De dood van een student wordt onderzocht nadat deze de daaropvolgende dag stierf na inenting met het vaccin van J&J

CINCINNATI (FOX19) – De dood van een student aan de Universiteit van Cincinnati wordt onderzocht door de Centers for Disease Control and Prevention en het Hamilton County Coroner’s Office, aldus lijkschouwer Lakshmi Kode Sammarco.

De dood van John Foley komt slechts één dag nadat de 21-jarige het vaccin van Johnson & Johnson kreeg, zei ze.

Foley, die uit het Columbus gebied komt, werd zondag gevonden door zijn huisgenoten, zegt Sammarco.

Ze zegt dat ze in contact is geweest met het Ohio Department of Health en er gesprekken over heeft gevoerd, maar dat ze wacht op medische dossiers en aanvullende testresultaten voordat ze de doodsoorzaak kan vaststellen.

Een woordvoerster van het Ohio Department of Health zegt tegen FOX19 NOW dat ze het onderzoek van de lijkschouwer in de gaten houden.

Er is nu geen bewijs beschikbaar dat suggereert dat de dood van Foley verband houdt met het vaccin van Johnson & Johnson.

De VS heeft dinsdag een “pauze” aanbevolen in het gebruik van het eenmalige dosis Johnson & Johnson COVID-19-vaccin om meldingen van zeldzame maar mogelijk gevaarlijke bloedstolsels te onderzoeken, waardoor wereldwijd een kettingreactie op gang kwam en de wereldwijde vaccinatiecampagne een tegenslag te verwerken kreeg.

De Centers for Disease Control and Prevention en de Food and Drug Administration kondigden aan dat zij onderzoek deden naar ongebruikelijke bloedstolsels bij zes vrouwen tussen de 18 en 48 jaar waarbij een persoon overleed.

Foley’s familie gaf een verklaring waarin ze zeiden: “Onze geliefde zoon John Francis Foley is er niet meer, en onze familie rouwt om het verlies van deze geweldige en lieve vreugde in ons leven. Terwijl de feiten onduidelijk blijven over hoe hij stierf, verheugen wij ons in hoe hij leefde: zorgzaam voor anderen, verlicht met Gods genade, en gul voor iedereen.

We weten dat de betrokken artsen hun best doen. We moeten geduldig zijn, en we vragen alle anderen om dat ook te zijn. John zou dokter worden, dus dit is wat hij zou willen.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.