De Jonge bevestigt dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de Jonge debatteerden donderdag de hele dag over een wetsvoorstel om mensen met een negatieve testuitslag toegang te geven tot musea, theaters en sportwedstrijden. Het ging tijdens het debat niet alleen over toegangstesten, maar ook over de coronavaccinaties. Als het aan het kabinet ligt, komt er namelijk een vaccinatiepaspoort voor binnenlandse evenementen.

Afgelopen maand kondigden de media met veel fanfare aan dat je na vaccinatie het coronavirus niet meer kunt overdragen. “Goed nieuws: vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen,” schreef het AD.

Met dat virus mee terug naar huis

Coronaminister Hugo de Jonge zei donderdag tijdens het debat echter dat gevaccineerden anderen wel degelijk kunnen besmetten. “Dan zou het kunnen zijn dat je de mensen met een negatieve testuitslag binnen hebt, achter die poort van de toegangstesten. De mensen die gevaccineerd zijn, dragen het virus bij zich in de keel en zijn weliswaar veel minder besmettelijk, maar niettemin kunnen ze het virus tijdens het festival overdragen aan, en vervolgens gaan de mensen die een negatieve testuitslag hadden – die op dat moment dus zelf niet besmettelijk waren – alsnog met dat virus mee terug naar huis. Dat kan. Het is niet onmogelijk.”

Bedreiging

De Jonge voegde toe dat RIVM-baas Jaap van Dissel hier ook al eens op heeft gewezen in een technische briefing. Mensen die het vaccin nemen om anderen te beschermen, lijken dus bedrogen uit te komen.

Filmregisseur en -producent Dick Maas vraagt zich hardop af: “Dus gevaccineerden zijn een bedreiging voor niet-gevaccineerden? Moeten ze dan niet eerst een paar weken in quarantaine? Wordt steeds maller.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “De Jonge bevestigt dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

 • 10 mei 2021 om 09:54
  Permalink

  Zo mal is dit niet. Het lijkt meer op een uitgekookt plan van de Jonge om uiteindelijk een vaccinatieplicht voor iedereen er door te drukken. Hugo moet het plan van het WEF uitvoeren. Uiteindelijk mag je alleen nog overal aan deelnemen als je volledig gevaccineerd bent.
  Zoals Klaus Schwab al eerder zei: nobody is safe, until everybody is vaccinated.
  En over transhumanisme is Klaus Schwab al net zo enthousiast. De mens moet samensmelten met AI (Artificial Intelligence)

  Dit alles om de New World Order te verwezenlijken waarbij de elite totale controle over de mensheid heeft en degenen die na de beoogde ontvolking overblijft wordt slaaf van de elite, middels eenzelfde social-credit-score systeem als in China.

  Zoals vermeld op de Guidestones in Georgia: maintain humanity under 500.000.000 in perpetual balance with nature

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.