De moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwit

Dit zijn geen vaccins. Het is een spike-eiwit leveringssysteem dat de cellen langs de bloedvaten kan beschadigen en kan leiden tot bloedstolsels, bloedingen en de dood. Door het massale “vaccinatie programma”, staan honderden miljoenen levens op het spel, schrijft Mike Whitney.

“Vanaf het begin is Covid een samenzwering tegen gezondheid en leven geweest. Covid is een agenda voor het maken van winst en een agenda voor het vergroten van willekeurige overheidsmacht over mensen. Er zouden massale rechtszaken moeten komen en massale arrestaties van diegenen die effectieve Covid behandelingen blokkeren en een dodelijk vaccin opleggen”. – Paul Craig Roberts, voormalig Assistant Secretary of the Treasury onder President Ronald Reagan

Het Spike-eiwit is een “uniek gevaarlijk” transmembraan fusie-eiwit dat een integraal onderdeel is van het SARS-CoV-2-virus. “Het spike-eiwit speelt een cruciale rol bij het binnendringen van gastheercellen en het in gang zetten van de infectie”. Het beschadigt ook de cellen in de bekleding van de bloedvatwanden wat leidt tot bloedklonters, bloedingen, massale ontstekingen en de dood.

Te zeggen dat het spike-eiwit slechts “gevaarlijk” is, is een grote understatement. Het is een potentieel dodelijke ziekteverwekker die al aan tienduizenden mensen het leven heeft gekost.

Waarom hebben de vaccinproducenten dan gekozen voor het spike-eiwit als antigeen dat een immuunrespons in het lichaam zou opwekken?

Dat is de hamvraag, want het spike-eiwit is eigenlijk een vergif. Dat weten we nu dankzij onderzoek dat werd uitgevoerd aan het Salk Instituut.

Hier de link naar het uitgebreide artikel in FrontNieuws d.d. 18 juni 2021,

(Met samenvatting van wat de wetenschappers van het Salk instituut vonden dankzij onderzoek)

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “De moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwit

 • 28 juni 2021 om 09:20
  Permalink

  We worden langs twee kanten aangevallen, die spike eiwitten in de bloedbaan en via radio actieve stralingen via 5G, worden de rode bloedcellen van ons beenmerg aangevallen.(mijn regio wordt radio-actief bestraald via 5G)Mijn dochter heeft net pfifer(intussen worden de vaccins in belgie gemixed ,dus niemand weet nog echt welk vaccin ze krijgen) gekregen en ze duwt nu overal puistjes uit(nano partikels?) Is er een antigif,(daar hoopte ze nog voor de daad op);

  Beantwoorden
  • 29 juni 2021 om 12:37
   Permalink

   Thee van dennennaalden, de naaldjes moeten !2! Aan elkaar vastzitten, anders giftig
   Zink, vit C D en jodium en een hele week watervasten! Dit zorgt ervoor dat het niet door het héle lichaam verspreid, helaas lees ik dat ze al overal bloeduitstorting heeft.
   Maar eenmaal erin gaat het er helaas niet uit.

   Beantwoorden
 • 3 juli 2021 om 22:01
  Permalink

  Dr. Leonard Coldwell, wereldberoemd en een arts” die ik zeer hoog heb staan, mailde 06 May 2021, dacht ik, dat 3 dagen watervasten voldoende is om het spike protein onwerkzaam te maken. Kijk voor de zekerheid eens op zijn website. Een andere, onbekende arts sprak over 10 dagen, maar dat trek ik niet als diabeet: dan word ik zelf onwerkzaam ….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.