De grootste fraude ooit

🕒 Leestijd: 4 minuten

“U mag het naar al uw ‘gespoten’ vrienden en familieleden sturen. Het vat nog eens goed samen hoe de lijken uit de kast aan het vallen.” Alain Grootaers in Doorbraak.

Foto door Tima Miroshnichenko via Pexels
De spuit, de gevolgen en IVM

Terwijl de hele wereld naar Oekraïne en Rusland kijkt, vallen in de Verenigde Staten en Engeland stilaan de lijken uit de kast. Deze week raakten tegelijk twee opmerkelijke nieuwsfeiten ondergesneeuwd die de hele Covid gekte ontmaskeren als dat wat het de hele tijd was: een overval bij klaarlichte dag op de wereldbevolking én een nooit eerder gezien geval van wetenschappelijke en institutionele fraude.

Laten we beginnen in de VS, waar Pfizer, de CDC (Center for Disease Control) en de FDA (Food and Drug Administration) eerder nog probeerden om hun data maar liefst 75 jaar geheim te houden. Daar stak rechter Mark T. Pittman een stokje voor: hij verplichte de FDA en Pfizer om de onderzoeksgegevens naar het mRNA vaccin vrij te geven.

De FDA koos er dan maar voor om een gigantische datadump te doen in de hoop zo de vis te kunnen verdrinken en dropten in totaal 55000 pagina’s aan data. Uit die documenten blijkt nu dat Pfizer bij het testen van het vaccin op 1291 bijwerkingen stuitte, waaronder enorm ernstige gevallen die tot zware ziekte en de dood konden leiden en hebben geleid in de testfase.

De lijst omvat ondermeer myocarditis, acute nieraandoening, hersenstam embolie, hersenstam trombose, hartstilstand, hartfalen, vasculitis van het centrale zenuwstelsel, neonatale dood, hemorragische encephalitits, enzovoort enzoverder. In de VS noteerde de VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) dat tot nu toe 1,13 miljoen Amerikanen bijwerkingen melden. 24402 mensen stierven aan die bijwerkingen.

Dat zijn alleen de spontaan gemelde overlijdens waarvan de vaccins van Pfizer en Moderna de oorzaak zijn. Eerder onderzoek toonde overigens aan dat slechts 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld. De dokters die eerst een vaccin aan hun patiënt aanbevelen en daarna ‘dood door vaccin’ melden zijn namelijk erg dun gezaaid.

Voor het eerst in de geschiedenis werd een vaccin -in feite een gentherapie- met zoveel bijwerkingen goedgekeurd. De gegevens zijn zo schokkend dat het niet alleen als wetenschapsfraude wordt bestempeld, maar dat de republikeinse senator Ron Johnson vraagt om een strafonderzoek op te starten.

Iets dat de republikeinen kunnen afdwingen als ze binnenkort de tussentijdse verkiezingen winnen en een meerderheid in de senaat krijgen. De polls laten overigens uitschijnen dat die mogelijkheid meer dan waarschijnlijk is. Aan deze kant van de Atlantisch Oceaan gooide de Engelse Dr. Tess Lawrie dan weer een gigantische knuppel in het hoenderhok met de 18 minuten durende video die ze deze week lanceerde.

Lawrie is medicus en onderzoeker, werkt als consulent voor de WHO en leidt haar eigen onderzoeksgroep Evidence Based Medicine Consultancy. Lawrie deed, nog voor de vaccins op de markt kwamen, onderzoek naar het gebruik van Ivermectine als medicijn tegen Covid, tegelijk overigens met vele andere onderzoekers aan verschillende universiteiten en onderzoekscentra.

Die kwamen allemaal met hetzelfde resultaat: Ivermectine werkte wel degelijk als medicijn en als profylactisch middel tegen Covid19.

Volgens de onderzoeken zouden maar liefst 80% van de patiënten met Covid19 herstellen dankzij het gebruik van Ivermectine. In opdracht van de WHO moest een andere onderzoeker – Dr. Andrew Hill een metastudie maken van de beschikbare studies naar Ivermectine. En toen gebeurde er iets raars. In de tekst van die metastudie die eerst op een pre-print server werd gezet schrijft dr Hill dat Ivermectine op basis van de bestaande studies wel degelijk werkt.

In zijn conclusie echter zegt hij dat er nog niet voldoende bewijs is en vraag hij om meer onderzoek. Een bizarre contradictie.

Waarop dr Lawrie van haar stoel valt van verbazing en haar collega Hill via enkele video-conferenties vraag om meer duidelijkheid. Gelukkig nam Lawrie die video-gesprekken op en zo kunnen we verbijsterd hun gesprekken volgen.

Dr. Hill geeft daar ruiterlijk toe dat hij – op basis van alle onderzoeken- vóór het gebruik van Ivermectine is, wegens 80% effectief en zeer goedkoop. Hij zegt ook dat hij onder druk staat en geeft na aarzelen ook toe dat de mensen van ‘Unitaid’ zijn ‘schaduwauteurs’ zijn.

Met andere woorden; Unitaid heeft zijn pen vastgehouden wat de conclusies van zijn onderzoek betreft.

Unitaid is een onderzoeksgroep waar onder ander -daar is hij weer- Bill Gates in heeft geïnvesteerd.

Het gevolg van de metastudie van Hill was het stoppen van Ivermectine als medicijn tegen Covid19.

Want als er nog voor de vaccins op de markt kwamen een degelijk bewezen medicijn was dat tegelijk ook profylactisch werkt tegen de ziekte, dan was het hele vaccinatiecircus vroegtijdig tot een einde gekomen.

Ook de carrousel van vrijheidsbeperkende maatregelen was dan onnodig gebleken. Het was dus zaak om Ivermectine niet alleen uit het schap te halen en te verbieden voorgebruik tegen Covid19, maar ook om het vervolgens nog eens belachelijk te maken als ‘ontwormingsmiddel voor vee’.

En dat terwijl het al jaren op de lijst van de WHO stond als basismedicijn voor mensen en de uitvinders ervan de Nobelprijs hebben gekregen. Die krijg je heus niet voor het ontwikkelen van een ontwormingskuur voor paarden. De staatsvirologen in België met Marc Van Ranst voorop herhaalden dat riedeltje, waarbij onze Oude Media alweer maar al te graag en zonder kritische zin als doorgeefluik fungeerden.

Op sociale media werd tegelijk alles waar het woord Ivermectine in stond verwijderd.

En zo werd een medicijn dat miljoenen mensen het leven had kunnen redden en nog eens bij zoveel miljoenen ernstige symptomen had kunnen voorkomen, geband zodat de weg werd vrijgemaakt voor de uitrol van de vaccins, die later maar een beperkt effect bleken te ressorteren en die -integendeel- vele mensen de dood in heeft gejaagd of zwaar ziek heeft gemaakt door de bijwerkingen.

Om van de effecten van de maatregelen nog te zwijgen; kinder- en andere psychiaters kunnen de toevloed van patiënten niet meer aan. Pfizer en Moderna konden intussen amper volgen om de miljarden euro’s en dollars bij te schrijven op hun bankrekening.

Pfizer verdiende tot eind vorig jaar 37 miljard dollar aan hun Covid vaccin.

Intussen zien de institutionele beleggers de bui al hangen, pakken ze hun winst en zijn ze hun aandelen van Pfizer en Moderna aan het lossen.

Twee weken geleden verklaarde Bill Gates openlijk op de Veiligheidsconferentie in München dat hij het jammer vond dat Omicron een betere job had gedaan voor de wereldwijde immuniteit dan de vaccins.

U bent bedrogen en belazerd door de grootste fraude op wereldschaal ooit gepleegd.

De verantwoordelijken die hier willens en wetens aan hebben meegewerkt zullen ter verantwoording worden geroepen. In de VS zal dat zeker gebeuren; de hoofden van Fauci en medewerkers van de CDC liggen daar al op het kapblok.

De Belgische staatsvirologen, ook wel gekend als De Paniekzaaiers, zoeken al maar beter naar een advocaat.

Alain Grootaers in Doorbraak.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

15 gedachten over “De grootste fraude ooit

 • 12 maart 2022 om 06:18
  Permalink

  Bedankt Alain voor het publiceren van dit artikel. Jammer dat er in België zo weinig dokters, scheikundige , advocaten , allerlei geleerde mensen met een gezond verstand niet zijn komen protesteren tegen al die leugens die ze ons hebben wijs gemaakt met die valse pandemie .
  In Frankrijk en in Nederland hebben zij al vlug van begin 2020 gezien dat het verhaal niet klopte .Al de medicijnen die eventueel konden werken voor te genezen en tegen de dood, waren verboden, men moest naar het vaccin wachten. De media , die met miljoenen gesubsidieerd geweest is ook door Bill Gates heeft een bijzondere vuile rol gespeeld , ze hebben de goede dokters letterlijk kapot willen maken voor juist aan de collaborateurs het woord te geven.
  Hopelijk zal de bevolking eindelijk wakker schieten want ze zitten nog steeds allemaal met hun kop in het zand want ze durven en willen de waarheid niet horen of zien . Ils fond “ l ‘ AUTRUCHE “

  Beantwoorden
 • 12 maart 2022 om 22:02
  Permalink

  Ik weiger elk gezondheidspaspoort.
  Druist in tegen privacy wetgeving en is volstrekt nutteloos voor burgers.
  Terug naar oude normaal van voor covid-19.

  Beantwoorden
 • 13 maart 2022 om 08:46
  Permalink

  Geen enkele vaccin is goed en geeft levenslange klachten die vaak niet gerelateerd worden met vaccinaties. Ook de al bestaande kindervaccinaties geven klachten/ bijwerkingen zoals Autisme, allergieën, concentratie problemen, gedragsproblemen en nog veel meer.
  Er is tot nu toe nog nooit een virus geïsoleerd. Er is niet één wetenschappelijk onderzoek wat bewijst dat virussen überhaupt bestaan. Toch kwam de WHO met de B.Gates vaccinaties, waarom? GELD follow the money. Het bestaan van virussen in stand houden leverd MILJARDEN op.
  De eerste vraag wat jullie artsen zich moeten afvragen is WAAR IS HET BEWIJS. Er is op de Corona slactoffers nog NOOIT autopsie gedaan. Als HCQ EN OF INVECTIMINE ( ook niet zonder bijwerkingen)zo goed werkt, dan zou het wel eens een PARASIET kunnen zijn. Dan hebben die oude mensen op de IC’s met al onderliggend lijden de verkeerde behandeling gehad! Ik noem dat moord.

  Beantwoorden
 • 13 maart 2022 om 15:40
  Permalink

  Helemaal mee eens
  Ik zie nog steeds de schade op m’n werk
  Ze gaan gewoon door met de 2e booster bij onze oudjes
  Je mocht je oma niet bezoeken tijdens covid
  Maar nu wel vluchtelingen in huis nemen zonder vaccin
  En we worden niet meer gehersenspoeld via de media met covid
  Maar nu over de gecreëerde oorlog die al 8 jaar aan de gang is en nu eindelijk door Rusland word ingegrepen

  Beantwoorden
 • 13 maart 2022 om 17:46
  Permalink

  Hebben ze dus duizenden mens n in het ziekenhuis verkeerd behandeld en de dood ingejaagd!
  Verder ook superslecht van alle huisartsen om een experimenteel vaccin aan te raden ik dacht dat ze een eed afgelegd hadden???

  Beantwoorden
 • 15 maart 2022 om 15:09
  Permalink

  Dit desastreuze nieuws moet bekend worden gemaakt aan zoveel mogelijk mensen. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Er zijn nu 6,5 miljoen mensen die de booster niet nemen.
  Het moeten er veel meer worden. Europa wil op 22 mei vaccinatieplicht invoeren! Hoog tijd voor een petitie die dit afwijst. Onze regering is niet te vertrouwen. Desnoods een Nexit!

  Beantwoorden
 • 18 maart 2022 om 18:09
  Permalink

  Mijn moeder is een kasplantje dankzij de vaccinatie. Hersenschade, stolsels, coma, alles. Ze was bang voor Corona. Ik neem ze niet….never!!!!! Nu zit ze hele dagen in een verpleegtehuis….knijter in de war. Kan 1 arm liften. Ze was zo zelfstandig. Laat die lijken maar vallen uit alle kasten. Grootste genocide ooit.

  Beantwoorden
 • 20 maart 2022 om 09:06
  Permalink

  Ik heb zelfde probleem ksn linkerarm bijna niet meer omhoog doen ben zwart van de pijn in mijn rug rechterkant wat ik voordien nooit had nu moet ik dagelijks leven met pijn door die vaccins vandaag gelezen dat vaculitis de oorzaak is. Wel ben er vet mee dagelijks verstopte neus oren verstopt alsook draderige kleurloze slijmen. Weet iemand wat ik hiermee of trgen kan doen liefst natuurlijke. Bvb dank geeg@skynet.be

  Beantwoorden
 • 21 maart 2022 om 09:07
  Permalink

  Het ergste is nog dat er stellig ontkend wordt dat de klachten van het vaccin komen en de mensen met schade door het vaccin niet goed en deskundig behandeld worden,
  Met ivermectine, bloedverdunners quercetine en NAC kan de schade nog enigszins behandeld worden.
  Sterkte voor iedereen die met goed vertrouwen de prikken hebben genomen.

  Beantwoorden
 • 27 april 2022 om 08:38
  Permalink

  Ik vraag me af wat er aan de hand is met al die kinderen die nu plots hepatitis hebben , zou het iets te maken hebben met die vaccinatie? Een mens zou toch beter moeten nadenken om gezonde kinderen te vaccineren die dat absoluut niet nodig hebben !

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 − drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.