“De grote meerderheid van de mensen die wij nu opnemen zijn gevaccineerde mensen”

Directeur Jo Leysen van Academisch Ziekenhuis Turnhout schetst een genuanceerd beeld voor onze MSM. AVV is heel blij dat dit steeds meer open bloot in het nieuws komt. In GZA Antwerpen horen we hetzelfde verhaal…

Eahm2019 | Jo Leysen - Create an environment that adopts ...

Het is jammer dat het corona-probleem zich nu toespitst op gevaccineerd en niet-gevaccineerd en nauwelijks nog over het virus zelf. Dat een overheid – en de ziekenhuizen – zichzelf controleren en openbaar maken wat ze willen openbaar maken, zaait alleen maar meer twijfel.

Het stigmatiseren en criminaliseren van niet-gevaccineerden heeft tot nu toe weinigen ervan kunnen overtuigen dat ze zich moet laten vaccineren en vele gevaccineerden zijn naar het kamp van de zogenaamde anti-vaxxers overgelopen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het vaccin werkt om een ernstig ziekteverloop te voorkomen, maar het behoedt ons niet om een besmetting te voorkomen. Als dat wel zo was, zou er geen dreigend personeelstekort zitten aan te komen in de ziekenhuizen, waar het gevaccineerd personeel uitvalt door besmetting.

Bron

En in het GZA Antwerpen horen we dezelfde klok luiden.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.