Covid-sterfgevallen in Zweden dalen sneller dan in het VK ondanks lichte corona-beleid

Terwijl de media in het VK beweren dat lockdown-maatregelen ertoe hebben geleid dat COVID-19-sterfgevallen en -zaken kelderden, zag Zweden een nog grotere daling van het aantal doden ondanks het afdwingen van relatief kleine beperkingen.

Vanmorgen verklaarde de Britse omroep Sky News: “Lockdown werkt! Het besmettingspercentage van COVID-19 keldert in Engeland. ” “Een van de grootste en meest gezaghebbende onderzoeken naar het coronavirus heeft uitgewezen dat infecties snel aan het afnemen zijn in Engeland, wat bevestigt dat lockdown werkt om het virus te onderdrukken”, aldus het rapport.Zweden, dat nooit draconische lockdowns heeft gehad, ziet covid-sterfgevallen sneller dalen dan in het VK

Afbeeldingsbron: The Telegraph

Het rapport beweert dat vaccins geen factor zijn in de vermindering van sterfgevallen en gevallen, omdat ze in alle leeftijdsgroepen worden waargenomen.

Zoals Dr. Eli David echter benadrukte, begonnen COVID-sterfgevallen in Zweden nog sneller af te nemen zonder dat er harde lockdown-maatregelen nodig waren.

“De strikte lockdown in het VK was zo effectief dat het ook de verspreiding van Covid in Zweden stopte”, grapte David.

In vergelijking met het VK, dat begin januari een volledige nationale lockdown oplegde, weigerde Zweden dit voorbeeld te volgen en moedigde het alleen vrijwillige maatregelen voor sociale distantiëring aan.

Zweden: geen harde lockdowns, maskers of sociale distantie en een van de laagste COVID-19-sterftecijfers in Europa

Geen lockdown, geen maskers, geen hysterie… GEEN PROBLEEM: Zweden leeft in glorieuze normaliteit

Zoals we in oktober vorig jaar gemarkeerd, gezondheidsautoriteiten in de Scandinavische land weigerde de rest van Europa te volgen door het opleggen van nieuwe coronavirus lockdown maatregelen voor hun bevolking, met het argument dat die geteisterd door eenzaamheid en ellende worden geïsoleerd genoeg hebben geleden .

Bron: Summit.news  (uittreksel)

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.