COVID-vaccins kunnen lawine van neurologische aandoeningen veroorzaken

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG
De ontwikkeling van een typisch vaccin duurt 12 jaar, en van alle vaccins in ontwikkeling zal naar verwachting slechts 2% ooit alle klinische testfasen van fase 2 en 3 doorlopen.

Het COVID-19-vaccin is in minder dan een jaar ontwikkeld met Operation Warp Speed, waardoor het vrijwel onmogelijk is om de veiligheid en werkzaamheid te beoordelen, aangezien het vaccin niet naar behoren is getest.

Vijf maanden na de vaccinatiecampagne vertellen de statistieken een beangstigend verhaal. Uit onderzoek blijkt dat het aantal sterfgevallen 15 keer hoger ligt gedurende de eerste 14 dagen na de eerste COVID-injectie bij mensen ouder dan 60 jaar, vergeleken met mensen die niet zijn gevaccineerd.

Uit een andere studie blijkt dat na de invoering van de COVID-19-vaccins het totale sterftecijfer is gestegen, met uitzondering van enkele gebieden. Het lijkt erop dat de landen waar de COVID-19 vaccins het sterftecijfer niet hebben doen stijgen, ook geen glyfosaat gebruiken.

In de komende 10 tot 15 jaar zullen we waarschijnlijk pieken zien in prionziekten (die hersenen aantasten), auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten op jongere leeftijd, en bloedziekten zoals bloedklonters, bloedingen, beroertes en hartfalen.

Samengevat vanuit het Engels. Zie hier het volledige artikel met video op Mercola.com d.d. 23 mei 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.