De CIA bewijst dat manifestatie ECHT is

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Volledige docu hier

Dit is een van de meest interessantste info die u moet weten. Het is nogal complex en het duurt even om het te verteren, maar het is het 100% waard. Het is een officieel vrijgegeven CIA-document uit 1983 en een geweldige analyse van bewustzijn en daarbuiten – bekend als het Gateway-proces.

Hoewel het een ouder document is en al een tijdje is vrijgegeven, is het feit dat moderne ontwikkelingen in de wetenschap, kwantumfysica, psychedelica en neurobiologie bevestigen wat er op die pagina’s staat geschreven ronduit opmerkelijk.

Het verklaart bewustzijn op een diepgaande en analytische manier en combineert kennis van mystici uit hindoeïstische, boeddhistische en Tibetaanse culturen met hedendaagse wetenschappelijke kennis van Planck-afstand, Einsteins relativiteitstheorie en de werken van Nils Bohr. De kosmische spiraal & torus is alles, en alles is één.

Het lijkt alsof het individuele bewustzijn uit het collectieve bewustzijn wordt getrokken met behulp van de frequentie/trillingen van het wezen. Dit geldt voor mensen, walvissen, schimmels en amoeben.

Mystici uit heden en verleden, inclusief alle oude religies, begrepen deze concepten duizenden jaren geleden. Toch is er veel voor nodig om de geest van de meest pragmatische, zelfbewuste en gespannen mensen te openen.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar de website van het Monroe Institute: https://www.monroeinstitute.org/

Originele CIA bronnen.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “De CIA bewijst dat manifestatie ECHT is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 + acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.