriep, zouden miljoenen gezonde mensen worden blootgesteld aan een onaanvaardbaar risico als een spoedvergunning zou worden verleend en de mogelijkheid zou volgen om de late effecten van de vaccinatie waar te nemen. Toch heeft BioNTech / Pfizer blijkbaar op 1 december 2020 een aanvraag voor noodgoedkeuring ingediend.

We hebben u zojuist laten weten dat dat vaccin op dit moment is goedgekeurd voor het VK.

[. . .]

BIGTREE : Wat kunnen mensen wat doen – uw collega-wetenschappers en artsen – wat moeten we doen om ervoor te zorgen dat we niet een van de grootste wetenschappelijke fouten in de menselijke geschiedenis maken?

WOLFGNG WODARG : Bescherm uzelf en bescherm al uw buren en vrienden zodat ze dit vaccin niet krijgen. en je moet zijn – je moet komen opdagen, je moet de politici vertellen dat je ze de schuld zult geven van wat ze hiermee doen. Ik denk dat wat er gebeurt, een groot verraad is. We zijn verraden. En mensen die normaal verraden, worden gestraft, en dat zullen we niet vergeten als ze dit met ons blijven doen.

BRON: Gezondheidsexpert: “Stop COVID Vax-experimenten”

Voordat het gecombineerde gewicht van de farmaceutische fabrikanten, wereldwijde gezondheidsinstanties, regeringen en de bedrijfsmedia samenkwamen om vragen over deze ongekende haast naar een wereldwijd verspreid, experimenteel vaccin te onderdrukken, waren er wijdverbreide oproepen tot voorzichtigheid vanuit het hart van de wetenschappelijke gemeenschap. .

Zelfs mainstream publicaties als  Scientific American werden gedwongen om kennis terug in juni van dit jaar dat er redenen tot bezorgdheid over de manier waarop de COVID-19 vaccins worden met spoed naar de markt:

Telescopische testtijdlijnen en goedkeuringen kunnen ons allemaal blootstellen aan onnodige gevaren die verband houden met het vaccin. Hoewel preklinische onderzoeken om de potentiële veiligheid en werkzaamheid van vaccinkandidaten te evalueren waarschijnlijk tienduizenden patiënten omvatten, is het nog steeds onduidelijk of dat aantal groot genoeg zal zijn en een proef lang genoeg zal duren om de veiligheid van een geneesmiddel te evalueren dat toegediend aan zo velen. Alleen al de VS zijn van plan honderden miljoenen mensen te vaccineren met de eerste succesvolle kandidaat. Eén ernstige bijwerking per duizend vaccins die aan 100 miljoen mensen worden gegeven, betekent schade aan 100.000 anders gezonde mensen.

De potentiële gevaren van deze vaccins – niet alleen de mRNA-vaccins die de cellen van je lichaam kapen om eiwitten te produceren om een ​​immuunrespons te stimuleren, maar vaccins zoals die van AstraZeneca die een chimpanseeadenovirus gebruiken om het SARS-CoV-2 spike-eiwit tot expressie te brengen – zijn talrijk. Niet alleen deze vaccins te stellen het potentieel voor de antilichaam-afhankelijke versterking fenomeen dat maakt mensen meer vatbaar zijn voor de wilde virus na tegen het-dat is een probleem zijn gevaccineerd gemeen vorige coronavirus vaccin kandidaten -maar hun potentiële effect op de vruchtbaarheid heeft, zelfs door de eigen toelating van de Britse regering , is op dit moment niet getest en blijft “onbekend”.

Maar nog fundamenteler dan deze specifieke veiligheidsproblemen over deze specifieke vaccins is de manier waarop deze fanatieke, roekeloze en ongekende halsstarrige haast deze vaccins onder druk zet (en mogelijk zelfs verplicht stelt) voor miljarden mensen over de hele wereld: vrouwen en kinderen, jong en oud, gezond en ongezond – schept het gevaarlijkste precedent voor de volksgezondheid in de geschiedenis van de mensheid, een precedent dat onze meest gekoesterde gezondheidsvrijheden dreigt te ondermijnen in de naam van een door paniek veroorzaakte “noodsituatie”.

Een van deze fundamentele vrijheden is de mogelijkheid om een ​​experimentele medische procedure te weigeren, een vrijheid die werd erkend in de Codex van Neurenberg van 1947 en vastgelegd in het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten , waarin staat dat “niemand zal worden onderworpen zonder zijn vrije toestemming voor medische of wetenschappelijke experimenten. “

Ondanks het feit dat de klinische onderzoeken rond deze experimentele vaccins aan de gang zijn en dat de FDA zelf toegeeft dat er “momenteel onvoldoende gegevens zijn om conclusies te trekken over de veiligheid van het vaccin in subpopulaties zoals kinderen jonger dan 16 jaar, zwanger en zogende individuen en immuungecompromitteerde individuen ‘en’ het risico op door vaccinatie versterkte ziekten in de loop van de tijd, mogelijk geassocieerd met afnemende immuniteit, blijft onbekend ‘, overwegen regeringen over de hele wereld om deze vaccinaties verplicht te stellen, of mensen te dwingen ze tegen hun wil in te nemen door hun toegang tot het openbare leven totdat ze zich onderwerpen aan deze medische experimenten.

ANCHOR : Het is een controversieel idee dat uiteindelijk de wet zou kunnen worden: “no jab, no job”, waarbij sommige bedrijven overwegen om het COVID-19-vaccin verplicht te stellen voor werknemers.

BRON: Coronavirus: Bedrijven die overwegen vaccin verplicht te maken | 9 News Australië

CHRISTINE ELLIOTT : Er kunnen enkele beperkingen worden opgelegd aan mensen die geen vaccins hebben voor reisdoeleinden, om naar de theaters en andere plaatsen te kunnen gaan. Maar dat is aan de individuele persoon om te beslissen.

BRON: COVID-19-vaccin is niet verplicht, maar degenen die het niet krijgen, kunnen te maken krijgen met beperkingen: Elliott

JO LING KENT : Dus hier is hoe het werkt: de app geeft je een gezondheidspas om te laten zien voordat je grote stadions als deze ingaat om het proces te stroomlijnen zodat het veiliger en sneller is om bij je stoel te komen.

BRON: NBC Nightly News Broadcast (volledig) – 7 december 2020 | NBC Nightly News

TRACY GRIMSHAW: Alan, als er een vaccin is, ga je dan eisen dat al je passagiers ingeënt worden voordat ze in het vliegtuig stappen?

ALAN JOYCE: Ja, we zijn bezig onze algemene voorwaarden te wijzigen om voor internationale reizigers te zeggen dat we mensen zullen vragen een vaccinatie te hebben voordat ze aan boord kunnen gaan.

BRON: De baas van Qantas zegt dat vaccinatie tegen COVID-19 verplicht is voor internationale vluchten

De dreiging om mensen te dwingen of te dwingen onwillige proefkonijn te worden in een lopend medisch experiment is op het eerste gezicht immoreel. Maar zelfs het vooruitzicht van het afdwingen van dergelijke mandaten zou de oprichting van een bewakings- en volgsysteem met zich meebrengen dat de fundamentele rechten en vrijheden verder bedreigt. Om te bepalen wie er gevaccineerd is – en dus wie aan boord van een vliegtuig of een stadion of een winkel met een vaccinbeleid mag gaan – zal er immers een systeem moeten zijn om elke vaccinontvanger te identificeren en te volgen.

Terwijl dergelijke volgsystemen in het verleden misschien werkten met identificatiepapieren , speciale badges om de status van mensen te identificeren of andere uiterlijk identificerende tekens , zullen dergelijke systemen in de moderne tijd de vorm aannemen van digitale apps en andere technologisch geavanceerde methoden voor het volgen, categoriseren en het in realtime identificeren van miljarden mensen en hun bewegingen.

Er zijn al apps zoals IBM’s Digital Health Pass en CLEAR’s Health Pass die een wereld voorstellen waarin onze biometrische ID via onze smartphones wordt gekoppeld aan onze gezondheidsgegevens om toegang te verlenen of te weigeren vanuit openbare ruimtes en openbare evenementen.

VERTELLER : Zo opent Jane de CLEAR-app en verifieert ze haar identiteit met een foto en realtime gezondheidsinzichten. CLEAR’s ontwikkelde touchless-technologie kan haar temperatuur opnemen en bevestigen dat Jane Jane is, zodat ze met vertrouwen naar binnen kan lopen

BRON: CLEAR Health Pass

VERTELLER : Uw COVID-19 status efficiënt weergegeven als groen, oranje of rood, afhankelijk van uw testresultaten. Hierdoor kunnen we onze dagelijkse bezigheden veiliger uitvoeren. We kunnen allemaal het gezondheidspaspoort Ierland op vele manieren gebruiken, zoals reizen, gastvrijheid, onderwijs, gezondheidszorg, bouw, kantoren, entertainment, bezoeken en nog veel, veel meer.

BRON: Gezondheidspaspoort Ierland

Zodra de COVID-vaccins wijdverspreid zijn, zou het simpelweg een kwestie zijn van het koppelen van iemands vaccinatierecord aan de Health Pass-app om te voorkomen dat niet-gevaccineerden toegang krijgen tot een bepaalde ruimte.

En hoewel deze toekomst – verkocht via glanzende bedrijfsadvertenties maar afgewezen door de overgrote meerderheid van het publiek – een sciencefiction-dystopie lijkt, worden dergelijke systemen al gebruikt om de bewegingen van mensen in China te controleren, waar toegang tot bepaalde gebouwen of de mogelijkheid om de eigen buurt te verlaten kan worden beperkt tot diegenen wier telefoongebaseerde apps een “groene” immuniteitsstatus vertonen.

Erger nog, het COVID-vaccin biedt regeringen, inlichtingendiensten en bedrijven die een direct belang hebben bij het onderdrukken van afwijkende meningen, het monitoren van dissidenten en het beheersen van hun bevolking, de perfecte gelegenheid om van dergelijke systemen een permanent onderdeel van het dagelijks leven te maken. Nadat de onmiddellijke “dreiging” van de aangekondigde volksgezondheidscrisis is afgenomen, wordt het publiek al gewaarschuwd dat deze apps naadloos zullen worden omgezet in algemene monitoring van de bevolking.

ANKER 1 : Nou, tijdens de zomerse piek lanceerde Palm Beach County iets dat een Combat COVID-app wordt genoemd. ze gaven er een groot deel van het CARES Act-geld aan uit. De app kan je waarschuwen als je in contact komt met een COVID-positief persoon.

ANKER 2 : Het probleem is dat het alleen werkt als het wijdverbreid wordt gebruikt, en dat is niet zo. Dus was dit gewoon een grote verspilling van geld?

[. . .]

DANIELLE WAUGH : Ambtenaren van Palm Beach County wilden niemand beschikbaar stellen voor een interview voor dit verhaal, maar ik kreeg wel een schriftelijke verklaring van een woordvoerder van de provincie, die me vertelt dat ze deze app nog steeds kunnen gebruiken, zelfs nadat de pandemie voorbij is. Hij zegt dat ze van plan zijn de functies ervan om te zetten in een algemenere community-app.

BRON: Palm Beach County COVID-app: grote investering, weinig gebruikers

Hoe huiveringwekkend deze “immuniteitspaspoorten” ook zijn die de deur openen voor regeringen om aanhoudende digitale tracking van hun hele bevolking te implementeren, het vertegenwoordigt slechts de meest zichtbare inbreuk op de privacy die plaatsvindt als gevolg van deze ongekende uitrol van vaccins.

Als kijkers van ‘ Wie is Bill Gates ?’ zal de documentaire weten, deze smartphone-apps en vrijwillige meldingsmechanismen zullen uiteindelijk worden vervangen door een nog invasiever technologisch middel om vaccinatie te certificeren. Niet de ‘microchip’-stroman die de factcheckers gebruiken om deze zorgen te ontkrachten, maar het verifieerbare bestaan ​​van een programma om kwantumdot-tags te ontwikkelen om onmiddellijk te identificeren wie een bepaald vaccin heeft gekregen.

Eind vorig jaar wendde Gates zich opnieuw tot  Robert Langer en zijn MIT-collega’s  om nieuwe manieren te onderzoeken om de vaccinatiegegevens van elk individu permanent op te slaan en vast te leggen. Het  resultaat van hun onderzoek  was een nieuwe toedieningsmethode voor vaccins. Ze ontdekten dat door gebruik te maken van ‘oplosbare micronaalden die patronen van nabij-infrarood lichtgevende microdeeltjes aan de huid afgeven’, ze ‘deeltjespatronen’ konden creëren in de huid van vaccinontvangers die ‘onzichtbaar zijn voor het oog, maar die kunnen worden afgebeeld met behulp van gemodificeerde smartphones. “

Rice University  beschrijft  de quantum dot-tags die door de micronaalden zijn achtergelaten als “zoiets als een barcodetatoeage.”

Dus wie zat er achter deze ontwikkeling? Hoofdonderzoeker Kevin McHugh legt uit:

‘De Bill and Melinda Gates Foundation kwam naar ons toe en zei:’ Hé, we hebben een echt probleem – weten wie er is ingeënt [. . .] Dus ons idee was om het record op de persoon te zetten. Op deze manier kunnen mensen later het gebied scannen om te zien welke vaccins zijn toegediend en alleen de vaccins geven die nog nodig zijn. “

BRON: Wie is Bill Gates?

Experimentele vaccintechnologieën. Overhaast testen. Mandaten en gezondheidsapps. En uiteindelijk kwantumdot-tags en biometrische ID’s. De toekomst die in zicht komt na deze COVID-nachtmerrie is echt dystopisch.

Maar hoe verontrustend dit alles ook is, het meest verontrustende aspect is het precedent dat het schept voor een nieuw tijdperk van bioveiligheid. Een tijdperk waarin volksgezondheidsautoriteiten zullen beweren het recht te hebben om overhaaste, niet-geteste en experimentele technologieën aan het publiek op te dringen in naam van de volksgezondheid.

Op dit moment lopen deze nieuwe technologieën – zoals mRNA-vaccins die cellen herprogrammeren om antigenen te produceren of de DNA-vaccins die vreemd genetisch materiaal rechtstreeks in de celkern proberen in te brengen – en die zelfs biotechgigant Moderna toegeeft ‘het risico’ van permanent DNA ‘- worden door het publiek nog steeds begrepen als’ vaccins ‘. Maar ze vertoonden net zo weinig gelijkenis met de vaccins die eerder aan het publiek werden gegeven als het koepokkenvaccin van Edward Jenner dat de oude Chinese kunst van het blazen van pokkenkorstjes in de neus droeg. En de medische technologieën die nu in opkomst zijn, zullen ons begrip van “vaccins” opnieuw volledig veranderen.

Een van deze technologieën wordt actief ontwikkeld door Profusa, Inc., een bedrijf dat in 2016 een subsidie van $ 7,5 miljoen ontving  van DARPA – het onderzoeks- en ontwikkelingsagentschap van het Amerikaanse leger – om “implanteerbare biosensoren te ontwikkelen die continu meerdere lichaamschemie kunnen controleren”. Eerder dit jaar, Profusa kondigde een studie die zal onderzoeken hoe het bedrijf de technologie-met inbegrip van een “draadloze lezer die voldoet aan de huid en verzamelt en rapporten weefsel zuurstof niveaus” en een 3 mm koord van hydrogel, die met een injectiespuit onder de huid kan worden ingebracht en geprogrammeerd om “een fluorescerend signaal buiten het lichaam te sturen wanneer het lichaam een ​​infectie begint te bestrijden” – kan worden gebruikt om “een vroeg identificatiesysteem te ontwikkelen om niet alleen ziekte-uitbraken te detecteren, maar biologische aanvallen en pandemieën tot drie weken eerder dan de huidige methoden. ” Het onderzoek wordt naar verwachting volgend jaar afgerond.

Hydrogelen – netwerken van verknoopte polymeerketens – worden door voorstanders van deze nieuwe technologieën steeds vaker gebruikt als mogelijke toedieningsapparaten voor medicijnen, cellen, eiwitten en bioactieve moleculen. In 2013 kondigde een team van Europese onderzoekers bijvoorbeeld een nieuwe methode aan voor het injecteren van een hydrogelbol die vaccins bevat op een plek onder de huid, die op een later tijdstip zou kunnen vrijkomen door het inslikken van een ‘op stimulus reagerend biohybride materiaal’. Aangeprezen als een ‘op afstand bestuurd toedieningssysteem voor vaccins, ”Bewezen de onderzoekers hun concept door muizen te injecteren met een hydrogel die het humaan papillomavirusvaccin bevat en hen later een pil te geven die fluoresceïne bevatte, dat het hydrogelnet oploste en het vaccin vrijgaf. Het onderzoek naar deze toedieningsmethode voor vaccins gaat door, met een Chinees team dat pas dit jaar onderzoek publiceerde over een zelfadjuvante hydrogel die “zowel een adjuvans potentieel had als het vermogen om antigeen af ​​te geven.”

Als kijkers van ‘ Wie is Bill Gates ?’ documentaire zal het weten, het idee om op afstand bestuurde vaccins in grote populaties te implanteren bestaat al sinds 2012, toen, volgens MIT Technology Review , Bill Gates persoonlijk MIT-onderzoeker Robert Langer vroeg om een ​​implanteerbaar anticonceptie-apparaat te maken dat kan worden omgedraaid op afstand in- of uitschakelen. Het resulterende apparaat – een draadloze anticonceptie-microchip die, zoals de National Post in 2014 opmerkte, “kan worden in- en uitgeschakeld met een afstandsbediening en die is ontworpen om tot 16 jaar mee te gaan” – werd ontwikkeld door Microchips Biotech, nu onderdeel van van Daré Bioscience , en heeft tot dusver $ 17,9 miljoen aan subsidie ​​ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Van biolectronics om nanorobotica naar synthetische biologie , steeds meer ongelooflijke technologieën worden pionier die, al dan niet aan het publiek worden verkocht onder de catch-all term “vaccin,” zal opereren op een manier die fundamenteel zijn in tegenstelling tot wat eerder gebruikt op de menselijke bevolking.

Onderzoekers van de Universiteit van Ottawa werken aan het creëren van ” eetbare vaccins “.

Onderzoekers van de Harvard Medical School ontwikkelen autonome DNA-nanorobots die moleculaire ladingen rechtstreeks in cellen kunnen transporteren.

Een team van wetenschappers van de Johns Hopkins University werkt aan vormveranderende microdevices, ” theragrippers ” genaamd, die in het maagdarmkanaal kunnen verblijven om te helpen bij langdurige medicijnafgifte.

Nanobots. Vormveranderende bio-elektronische apparaten. Vaccins met afstandsbediening. Dit is niet het spul van sciencefiction, maar van sciencefiction, en het precedent dat wordt geschapen tijdens het COVID-tijdperk om experimentele en onbewezen medische technologieën in gebruik te nemen na een verklaarde crisis, is hetzelfde precedent dat zou kunnen worden gebruikt om aan te dringen deze injecteerbare technologieën op het publiek in de toekomst.

En, zoals Catherine Austin Fitts – voormalig adjunct-secretaris van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling en oprichter van Solari, Inc. van de Verenigde Staten – uitlegt, maken deze injectables deel uit van een uitgebreid systeem van biologische, economische en politieke controle dat in het leven wordt geroepen door krachtige speciale belangen.

CATHERINE AUSTIN FITTS : Dus laat me eens kijken waar ik denk dat hij heen gaat. Ik denk waar ze heen gaan – en ze maken prototypen van tonnen technologie, dus ik denk dat ze die nog niet hebben – maar waar ze heen willen, is dat ze een Microsoft Office-systeem in je lichaam willen downloaden, in je brein, en sluit het aan op het Jedi-cloudcontract en het Amazon Cloud-contract bij de CIA. En als ze zeven mensen kunnen krijgen, zeven miljard mensen rechtstreeks aangesloten op hun cloudcontracten en virussen gebruiken – ik bedoel, het is heel slim – gebruik virussen om die updates te laten komen. Weet je, blijf die updates maar komen.

Dus je zag mijn meest recente artikel, ” The Injection Fraud “. Ik denk dat het een fraude is om deze vaccins geen vaccins te noemen, geen medicijnen. Maar ik denk dat het exact hetzelfde model is dat je gebruikte in de computers en de ideeën. Net zoals Bill Gates het de inlichtingendiensten mogelijk maakte om een ​​achterdeur te krijgen in onze – je weet wel, onze gegevens – en onze computers. Ze willen een achterdeur in onze geest en het is heel moeilijk als je dat niet hebt gedaan als je niet hebt gekeken naar de griezelige technologie, de Charles Lieber-technologie, het is moeilijk te doorgronden, maar we beginnen het te doorgronden.

[. . .]

Dus wat we hebben zijn mensen die onvoorstelbare aansprakelijkheden hebben voor wat ze hebben gedaan op gezondheidsgebied en wat ze hebben gedaan op financieel gebied. En wat ze proberen te doen, is dat ze twee dingen proberen te doen: de ene is een besturingssysteem in ons lichaam laden – ik noem het de injectiefraude omdat ze het een vaccin noemen en volgens de wet is een vaccin een medicijn. , dit is geen medicijn, dus voor mij is wat ze van plan zijn fraude. En dan is het tweede wat ze proberen te doen, het implementeren van contracttracering zodat ze dat kunnen hebben – voordat ze het besturingssysteem in iedereen krijgen, hebben ze volledige controle. Weet je, ontvoer je, zet je in de gevangenis zonder huiszoekingsbevel, breek in je huis, neem je kinderen mee.En ik blijf tegen mensen zeggen: “Merk je dat het de mensen zijn die met Epstein Air vlogen die allemaal contracttracering willen? Waarom is dat?” Weet je, waarom zou je willen dat de mensen die Epstein Air hebben gedaan, je huis binnen kunnen komen en je kinderen kunnen ontvoeren?BRON: Catherine Austin Fitts legt de injectiefraude bloot

Ondanks de protesten van mensen zoals Bill Gates die een financieel belang hebben in deze experimentele vaccins, en de Big Pharma-bedrijven die deze vaccins verkopen, en de regeringen die worden omgekocht door het internationale volksgezondheidskartel om deze vaccins te kopen en hun publiek onder druk te zetten om ze te accepteren, en de bedrijfsmedia die voor hun reclamedollars op deze Big Pharma-bedrijven vertrouwen, zijn enkele feiten over deze nieuwe coronavirusvaccins onbetwistbaar:

  • Het zijn de meest gehaaste vaccins die ooit zijn ontwikkeld.
  • De fabrikanten zijn volledig vrijgesteld van aansprakelijkheid als hun experimentele vaccins letsel veroorzaken.
  • De klinische proeven die de veiligheid van deze injecties testen, zijn nog niet voltooid, wat betekent dat elk lid van het publiek dat er een neemt, nu een menselijke proefkonijn is in een lopend medisch experiment met de bevolking van de planeet.
  • De mRNA-vaccins Pfizer en Moderna maken zelf deel uit van een experimentele injectieklasse die nog nooit eerder aan het publiek is gegeven;
  • Deze vaccins zijn niet getest op hun vermogen om infectie of verspreiding van SARS-CoV-2 te voorkomen en zijn niet bedoeld om dat te doen.
  • En er zijn absoluut geen langetermijngegevens over deze vaccins om te bepalen wat hun effecten kunnen zijn op de vruchtbaarheid, het potentieel voor pathogene priming of enige andere ernstige bijwerking.

Dat dit het meest roekeloze en brutale experiment in de geschiedenis van de wereld is, valt niet te ontkennen. Nooit eerder werden miljarden mensen onder druk gezet om zich te onderwerpen aan een volledig experimentele, invasieve medische procedure op basis van een ziekte met een overlevingspercentage van meer dan 99%.

Maar grootschalige noodvaccinatiecampagnes zijn al eerder geprobeerd met ontnuchterende lessen over het gevaar van zo’n grootschalig experiment, die nu opzettelijk worden genegeerd.

Eind jaren vijftig en begin jaren zestig werden honderden miljoenen mensen geïnjecteerd met poliovaccins waarvan jaren later werd ontdekt dat ze besmet waren met SV40 , een kankerverwekkend virus dat werd aangetroffen in de niercellen van de resusaap die werd gebruikt om de vaccin.

In 1976 werd bij twaalf soldaten in Fort Dix de varkensgriep vastgesteld. Dit was het begin van een ronde van volksgezondheidshysterie die de Amerikaanse regering ertoe bracht om elke burger in het land te laten vaccineren. Uiteindelijk stierf slechts één soldaat in Fort Dix aan de Mexicaanse griep en niemand buiten de basis testte er zelfs maar positief op, maar het noodvaccinatieprogramma ging door. Het werd abrupt beëindigd nadat honderden mensen die het overhaaste vaccin hadden gekregen, ernstige neurologische aandoeningen begonnen te vertonen.

MIKE WALLACE : Herinner je je de varkensgriep-angst van 1976 nog? Dat was het jaar waarin de Amerikaanse regering ons alles vertelde dat de Mexicaanse griep een moordenaar zou kunnen blijken te zijn die zich over het land zou kunnen verspreiden, en Washington besloot dat elke man, vrouw en kind in het land een kans moest krijgen om een ​​nationale griep te voorkomen. uitbraak, een pandemie.

Welnu, 46 miljoen van ons namen gehoorzaam het schot, en nu eisen 4.000 Amerikanen een schadevergoeding van Uncle Sam van drie en een half miljard dollar vanwege wat er gebeurde toen ze dat schot namen. Verreweg het grootste aantal claims – twee derde daarvan betreft neurologische schade, of zelfs de dood, naar verluidt veroorzaakt door de griepprik.

BRON: 60 minuten Mike Wallace legt de verwondingen van het varkensgriep pandemie vaccin uit 1976 bloot

Tijdens de hysterie over de Mexicaanse griep in 2009 bracht GlaxoSmithKline een vaccin genaamd Pandemrix met spoed op de markt in verschillende Europese landen, dat later werd geassocieerd met een verhoogd risico op narcolepsie . Jaren later werd toegegeven dat het griepseizoen van 2009 niet dodelijker was dan enig ander griepseizoen , maar het British Medical Journal onthulde dat de instantie die de WHO adviseerde over de afkondiging van de noodsituatie voor de volksgezondheid die regeringen ertoe bracht miljarden dollars aan vaccins zelf werd bevolkt door adviseurs met directe financiële banden met de vaccinfabrikanten van Big Pharma.

In elk van deze gevallen werd het publiek verteld “de wetenschap te volgen”, en in elk van deze gevallen betaalde een onbekend en misschien wel onkenbaar aantal mensen voor dat blinde geloof met hun gezondheid. Nu wordt de revolver opnieuw tegen ons hoofd gezet en, met de zekerheid dat die revolver waarschijnlijk veel lege kamers bevat, wordt het publiek gevraagd Russisch roulette te spelen in de naam van “de wetenschap vertrouwen”.

NEIL DEGRASSE TYSON : Ik denk dat we ons midden in een enorm wereldwijd experiment bevinden. En dat is-

STEPHEN COLBERT : – En wij zijn de proefkonijnen?

TYSON : Misschien. Het experiment is: luisteren mensen naar wetenschappers?

BRON: Neil deGrasse Tyson over Coronavirus: zullen mensen naar de wetenschap luisteren?

Degenen die de proefpersonen in dit lopende experiment willen zijn, moeten de vrijheid hebben om proefkonijnen te worden voor de Big Pharma-fabrikanten. Maar elk mandaat of elke dwang om het vaccin aan een onwillige ontvanger op te dringen, schept een gevaarlijk precedent, een precedent dat op een dag zal leiden tot een opgespoorde en bewaakte bevolking die niet in staat is om de volgende generatie van injecteerbare bio-elektronica te weerstaan.

Dit is geen spel, dit is geen test. Miljarden mensen worden gevraagd om deel te nemen aan een gigantisch experiment, niet alleen een experiment in medische technologie, maar een experiment in naleving en blind vertrouwen.

De druk om ja te zeggen en mee te gaan met de massa in dit experiment is enorm. Maar als we de vrijheid verliezen om hier ‘nee’ tegen te zeggen, kunnen we de controle over onze lichamelijke autonomie – en uiteindelijk onze menselijkheid – voor altijd verliezen.

De keuze is aan ons. . . maar voor hoeveel langer?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)