🕒 Leestijd: 4 minuten

AVV ACADEMY

De Covid rapporten
ontrafeld

zondag 19 februari 2023, 14u

pexels-photomix-company-95916 (Middel)
Kris Panneels
Therapeut Cindy Lambert

Wat leren we uit de officiële data van de Belgische, Nederlandse en Britse rapporten?
Kris Panneels legt het haarfijn uit in deze glasheldere lezing.
Mis het niet!

Lezing over de officiële rapporten betreffende het Covid-19-gebeuren

In een lezing die gepland is voor zondag 19 februari 2023 zal Kris Panneels onderzoeken wat en hoe de officiële instanties gerapporteerd hebben over de evolutie van de Covid-infecties en al wat ermee samenhangt. 

De rapporten van Sciensano (in België) en van de Nederlandse en Britse overheden evenals de opvolging van rapporteringsformaten vertellen immers zo hun eigen verhaal … En dat verhaal leert ons wel een en ander over de doeltreffendheid van de Covid-prikken.

Zo zijn er wel enkele boodschappen te ontdekken in de stopzetting of wijziging van inhoudelijke rubrieken. Zelfs achter de meest onschuldig lijkende technische operaties, zoals het verschuiven van rapporteringsperiodes blijken wel eens vreemde motivaties schuil te gaan.

Ook de formulering van enkele definities doet een aantal vragen rijzen. Nog merkwaardiger is het concept ‘niet-aantoonbaar’ dat gebruikt wordt in de statistische tabellen. 

Tijdens deze lezing zullen we onderzoeken wat er in deze rapporten wél en vooral niet gezegd wordt over de doeltreffendheid en de veiligheid van de covid-19 vaccinaties.

 

Schrijf je in !

ZONDAG 19 FEBRUARI 2023 om 14u

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00sec

prijs VRIJE BIJDRAGE 

inschrijving via Chipta, u krijg de Drive toegang in uw mailbox.

Dit is een online ZOOM symposium. 

U moet Zoom downloaden en krijgt een toegang om dit van thuis te volgen.
Een camera en/of micro is niet nodig, maar wel indien u vragen wil stellen in het debat.
Je kan Zoom op je computer installeren of als app op je gsm of via je browser zelfs (info hier)

 

Een online symposium, 
hoe werkt dat?

We werken met Zoom, het gekende platform waar honderden mensen samen kunnen video vergaderen. U krijgt een toegang om de hele dag vanuit uw zetel of op de tablet/gsm het symposium te volgen.

U kan de presentaties en sprekers volgen, vragen stellen, mee doen aan het debat,… En nadien krijgt u ook nog es toegang tot de video van de volledige dag.

OPGELET! Deze lezingen zijn geen medisch advies. 

Disclaimer: niets van wat in dit webinar wordt verteld mag opgevat worden als medisch advies. De sprekers zijn geen dokters, maar therapeut. Indien je beslissingen neemt op basis van deze theorie die we in deze seminar meegeven, dan is dat op eigen verantwoordelijkheid. Vanuit de Germaanse geneeskunde en de Ayurveda samen met kennis en ervaringen van echte wetenschappers zoals Dr. Stefan Lanka, Dr. David crowe, Dr. Tom Cowan, Dr. Geerd Ryke Hamer en Dr. Andrew Kaufmann willen we je aanmoedigen om op zelfonderzoek te gaan en zelf kennis te vergaren. Gebrek aan kennis is hoofdoorzaak van ziekte.

Deze academie is een explosief stuk die we hopen dat je het meermaals bekijkt en bestudeerd en ook deelt. We gebruiken veel metaforen om deze moeilijk materie te verduidelijken. We hopen dat je angst voor ziekte en “corona” voorgoed verdwijnt met deze nieuwe inzichten. We hopen dat het debat over het niet-bestaan van de vermeende virussen en infectie theorieën (zoals AIDS, BSE, SARS, MERS, Corona en de verschillende griep-syndromen bij dieren) niet moet leiden tot gevaarlijke conclusies over de eigen gezondheid, of zelfs tot het verstoren van de openbare orde, en daarom vragen we dan ook uitdrukkelijk aan eenieder die geïnteresseerd is in de feiten om emotioneel onbevooroordeeld, consistent en objectief met dit onderwerp om te gaan. Kennis over je gezondheid geeft vrijheid.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)