De Corona Enquête: hoe motiveer je mensen tot kritisch denken?

Test uw kennis!

We weten allemaal dat er mensen sterven aan corona, maar weet jij hoe dodelijk het virus effectief is?

Omdat ik merkte dat bijna geen enkele medeburger mij dat kon vertellen, ben ik begonnen met het ontwerp van deze korte enquête. Ik merk dat er veel angst leeft, ook bij kinderen en jongeren. De maatregelen richten naar de mening van veel artsen en professoren meer schade aan dan het virus. En dan rest nog de vraag of de maatregelen wel hun doel bereiken.

Ik heb me gerealiseerd dat het dagelijkse corona-nieuws op radio en TV niet volstaat om een breed perspectief te krijgen over de crisis. Voor een genuanceerd en kritisch beeld moet je ook andere bronnen raadplegen, waaronder de geschreven pers, wetenschappelijke artikelen, reflecties van artsen en professoren die niet in het nieuws komen, …

https://www.coronaenquete.com/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.