De 75-jarige Israëlische man sterft 2 uur nadat hij het Covid-19-vaccin heeft gekregen

Covid-19-vaccin

Een 75-jarige man uit Beit Shean stierf maandagochtend aan een hartstilstand, ongeveer 2 uur nadat hij het Pfizer Covid-19-vaccin had gekregen.

De man kreeg het vaccin om 8.30 uur ‘s ochtends en wachtte op de gebruikelijke tijd in de gezondheidskliniek voordat hij met een goed gevoel naar zijn huis werd vrijgelaten.

Enige tijd later verloor de man het bewustzijn en werd later bevestigd dat hij dood was door hartfalen.

Het ministerie van Volksgezondheid zei: “ Een 75-jarige man uit het noorden van het land die lijdt aan een actieve hartziekte en een kwaadaardige ziekte, die een aantal hartaanvallen heeft ondergaan, is vanmorgen ingeënt tegen het coronavirus en stierf kort daarna thuis. De procedure.”

“De directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, prof. Hezi Levy, heeft een onderzoekscommissie aangesteld onder leiding van het hoofd van de afdeling Veiligheid en Kwaliteit van het ministerie van Volksgezondheid.

“We delen in het verdriet van de familie”, zei het ministerie, eraan toevoegend dat “het eerste onderzoek geen verband aantoont tussen het ongelukkige incident en de vaccinatie.”

“De vaccinatiecampagne gaat door”, verklaarde hij.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.