Cryptocurrency systeem op basis van lichaamsdata

Er zijn veel samenzweringstheorieën – sommigen geloven dat reptielen de regering van de VS leiden en anderen dat Coca-Cola het bloed van christelijke baby’s gebruikt om zijn frisdranken te maken.

Maar er zijn ook rationele feiten die geen zin hebben om te ontkennen omdat ze gedocumenteerd zijn, bericht The 21st Century.

Daartoe behoren het bestaan van de Bilderberg Club, het MK Ultra project van de CIA, en de financiering door George Soros van dubieuze politieke activiteiten in een aantal landen.

Het hieronder beschreven geval heeft betrekking op een officieel gedocumenteerd feit, maar wel een dat iets bijbels heeft.

Octrooi WO/2020/060606 werd ingediend op 26 maart 2020.

De octrooiaanvraag werd ingediend door Microsoft Technology Licensing, LLC, onder leiding van Bill Gates, op 20 juni 2019, en op 22 april 2020 werd het octrooi internationaal erkend.

De titel van het patent is “Cryptocurrency system using body activity data.” (Cryptocurrency systeem dat lichaamsactiviteit data gebruikt).

Dus, wat is deze uitvinding die de mensen van Microsoft hebben besloten te patenteren?

In de samenvatting van de online octrooiaanvraag staat: “Menselijke lichaamsactiviteit in verband met een taak die aan een gebruiker wordt verstrekt, kan worden gebruikt in een miningproces van een cryptocurrency-systeem. Een server kan een taak verstrekken aan een apparaat van een gebruiker dat communicatief met de server is verbonden. Een sensor die is gekoppeld aan of opgenomen in het toestel van de gebruiker kan de lichaamsactiviteit van de gebruiker waarnemen. Gegevens over lichaamsactiviteit kunnen worden gegenereerd op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker. Het cryptocurrency-systeem dat communicatief is gekoppeld aan het apparaat van de gebruiker, kan verifiëren of de gegevens over de lichaamsactiviteit voldoen aan een of meer voorwaarden die zijn ingesteld door het cryptocurrency-systeem en cryptocurrency toewijzen aan de gebruiker van wie de gegevens over de lichaamsactiviteit zijn geverifieerd.”

Met andere woorden, er wordt een chip in het lichaam ingebracht die de dagelijkse fysieke activiteit van een persoon monitort in ruil voor cryptocurrency.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Cryptocurrency systeem op basis van lichaamsdata

 • 16 mei 2021 om 12:42
  Permalink

  Gaan jullie nu “chemtrails” tussen haakjes zetten? Serieus? Alsof dat überhaupt een “theorie” is??
  Dat valt me zwaar tegen, en bij deze hebben jullie een serieuze volger minder. Als wij goed geïnformeerd zijn verwachten we dat van jullie ook.

  Jammer.

  Beantwoorden
  • 16 mei 2021 om 19:35
   Permalink

   Beste,
   We hadden het erin gelaten voor een bepaalde reden…maar we begrijpen uw opmerking ;). Intussen hebben we het aangepast. Bedankt voor uw reactie.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.