Daar gaan we weer? Bill Gates, Johns Hopkins, & het WHO hebben zojuist een nieuwe pandemie geoefend

🕒 Leestijd: 4 minuten
CFHS pandemie kaart

Drie jaar na Event201 houdt het John Hopkins Center terug een simulatie. Komt er een nieuwe pandemie heel binnenkort 2023?

In oktober 2019, 3 maanden voor de covid uitbraak in januari 2020 simuleerde het John Hopkins Center een pandemie. Weet u nog, het instituut verzorgde daarna ook de wereldwijde statistieken in de eerste golf, die iedereen dagelijks op zijn stoel gekluisterd volgde.

Hoe toevallig is het dat kort na hun simulatie met militairen en industrie, een wereldwijde pandemie zou uitbreken. En hoe toevallig is het dat met alle software voor telemetrie, vaccinatie uitrol en pandemie beheersing klaar had?

Nu zien we terug dat het Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met de WHO en de Bill & Melinda Gates Foundation op 23 oktober 2022 tijdens de Grand Challenges Annual Meeting in Brussel, België, een pandemie-oefening gehouden heeft.

De oefening simuleerde een reeks vergaderingen van de WHO-noodgezondheidsadviesraad over een fictieve pandemie in de nabije toekomst. De deelnemers stelden zich de vraag hoe te reageren op een epidemie in één deel van de wereld die zich vervolgens snel verspreidt en een pandemie wordt met een hoger sterftecijfer dan COVID-19 en die kinderen en jongeren zwaar treft.

Het bijzondere is dat Bill Gates in de (alternatieve) media op de achtergrond geraakt is, terwijl hij heel duidelijk nog een drijvende kracht is achter de winst van een pandemie, de technologische maatregelen (Microsoft) en de vaccins (Gavi en BGF).

De website van CFHS beschrijft Gates als volgt:

Bill Gates is medevoorzitter van de Bill & Melinda Gates Foundation en oprichter van Breakthrough Energy. Bill richtte Microsoft in 1975 op met zijn jeugdvriend Paul Allen en leidde het bedrijf tot de wereldleider in zakelijke en persoonlijke software en diensten. In 2008 maakte Bill de overstap om zich fulltime te concentreren op het werk van de Gates Foundation om kansen te vergroten voor ‘s werelds meest kansarme mensen. Als medevoorzitter vormt en keurt hij de basisstrategieën goed en bepaalt hij de algemene richting van de organisatie. Via de stichting heeft hij meer dan 20 jaar gewerkt aan wereldwijde gezondheids- en ontwikkelingskwesties, waaronder pandemische preventie; ziekte uitroeiing; gezondheid van moeder, pasgeborene en kind; onder meer landbouwontwikkeling en water, sanitaire voorzieningen en hygiëne. Via zijn privékantoor, Gates Ventures, hij zet zijn werk voort in onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en andere gezondheidszorgkwesties, interdisciplinair onderwijs en technologie. Bij Breakthrough Energy zet hij zijn ervaring als innovator en probleemoplosser in om de klimaatverandering aan te pakken door de volgende generatie ondernemers, grote denkers en schone technologieën te ondersteunen. In 2010 richtten Bill, Melinda French Gates en Warren Buffett de Giving Pledge op, een poging om de rijkste families en individuen aan te moedigen om tijdens hun leven of in hun testament publiekelijk meer dan de helft van hun vermogen te besteden aan filantropische doelen en liefdadigheidsorganisaties. hij zet zijn ervaring als innovator en probleemoplosser in om de klimaatverandering aan te pakken door de volgende generatie ondernemers, grote denkers en schone technologieën te ondersteunen. In 2010 richtten Bill, Melinda French Gates en Warren Buffett de Giving Pledge op, een poging om de rijkste families en individuen aan te moedigen om tijdens hun leven of in hun testament publiekelijk meer dan de helft van hun vermogen te besteden aan filantropische doelen en liefdadigheidsorganisaties. hij zet zijn ervaring als innovator en probleemoplosser in om de klimaatverandering aan te pakken door de volgende generatie ondernemers, grote denkers en schone technologieën te ondersteunen. In 2010 richtten Bill, Melinda French Gates en Warren Buffett de Giving Pledge op, een poging om de rijkste families en individuen aan te moedigen om tijdens hun leven of in hun testament publiekelijk meer dan de helft van hun vermogen te besteden aan filantropische doelen en liefdadigheidsorganisaties.

Hier leest u een rechtstreekse vertaling van de JHC website:

Catastrofale besmetting

Catastrofale besmetting Tafelbladoefening

Het Johns Hopkins Center for Health Security heeft in samenwerking met de WHO en de Bill & Melinda Gates Foundation op 23 oktober 2022 Catastrophic Contagion , een pandemische tafeloefening, uitgevoerd tijdens de Grand Challenges Annual Meeting in Brussel, België.

De buitengewone groep deelnemers bestond uit 10 huidige en voormalige ministers van Volksgezondheid en hoge volksgezondheidsfunctionarissen uit Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India, Duitsland, evenals Bill Gates, covoorzitter van de Bill & Melinda Gates Fundering.

De oefening simuleerde een reeks noodvergaderingen van de gezondheidsadviesraad van de WHO over een fictieve pandemie die zich in de nabije toekomst afspeelt. Deelnemers worstelden met hoe te reageren op een epidemie in een deel van de wereld die zich vervolgens snel verspreidde, een pandemie werd met een hoger sterftecijfer dan COVID-19 en onevenredig veel kinderen en jongeren trof.

Deelnemers werden uitgedaagd om urgente beleidsbeslissingen te nemen met beperkte informatie in het licht van onzekerheid. Elk probleem en elke keuze had ernstige gezondheids-, economische en sociale gevolgen. 

Bekijk de korte video van de simulatie:

Rechtstreekse link naar de video https://rumble.com/v201c7c-here-we-go-bill-gates-johns-hopkins-and-the-who-just-simulated-another-pand.html

Het CFHS kwam tot conclusie dat:

WHO-lidstaten moeten internationale systemen versterken voor het delen en toewijzen van schaarse middelen voor de volksgezondheid.Baanbrekende wereldwijde samenwerkingen, zoals de ACT-Accelerator en COVAX, werden gelanceerd tijdens de COVID-19-pandemie. Leiders op het gebied van de volksgezondheid hebben echter nog steeds geen vertrouwen in de huidige benaderingen om medische tegenmaatregelen eerlijk toe te wijzen tijdens een toekomstige pandemie. Zelfs als er een wereldwijde toezegging zou zijn rond billijkheid voor alle landen, zal het implementeren van een billijke toewijzing in de toekomst erg moeilijk blijven, vooral als er praktische uitdagingen en speciale vereisten zijn, zoals koeling of IV-toediening. Door alle regio’s van de wereld in staat te stellen levens te redden tijdens een pandemie, zou de eerlijke toegang tot levensreddende behandelingen en vaccins toenemen. Daarom moeten we productie-, distributie- en administratiecapaciteiten over de hele wereld opbouwen, met bijzondere aandacht voor landen met een slechte infrastructuur.

Uit Catastrophic Contagion blijkt duidelijk dat er zelfs na de verschrikkelijke impact van COVID-19 meer paraatheid nodig is, nieuwe beslissingen moeten worden genomen en extra middelen moeten worden ingezet. We moeten de grenzen van ons reactievermogen verleggen.

We vragen ons heel bezorgd af dat, als je na 2 jaar shock doctrine met agressieve lockdowns, zinloze mondmaskers, ongeziene onmenselijke maatregelen, separatisme en discriminatie, psychologische oorlogsvoering en propaganda, keiharde censuur en cijfer manipulatie, fabrikanten en dokters die geen verantwoordelijkheid nemen en 5 spuiten met zware schade terug een oefening houdt zoals voorafgaande de covid pandemie, wat de toekomstige bedoelingen zijn.
U weze gewaarschuwd.

Ter herinnering nog es de link naar onze dagelijkse stroom van eerstelijn getuigenissen van schade na de vaccins https://t.me/s/AVVvaccinatieschade

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.