De Green Pass: nu vechten, morgen is het te laat

Laten we even naar China kijken, waar het allemaal begon. Is dat toeval? Natuurlijk. Alles is toeval, er is geen intelligentie op aarde, zoveel is duidelijk. Anders stonden we allemaal te lachen in plaats van mee te doen met QR- codes, het mondmasker ‘aan/uit’ beleid en experimentele vaccins opgedrongen door grote industriën via de overheid… Of niet?

Welkom in de wereld waar Green Pass al jaren bekend is

Dit is Liu Hu, een Chinese journalist. Net als al zijn medeburgers kan hij zich niet bewegen zonder zijn QR-code.

Al enkele jaren is dit toestel onmisbaar voor boodschappen doen, op kantoor gaan, op restaurant gaan, naar de bioscoop, verhuizen in de stad, reizen…

In 2017 overdreven Liu Hu: in een artikel stelde hij corruptie binnen de overheid aan de kaak. Deze kostte hem een veroordeling en een boete.

Maar dat is nog niet alles. Kort daarna realiseerde hij zich ineens dat hij geen vliegticket meer kon betalen. Het systeem heeft hem net afgewezen.

Idem voor de treinkaartjes. Toen kwam hij erachter dat hij geen lening van een bank kon krijgen en zelfs de aankoop van eigendommen verbood. Anderen zoals hij, omdat ze zich wat te veel uiten op sociale media, zijn afgezien van huren, van bepaalde banen.

Ze zagen ook hun bankrekeningen bevroren. Soms is het verboden om deel te nemen aan demonstraties of assemblages. En omdat het onmogelijk is om enkele slagaders te bereiken zonder hun eigen QR-code te presenteren, worden ze meteen gespot en zwaar gesanctioneerd. Dit alles is precies wat hier bij ons de komende twee jaar zal gebeuren dankzij Green Pass.

Om onze VRIJHEID te verdedigen moeten we NU vechten….. morgen is het te laat!

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + vijftien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.