De psychologische corona massamanipulatie tricks: Op trauma gebaseerde mindcontrol

🕒 Leestijd: 5 minuten

Doorheen de geschiedenis hebben regime overheden en hun staatsveiligheid verschillende technieken toegepast om de bevolking te manipuleren. Dat dit tijdens corona ook gebeurde, lijkt ons ondertussen wel duidelijk.

Van gecontroleerde opposities tot massa manipulatie via marketing tricks zoals schaarste, groepsgevoel, FOMO,… werd niet alleen de spuit de bevolking opgedrongen, maar ook een systeem van mindcontrole geïmplementeerd. In een video op Banned vertelt Greg Reese hoe de CIA slachtoffers mind controlled door trauma toe te passen volgens de bevindingen van Robert Jay Lifton. We vroegen ons af of deze trauma gebaseerde mindcontrole ook in toepassing was tijdens de corona pandemie?

https://banned.video/watch?id=6593b961be3fe4c20c4f7863

Bij Trauma Based Mind Control wordt trauma gebruikt om de verdedigingssystemen van de geest en het lichaam te hacken om iemands gedrag te trainen. Dit gebeurt in drie stappen:

Stap 1: Identiteit van het slachtoffer vernietigen

In stap één wordt de identiteit van het slachtoffer vernietigd. Dit wordt bereikt door het slachtoffer zijn basisbehoeften te ontnemen en hem pijn te doen totdat hij uitgeput, verward en gedesoriënteerd raakt. In deze toestand vertrouwen ze zichzelf niet meer en worden ze ontvankelijk voor leiding van een externe ‘autoriteit’.

Breekpunt : wie ben ik, waar ben ik en wat moet ik nu ?
Met hun identiteit in crisis, diepe schaamte ervarend en verraden in waar ze altijd in hebben geloofd, kan het doelwit een zenuwinzinking ondergaan. Of een verzameling ernstige symptomen die op een aantal psychologische stoornissen kunnen duiden.
Het kan gepaard gaan met oncontroleerbaar snikken, diepe depressie en algemene desoriëntatie. Het doel kan de grip op de werkelijkheid zijn kwijtgeraakt en het gevoel hebben volledig verdwaald te zijn.

Zodra deze kritieke vroege stadia van hersenspoeling zijn voltooid , is het tijd om verder te gaan in een harmonieuze – zij het destructieve – relatie.

Tijdens de lockdowns hadden vele mensen ook deze ervaringen van ernstige depressie, vervreemding van de maatschappij en zichzelf? Er werden vele zelfmoorden gepleegd. Er werden onmenselijke handelingen verricht tegen ons eigen soort.

Stap 2: strikt systeem van belonen en straffen

De mogelijkheid tot verlossing: via een strikt systeem van beloningen en straffen krijgt het slachtoffer een nieuwe identiteit. De nieuwe identiteit wordt getraind om zichzelf te isoleren door alles wat met de vorige identiteit te maken heeft, aan de kaak te stellen.

De mogelijkheid tot verlossing
In Liftons tweede fase van hersenspoeling presenteren agenten het individu een waargenomen route naar verlossing of verlichting van hun lijden. Dit schept hoop en afhankelijkheid, net zoals het doelwit dat begint te geloven dat het voldoen aan de eisen van de agent de enige manier is om verlichting of veiligheid te bereiken , en zich te verdiepen hun kwetsbaarheid voor manipulatie.

Verlossing van de kwelling, door mildheid
Voor eerste toont de hersenspoeler mildheid. Nu het doelwit zich in een crisissituatie bevindt, biedt de agent een paar kleine intenties van vriendelijkheid of uitstel van het misbruik. De agent kan het doelwit een slok water aanbieden of even de tijd nemen
te reflecteren bijvoorbeeld door te vragen hoezeer ze hun thuis missen.

Tijdens Corona was er steeds een exit plan vooruit geschoven. Als we maar netjes de regels volgden. Wie volgde werd beloond met een QR code voor deelname aan het sociale systeem.

Stap 3: Verfijndere en herhaaldelijke implementatie van de manipulatie

Het zelf opnieuw opbouwen: Ten slotte wordt bij stap drie, door het voortgezette gebruik van trauma, de wederopbouw van het nieuwe zelf van het slachtoffer vormgegeven en in stand gehouden, op de manier die de mindcontroller kiest.

Vooruitgang en harmonie.
Het doelwit krijgt nu een pad voorgeschoteld naar vermeende vooruitgang en harmonie. Met andere woorden: “Als je dat wil, kan je voor het goede kiezen”: in dit stadium stopt de agent het misbruik en biedt hij het doelwit fysiek comfort en mentale rust in combinatie met het nieuwe geloofssysteem. Het doelwit krijgt het gevoel dat dit wel moet kiezen tussen oud en nieuw, waardoor ze het gevoel krijgen dat ze hun lot in eigen handen hebben.
Het doelwit heeft zijn oude geloofssysteem al aan de kaak gesteld als reactie op de kwelling en martelling en maakt een een ‘bewuste keuze’ ten gunste van het contrasterende geloofssysteem dat helpt hun schuldgevoel verder te verlichten.
Als ze echt geloven, hebben ze echt niemand verraden .

Tijdens en na Corona: Het rituele misbruik blijft aanhouden door de alarmdreiging dagelijks in het nieuws, van klimaat tot terrorisme, tot oorlog tot andere dagdagelijkse dreigingen. Het nieuws zit er vol van de eerste seconde tot de laatste.

Hulpeloze slachtoffergeest met behulp van trauma

Om stap 3 te laten werken, mag de proefpersoon zich niet bewust zijn van het feit dat hij of zij wordt ‘getraind’. Dit wordt bereikt door hen in een hulpeloze slachtoffergeest te houden met behulp van trauma.

De hele methode vereist regelmatig ritueel misbruik om het doelwit in de slachtofferstaat te houden. Vrijgegeven documenten laten zien hoe drugs en zintuiglijke overbelasting worden gebruikt om het publiek trauma’s toe te brengen.

Monarch programming en slaven van hoog niveau, CIA technieken

Slaven van hoog niveau worden vaak verkregen van gezinnen met een gevestigde geschiedenis van kindermisbruik.

Intergenerationeel of multigenerationeel traumamisbruik is wanneer een persoon zijn kind misbruikt, en dat kind opgroeit om zijn kind te misbruiken, en die persoon opgroeit om zijn kind te misbruiken, enzovoort. Dit vergroot de gevoeligheid van een persoon voor Trauma Based Mind Control.

Monarch vlinder

Experimenten met muizen hebben aangetoond dat de nakomelingen van een getraumatiseerde zwangere moeder depressief geboren worden en problemen vertonen in de omgang met anderen. Een verzorgende opvoeding door een gezonde draagmoeder kon het abnormale gedrag niet ongedaan maken, wat duidde op een in-utero transformatie van de hersenen. En bioinformatische analyses brachten langdurige veranderingen in het DNA aan het licht. 

Dit is de reden waarom de CIA erom bekend staat dat zij zich richt op kinderen uit gezinnen waar kindermisbruik door meerdere generaties wordt gepleegd. Ze zijn gemakkelijker te beheersen. Dit is de reden waarom wereldleiders allemaal uit dezelfde bloedlijnen komen.

Eeuwenlange techniek in onze maatschappij

Deze brutale techniek wordt al eeuwenlang gebruikt en begrepen. 

Als een groep mensen die om de macht strijden een loyaal leger soldaten zou willen, zou de gemakkelijkste manier zijn door ze te fokken. 

En het bewijsmateriaal laat zien dat dit de manier is waarop onze samenleving is ontstaan.

Vanaf het midden van de negentiende eeuw tot ver in de daaropvolgende eeuw werden in de Verenigde Staten honderdduizenden weeskinderen verspreid en verkocht. En miljoenen wereldwijd. Ze werden geadverteerd, per trein afgeleverd en op beurzen verkocht. In Amerika werden deze weeskinderen beheerd en gedistribueerd door een particuliere organisatie uit Groot-Brittannië, bekend als de Oddfellows. Velen van hen waren zelf wees.

De Ancient Order of Oddfellows is een internationale broederschap waarvan de leden, zoals Albert Pike en verschillende Amerikaanse presidenten tijdens de Orphan Train-jaren, vaak ook lid waren van vrijmetselaarsloges. Met hun eerste officiële loge in de Verenigde Staten, opgericht in 1819, zetten de Oddfellows zich officieel in voor het opleiden van weeskinderen, maar het lijkt erop dat ze deze ook hebben aangeschaft en gefokt.

Het eerste vrouwelijke hoofdstuk van The Oddfellow, The Daughters of Rebekah, werd opgericht vlak voordat de weestreinen begonnen en een afbeelding van hun werk vertoont hints van massale voortplanting en draagmoederschap. Ze werkten nauw samen met de Oddfellows in grote instellingen die bekend staan ​​als Orphan Asylums en Foundling Asylums, waar veel leden zelf zijn geboren.

De Rothschild-bankendynastie financierde verschillende van deze weeshuizen. Volgens Phillip Eugene de Rothschild heeft de familie privé meer dan honderdduizend nakomelingen gefokt, waaronder Adolf Hitler.

Dit is de reden waarom pedofilie zo wijdverbreid is onder de families van wereldleiders. Hoewel het wordt gebruikt voor afpersing, is de primaire functie ervan het op trauma gebaseerde mind control. Omdat trauma voor de mindcontroller gelijk staat aan transformatie. En er is niets meer traumatiserend voor een mens dan pedofilie.

Als je een miljoen Mind Control Slaven op machtsposities zou plaatsen, dan zou je hele naties kunnen controleren. Maar alleen als de massa ook in een relatieve staat van trauma werd gehouden.

Wil je meer weten over deze materie? Luister zeker es naar deze speech van Lifton.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.