Datingwebsites en Apps hebben nu een filter voor wie wel of niet gevaccineerd is

Dating Apps proberen het nemen van vaccinaties “sexy” te maken in een nieuwe samenwerking met het Witte Huis, bericht theguardian.com.

Tinder, Hinge en OkCupid behoren tot de dating-apps die deel uitmaken van het initiatief, dat gebruikers in staat stelt te zien of hun potentiële dates volledig gevaccineerd zijn, nog niet gevaccineerd zijn of “liever niet bekendmaken”.

In ruil daarvoor geven de apps de gebruikers premium functies. Hinge zal een gratis ‘Roos’ aanbieden aan gebruikers die hun vaccinatiestatus instellen, Tinder zal je een gratis ‘Super Like’ geven. Beide ‘premium features’ laten een potentiële date weten dat ze interessant zijn, waardoor de kans op een match toeneemt. Volgens onderzoek van Tinder heb je meer kans op een date als je gevaccineerd bent: meer dan de helft van hun Gen Z-gebruikers zegt dat ze alleen geïnteresseerd zijn in een date met een persoon die gevaccineerd is. Uit een ander onderzoek bleek echter dat Amerikanen onder de 35 het minst geneigd om zich te laten vaccineren.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + negentien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.