De situatie in India: hoe de media u voor de gek houdt

Volgens de media loopt de situatie volledig uit de hand in India, is er niet genoeg plaats in de ziekenhuizen, liggen de mensen dood op straat,… Vandaag hebben wij echter een onbetwistbaar bewijs van hoe de media u manipuleert (fake news).

Er worden oude afbeeldingen gebruikt van rampen uit het verleden om op uw gevoel in te spelen en u een overtuigend bewijs te geven van hoe ernstig de situatie is. Deze keer waren we er echter snel bij en hebben wij screenshots gemaakt, aangezien deze “lekken” steeds snel worden gecensureerd.

Deze foto verscheen onlangs meermaals in de media. De tweet dateert van 19/4/2021 en werd reeds verwijderd.

Deze screenshot hebben wij gemaakt van een Youtube filmpje over
een gasramp in India en dateert van 7/4/2018.

U kan het filmpje voorlopig nog hier bekijken.

Een ander bewijs:

De New York Post had een paar dagen geleden deze voorpaginafoto voor dit artikel.

Deze foto werd getrokken tijdens een andere gasramp in India en dateert van 7/5/2020. Het is duidelijk te zien dat het bijna op hetzelfde moment werd getrokken als de foto op de voorpagina van the NYP van enkele dagen geleden.

Intussen werd de vorige foto verwijderd van de website en heeft de redactie een opmerking geplaatst dat ze ‘per ongeluk’ de foto hadden verwisseld met die van een gasramp.

Kan u twee foto’s van verschillende gasrampen nog beschouwen als een jammerlijke fout of eerder als een doelbewuste manipulatie?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “De situatie in India: hoe de media u voor de gek houdt

 • 29 april 2021 om 10:02
  Permalink

  Vrijdag gaat mijn man zijn eerste prik halen, zit er vreselijk mee in mijn maag. Staan bijna loodrecht tegenover elkaar. Ivm met dit hele COVID gedoe.
  Welke gevaren loop ik nu??
  Ik laat mij niet prikken.
  Bezorgde Louise

  Beantwoorden
  • 1 mei 2021 om 20:51
   Permalink

   Lieve Louise,

   Je man mag natuurlijk zijn eigen keuze maken net als jij, maar blijf zeker 2,5 week uit zijn buurt na de prik. Vrouwen kunnen al onvruchtbaar worden als ze gemeenschap hebben met een niet gevaccineerde man die in dezelfde ruimte is geweest als een gevaccineerde vrouw.
   Dit staat op Pfizer haar website en is gepubliceerd door frontnieuws. Je kan het zo opzoeken. En de eerste 2,5 week zijn ze super besmettelijk. Waarom denk je anders dat met alle maatregelen erg streng sinds januari de besmettingen hoog blijven en de ziekenhuizen vol liggen. Ik las gisteren nog een reactie dat er volgens een ambulance arts op hun ic van de 24 plekken er 20 gevaccineerden lagen.
   Mijn man laat zich ook injecteren en ik heb hem alles laten lezen, maar hij doet alles af als nepnieuws. Heb hem gezegd, dat die gen injectie zijn keuze is, maar dat mijn keuze is om 3 weken in de logeerkamer te gaan slapen en ik niet met hem in 1 ruimte wil zijn en dat hij dat dan ook moet respecteren. Echt waar. Corona en gentherapie en hoe we daar zo verschillend over denken kost ons binnenkort ons huwelijk. Staan lijnrecht tegenover elkaar en hij wil het maar niet geloven.
   Ik wens je veel wijsheid en kracht toe.

   Veel liefs Freddy van Doorn

   Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 20:58
  Permalink

  Dag Louise,
  Als je alles goed overwogen hebt en je niet “gevaccineerd” wil worden dan moet je denken dat je de juiste beslissing genomen hebt voor je gezondheid. Dat uw man anders denkt is het natuurlijk niet plezant voor koppel maar hij moet uw beslissing respecteren. Ik zie persoonlijk niet welke gevaren u zou kunnen lopen. Er zijn wel geruchten dat men op afstand moet blijven van “gevaccineerd” maar ik weet niet of het waar is. Mijn man weet ook nog niet wat hij gaat doen en ik hoop dat hij zijn gezond verstand zal gebruiken. Maar wat mij betreft staat mijn beslissing vast en ik heb een rustig geweten.
  Martine

  Beantwoorden
 • 4 mei 2021 om 09:59
  Permalink

  Hier dezelfde situatie: een hele familie + partner die het moeilijk te begrijpen vinden dat ik mij niet wil laten vaccineren. Ze zijn zo overtuigd dat het daarna allemaal weer OK zal zijn. ‘Want dan kunnen we weer zonder stress bij elkaar komen, zorgeloos op café, kunnen we vrij reizen…’ Mijn woorden dat ze deelnemen aan een gentherapie-experiment, dat het vaccin in een testfase is tot eind 2023, dat ik liever vertrouw op mijn eigen immuunsysteem en groepsimmuniteit, dat de MSM en zogenaamde experten zoveel leugens en gemanipuleerde cijfers rondstrooien, … Ik ben een doemdenker zogezegd, ik bezie de toekomst net heel positief en ben er zeker van dat met het meer en meer ‘wakker’ worden van vele mensen dit spel niet kan blijven duren. En inderdaad dat vraagt nu nog een hele tijd uithouding. Hoe lang nog? Ik weet het niet…Ik vind de vrede en liefde in mezelf en laat deze zo weinig mogelijk afhangen van mensen en zaken buiten mij. Op die manier blijf ik onder de hele situatie vrij rustig. Ik kan me wel eens opboeien dat anderen geen onderzoek willen doen, vanalles klakkeloos aannemen. Ik besef dan dat ze reageren vanuit angst, er niet meer bij horen… Ze vinden dat ik maar ‘normaal’ moet doen 😉 Ik doe liever speciaal en kritisch, dan wat zij ‘normaal’ noemen hoor… Een beetje de luis in de pels…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.