De Britse toezichthouder voor medicijnen wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Stichting

Op vrijdag 4 juni 2021 gaf de Britse toezichthouder voor geneesmiddelen – MHRA – alleen voor noodgevallen toestemming voor het gebruik van het mRNA-“vaccin” van Pfizer / BioNTech bij kinderen van 12 jaar en ouder. Dit ondanks het feit dat 86% van de kinderen in de uiterst korte en kleine klinische studie bijwerkingen vertoonde die varieerden van mild tot ernstig.

Het zou een understatement zijn om dit schokkend te noemen, maar moeten we echt zo verbaasd zijn als we bedenken dat de MHRA wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation?

Wij zijn verheugd een nieuw partnerschap aan te kondigen met de Bill & Melinda Gates Foundation en de Wereldgezondheidsorganisatie, dat tot doel heeft de veiligheidsmonitoring van geneesmiddelen in landen met lage en middellage inkomens (LMIC) grondig te verbeteren.

Nieuwe geneesmiddelen en vaccins, voor ziekten zoals malaria en HIV, kunnen voor het eerst worden geïntroduceerd in LMIC’s waar er zwakke of geen regelgevingssystemen bestaan voor een doeltreffende veiligheidsbewaking. Deze nieuwe behandelingen zijn ontwikkeld met het oog op dringende volksgezondheidsbehoeften en daarom is het van belang dat snel informatie over de veiligheid en doeltreffendheid ervan wordt verzameld en geanalyseerd. De gezondheidszorg en de regelgevingsstelsels in deze settings beschikken vaak niet over de instrumenten, de opleiding en de capaciteit om een robuust veiligheidsbewakingssysteem toe te passen. Hoewel er grote vooruitgang is geboekt en veel van de LMIC’s nu betrokken zijn als leden van het programma van de Wereldgezondheidsorganisatie voor internationale geneesmiddelenbewaking, is de ervaring met het verzamelen, beoordelen van en handelen naar aanleiding van gegevens over bijwerkingen, en de planning van het risicobeheer beperkt.

Zonder een doeltreffend systeem lopen de volksgezondheidsprogramma’s gevaar en kunnen patiënten worden getroffen door bijwerkingen van geneesmiddelen (ADR’s) die niet onmiddellijk worden opgespoord en behandeld. Dit kan vervolgens het programma ondermijnen en leiden tot een verlies van vertrouwen in het product of een vaccin. Uiteindelijk kan dit ertoe leiden dat er minder gebruik van wordt gemaakt en de ziekte dus niet doeltreffend wordt behandeld.

De WHO en de Gates Foundation hebben het “Project Smart Safety Surveillance” (ook bekend als Project 3-S) gelanceerd om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen de risico’s van nieuwe producten vast te stellen, te beoordelen en adequaat te beheren. De MHRA zal zich bij dit initiatief aansluiten om deskundigheid op regelgevingsgebied in het project in te brengen. Het is de bedoeling dat gedurende een periode van drie jaar drie proefprojecten in verschillende LMIC-gebieden worden uitgevoerd.

Dr. Ian Hudson, Chief Executive Officer van de MHRA, zei:

Dr. Dan Hartman van de stichting zei:

Laat jij je kind de experimentele injectie nog nemen?!

Bron: The Daily Expose d.d. 5 juni 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “De Britse toezichthouder voor medicijnen wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Stichting

  • 11 juni 2021 om 09:28
    Permalink

    dat die bill gates zijn geld overal insteekt, dat ie doet wat hij wil, maar schending van de universele rechten van de mens, momenteel martelpraktijken in de uk en belgie, dat MAG hij niet.Zelfs binnen zijn zwarte kliek waartussen hij vertoeft, daar geldt altijd de regel “MENSEN MOETEN ZELF BESLISSEN,anders geldt niks. Wanneer ze aanvallen doen op ons brein, mind control via wifi,5G,etc…dan doorbreken ze hun eigen regels ,indirecte dwang via technologie is geen vrije keuze niet meer.En zij weten beter dan wie ook,wat hen te wachten staat wanneer ze hun eigen regels doorbreken.(en dat komt niet van de aardse mensen, wat er volgt, dat weten ze ook)Hetzelfde geldt voor eon musk, die van amazone, etc…Het is not done dat mensen heel veel pijnen lijden ,maar dat via aanvallen op het brein ze dit niet voelen.vb iemand heeft koorts ,40 graden celsius, en weigert koortswerend middel, =martelen,degene die direct doodgaan aan een allergische shock of zo,zijn er op die manier nog het best vanaf.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.