De Israëlische premier Netanyahu zegt nu dat burgers ELKE ZES MAANDEN moeten worden ingeënt

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft de COVID-19-vaccinatiecampagne van zijn regering woensdag naar een nieuw niveau getild door de burgers te vertellen dat ze mogelijk elke zes maanden moeten worden gevaccineerd .

Tijdens een persconferentie gaf Netanyahu toe dat het Pfizer-BioNTech-vaccin dat over Israël wordt verspreid, misschien niet zo effectief is als ambtenaren lieten zien – en daarom heeft de regering 36 miljoen extra doses besteld.

“We werken eraan om nog eens 36 miljoen vaccins voor de burgers van Israël te brengen, om de gezondheid van onze burgers te waarborgen”, zei Netanyahu. ‘Ik wil uitleggen waarom. Van de vaccins die we hebben, weet niemand hoe lang ze meegaan.

“We moeten ons voorbereiden op het ergste scenario. Het ergste scenario is dat we elk half jaar negen miljoen Israëlische burgers moeten vaccineren, twee doses ”, stelde Netanyahu.

Zijn opmerkingen komen terwijl zijn regering het vaccin aan zijn burgers opdringt door middel van indringende propaganda voor openbare dienstaankondigingen .

Israël rolt ook zijn eigen versie van een “vaccinpaspoort” uit, het heet de Groene Pas om de gezondheidsstatus en bewegingen van zijn burgers bij te houden, wat vermoedelijk zal afdwingen of burgers elke zes maanden een vaccin nemen.

Hoe lang duurt het voordat ze aankondigen dat wekelijkse vaccins nodig zijn?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.