Covid teststaafjes en mondmaskers bevatten “haken” en vreemde vezels die in de longen kunnen worden ingeademd

In het weekend publiceerde Natural News een reeks van bijna 40 microscoopfoto’s waarop vreemde vezels, structuren en zelfs “haken” te zien zijn, ingebed in de vezels van covid neusstaafjes en mondmaskers. Veel van deze vezels lijken eigenschappen te bezitten waardoor ze zich kunnen hechten aan zacht weefsel zoals longweefsel. Hun aanwezigheid in covidmaskers is zeer verontrustend, aangezien deze vezels zeer waarschijnlijk gemakkelijk kunnen worden ingeademd en zich in het longweefsel kunnen nestelen.

Wat is deze eierzak-achtige structuur in deze eerste foto van een koolstofvezel masker?
Veiligheid van mondmaskers

Momenteel bestaan er geen normen voor de doeltreffendheid of de kwaliteitscontrole van mondmaskers. Er werd in geen enkele studie nauwkeurig onderzocht welke verontreinigende stoffen het masker bevat en hoe zij een gezonde ademhaling van de mens zouden kunnen belemmeren. Ondanks het totale gebrek aan kwaliteitscontrole, veiligheids- of doeltreffendheidstests worden er nu maskers opgedrongen aan zuigelingen van nog geen twee jaar oud.

Foto’s van microscopisch onderzoek

Deze onbewerkte microscoopfoto’s doen ernstige vragen rijzen over de veiligheid en samenstelling van Covid-maskers en neusstaafjes. Het is duidelijk dat de maskers en neusstaafjes materialen overbrengen op het lichaam en dus niet louter materialen afnemen of filteren.

Wat zijn de rode en blauwe vezels in de verschillende maskermaterialen?

En waarom lijken sommige zwarte of grijze vezels op haken?
Onder ultraviolet licht

Waarom lijken neusstaafjes onder ultraviolet licht gebieden met “stekels” te bevatten?

Lees het volledige artikel hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.