COVID-verpleegkundige legt uit waarom ze klokkenluider werd: “Ik filmde dat ze patiënten vermoordden”

🕒 Leestijd: 4 minuten

‘De allereerste dag bij Elmhurst was ik geschokt. Het was iets wat ik nog nooit eerder had gezien. Patiënten lagen alleen in de kamers aan de beademing zonder dat er familie bij mocht komen om voor hen te zorgen. Mensen stierven gewoon door grove nalatigheid, medische wanpraktijken, en wanbeleid’.

Erin Maria Olzewski, de klokkenluidende verpleegster die vorig jaar de krantenkoppen haalde met het documenteren van “fraude, nalatigheid en hebzucht” die “leidden tot onnodige sterfgevallen” tijdens het hoogtepunt van de COVID-19 pandemie, zat samen met LifeSiteNews tijdens de Health & Freedom Conferentie om haar ervaring en overwegingen te delen.

Olzewski, wiens bevindingen voor het eerst aan het licht kwamen in een virale video in juni getiteld “Perspectives on the Pandemic: The (Undercover) Epicenter Nurse“, kreeg een warm onthaal van het uitverkochte, 4.000 personen tellende evenement in het Rhema Bible College.

Olzewski, oorspronkelijk uit Wisconsin, maar tegenwoordig inwoner van Tampa, Florida, legde uit hoe ze vrijwillig tijdelijk als een reisverpleegster in New York City werkte en vertelde LifeSite’s Rebekah Roberts, “we zagen geen grote toestroom van COVID-19 patiënten” in Florida.

Olzewski is ook een veteraan die van 2003 tot 2004 in Irak gediend heeft. Ze vertelde hoe ze besloot om een ander soort “frontlinie-oorlogsgebied” binnen te gaan, door mensen in grote nood in het “epicentrum” van de pandemie te dienen, bericht LifeSiteNews.

Bij aankomst was ze verbaasd dat ze “drie dagen niets te doen had” en vernam dat andere verpleegsters “21 dagen of een hele maand stil hadden gezeten en 10.000 dollar per week hadden gekregen,” zonder enige opdracht. “Als ze zo dringend verpleegsters nodig hebben, waarom brengen jullie me dan hierheen als er verpleegsters rondhangen?” vroeg ze, en ze beschreef dit als haar eerste “rode vlag” dat de realiteit van de situatie in New York niet was wat er in de nieuwsmedia werd gemeld.

En, “lucky me,” zei ze met een glimlach en een vleugje sarcasme, “ik werd toegewezen aan het Elmhurst Ziekenhuis in Queens dat uiteindelijk ‘het epicentrum van het epicentrum’ was” voor gerapporteerde COVID-19 sterfgevallen.

“De allereerste dag in Elmhurst was ik geschokt. Het was iets wat ik nog nooit eerder had gezien,” zei ze. “Patiënten lagen alleen in de kamers aan de beademing zonder dat er familie bij mocht om voor hen te zorgen. Mensen stierven gewoon door grove nalatigheid, medische wanpraktijken en wanbeleid.”

“Voor mij was dat echt moeilijk te verkroppen. Alles werd me op dat moment duidelijk waarom er zoveel sterfgevallen waren in New York,” zei ze.

Na goed gehuild te hebben in haar hotelkamer, nam ze uiteindelijk contact op met een advocaat in New York, verzekerde zich van een “spionnenbril” en begon te documenteren wat ze in het ziekenhuis zag.

“Ik heb opgenomen hoe ze patiënten vermoorden. Ik registreerde de totale en absolute minachting voor menselijk leven,” zei ze.

Volgens de video onthulde Olzewski hoe patiënten die herhaaldelijk negatief testten voor COVID-19 werden beschreven als “COVID bevestigd” in hun grafieken, wat leidde tot een hogere vergoeding van uitbetalingen door de overheid.

Ze stelde de behandelingen die ze in Florida hadden gegeven tegenover wat er in New York gebeurde. “In Florida behandelden we onze patiënten met hydroxychloroquine, zink … stuurden hen naar huis en ze waren in orde.” In New York, “verboden ze alternatieve behandelingen zoals hydroxychloroquine. Het enige wat ze konden doen was mensen aan de beademing leggen.”

In die tijd voorzag het Department of Health and Human Services (HHS) in wat sommigen “perverse stimulansen” noemden, ingesteld door de overheid COVID-19 relief financiering, die aanzienlijk meer compensatie toekende aan ziekenhuizen als patiënten als COVID-19 positief werden geclassificeerd ($13.000) of als ze aan een ventilator werden gelegd ($39.000).

Olzewski gaf aan dat deze stimuleringsmaatregelen een dramatische invloed hadden op wat er in Elmhurst gebeurde. “Weet je, $13.000 om COVID-19 geclassificeerde patiënten op te nemen, en ze namen gewoon iedereen op.”

Ze beweerde verder dat met de $39.000 stimulans, het ziekenhuis vervolgens opgenomen patiënten “aan een beademing zou leggen waarvan ze wisten dat ze er dood aan zouden gaan”. Bovendien was er “in sommige gevallen” een bonus van “$10.000 voor elke dode”. Met families die werden weggestuurd en niet in staat waren om toezicht te houden, was het “de perfecte storm, en mensen maakten er misbruik van.”

Terugkijkend op de lockdowns van vorig jaar, en nu nog op sommige plaatsen, zei ze dat die altijd “volkomen onnodig waren. Mensen bleven thuis en werden nog zieker, waardoor er nog meer doden vielen”.

Terwijl de meeste staten hun lockdowns probeerden te rechtvaardigen op basis van statistieken uit New York, bekritiseerde Olzewski de onrechtvaardigheid van “het afnemen van de vrijheden van mensen op basis van cijfers uit New York … waarvan we nu weten dat het leugens zijn.” Veel van deze hoge sterftecijfers, zei ze, kwamen van “Gov. Andrew Cuomo die deze COVID-19 patiënten in verpleeghuizen plaatste” waardoor de infectie zich verspreidde onder leden van de meest kwetsbare bevolking.

Het aantal sterfgevallen in verpleeghuizen in de staat New York overschreed de 15.000, en na Cuomo’s doofpotaffaire van deze cijfers, zijn er veel oproepen geweest voor zijn aftreden, zelfs van leden van zijn eigen Democratische partij.

“Maar de lockdowns veroorzaken veel meer schade” dan het virus, zei Olzewski. Deze omvatten “emotionele problemen, depressie, zelfmoord, gewoon de slechte gezondheid van iedereen die leeft in angst. Het is gewoon geen manier om te leven. Het is on-Amerikaans om vrijheden weg te nemen op basis van een vals verhaal.”

Wat het advies betreft, benadrukte ze de noodzaak om zich te richten op de eigen gezondheid met behulp van natuurlijke methoden. “Niemand richt zich op preventieve gezondheid en wat je kunt doen. Quercetine is een natuurlijk alternatief voor hydroxychloroquine, dat je zonder recept kunt krijgen, in combinatie met zink, vitamine C, ga naar buiten en zorg voor goede lichaamsbeweging. Word gezond, en drink water,” zei ze.

“Wees moedig. Wees moedig. En stap buiten je comfortzone. Als je iets ziet, zeg dan iets en denk aan de toekomstige generaties. Als je nu niet vecht, wie gaat het dan doen? Wie gaat er dan vechten? Voor mij zijn dat mijn kinderen… Het zijn onze toekomstige generaties. En de tijd is nu om op te staan en de wereld te veranderen. We kunnen niet toestaan dat ze onze vrijheid van ons stelen,” concludeerde Olzewski.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.