De genezende kracht van vitamine D: wat Big Pharma niet wil dat je weet

🕒 Leestijd: 3 minuten

“Ik denk dat iedereen op deze planeet vitamine D zou moeten nemen, en ik denk niet dat dat een onderschatting is”, aldus de ervaren arts en auteur van 500 peer-reviewed tijdschriftartikelen, dr. Paul Marik .

In een interview met Children’s Health Defense legde Dr. Marik uit – vergelijkbaar met hoe Big Pharma niet van het “I-medicijn” (Ivermectine) voor de behandeling van COVID-19 houdt – ze ook niet van vitamine D houden voor de algemene gezondheid en welzijn . wezen. Want als je in goede gezondheid verkeert en geen chronische ziekten hebt, valt er minder geld te verdienen .

We weten dat het medische establishment tegen ons heeft gelogen over COVID. En volgens de gewaardeerde arts Dr. Paul Marik liegen ze ook tegen u over de zon.

“Wat je misschien niet weet is dat als je een tekort aan vitamine D hebt, dit je risico op het krijgen van kanker vergroot,” onthulde Dr. Marik.

“Er bestaat een lineair verband tussen vitamine D-tekort en kanker. En hoe verder je van de evenaar afgaat, hoe minder UVB je krijgt, hoe groter je risico op kanker. Dit is goed ingeburgerd!” benadrukte dokter Marik.

“En nu zijn er echt goede gegevens, echt goede gegevens. Als je vitamine D slikt, voorkomt het kanker. Is dat niet geweldig?” hij vroeg. In een vorig artikel van Vigilant News legde Dr. Marik uit hoe een dagelijks regime van het innemen van vitamine D, visolie en een eenvoudig oefenprogramma uw risico op kanker met 60% zou kunnen verminderen .

Klik hier om te lezen

“Kanker zal de belangrijkste oorzaak van morbiditeit en sterfte worden. Het gaat de plaats overnemen van hart- en vaatziekten, en het houdt verband met onze levensstijl en alle gifstoffen waaraan we worden blootgesteld,” concludeerde Dr. Marik.

Dr. Marik onthulde nog meer onthullende onthullingen over vitamine D.

“Wist je dat vitamine D zeer effectief is bij de behandeling van depressie?” vroeg dokter Marik. Het is ook “erg belangrijk voor het immuunsysteem”, voegde hij eraan toe. “Mensen houden niet van vitamine D. Ze houden er gewoon niet van, omdat als mensen vitamine D innamen, [ze] het risico op kanker zouden verminderen – het risico op veel ziekten zou verminderen. En daarom houdt Big Pharma niet van vitamine D.”

Hoe gaat Big Pharma om met vitamine D?

Ze ontwerpen vitamine D-onderzoeken om te mislukken, verklaarde dr. Marik. “Dus als ze onderzoeken ontwerpen, ontwerpen ze dat ze mislukken bij gebruik van zeer lage doses. Het is absurd om in deze gerandomiseerde onderzoeken 2000 eenheden per dag te geven. Het is een kleine dosis. Maar ze doen dat omdat ze willen dat de onderzoeken mislukken , en ze [concluderen] dat het niet werkt.”

Hoeveel vitamine D moeten we innemen?

Voor de gemiddelde persoon met een redelijk goede gezondheid stelde Dr. Marik voor om ongeveer 10.000 internationale eenheden per dag in te nemen. Hij voegde er echter aan toe: “Als je een chronische auto-immuunziekte hebt, als je multiple sclerose hebt, wil je de dosis verhogen – en dat is buitengewoon veilig.”

Opmerking: als u hoge doses vitamine D gebruikt, benadrukken wetenschappers zoals dr. Simon Goddek dat u dit ook wilt combineren met magnesium, zink en vitamine K2.

Hoe zit het met zonneschijn?

Dr. Marik heeft een “heel interessant onderzoek” naar voren gebracht over vrouwen die een hekel hebben aan de zon, of bang zijn voor de zon. Wat in dat onderzoek werd ontdekt, was: “Als je de zon vermijdt, vergroot dit je risico om [voortijdig] te overlijden met ongeveer 25%”, onthulde dr. Marik.

Dr. Marik raadde aan om ongeveer 30 minuten per dag in de zon te gaan. Hij adviseerde om geen zonnebrandcrème te gebruiken, omdat ‘het zijn doel tenietdoet’. “Er zijn zelfs gegevens waaruit blijkt dat zonnebrandmiddelen het risico op melanoom vergroten – paradoxaal genoeg.”

Opnieuw tegen de medische orthodoxie in, deelde Dr. Marik een interessant perspectief op zonneschijn en melanoom.

“Zonneschijn is echt goed. Iets wat nog interessanter is, is dat zonneschijn kanker voorkomt . Als u een melanoom heeft, kunt u het beste de zon in gaan . Is dat niet paradoxaal?” hij vroeg. “En in feite zijn er in Italië kuuroorden die bruiningsexcursies aanbieden voor mensen met melanoom om te bruinen. Is dat niet opmerkelijk?”

Dr. Marik heeft een aantal interessante inzichten geboden die volledig in tegenspraak zijn met de medische orthodoxie. Als je meer wilt horen, kun je het volledige interview van Dr. Marik met Children’s Health Defense bekijken in de onderstaande video :

Medische disclaimer: De medische standpunten die tot uiting komen in de uitgeknipte video met Dr. Paul Marik , het interview en dit artikel zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden en niet bedoeld voor zelfdiagnose of zelfbehandeling van enige gezondheidsgerelateerde aandoening.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.