COVID Spike Eiwit bevat DNA-sequentie gepatenteerd door Moderna, drie jaar voordat pandemie uitbrak

🕒 Leestijd: 2 minuten

Het SARS-CoV-2 spike-eiwit bevat een DNA-sequentie die identiek is aan een genetische code die drie jaar voor het uitbreken van de COVID-pandemie door het farmaceutisch bedrijf Moderna werd gepatenteerd, zo hebben onderzoekers ontdekt.

Column: Sleutelen aan DNA bij erfelijke ziekte
Gemaakt in een laboratorium?

Een studie gepubliceerd in Frontiers in Virology beschrijft dat de SARS-CoV-2 furin cleavage site (FCS) een klein beetje genetische code bevat die identiek is aan een deel van een gen dat in 2016 door Moderna werd gepatenteerd.

De onderzoekers beweren dat – aangezien er een kans van 1 op 3 triljoen is dat Moderna’s gepatenteerde sequentie willekeurig door natuurlijke evolutie is ontstaan – het China-virus gemuteerd kan zijn tijdens experimenten op menselijke cellen in een lab.

“De afwezigheid van DNA-code CTCCTCGGCACGTAG in enig viraal genoom in de BLAST-database maakt recombinatie in een tussengastheer een onwaarschijnlijke verklaring voor de aanwezigheid ervan in SARS-CoV-2“.

De gepatenteerde sequentie van Moderna maakt deel uit van een gen met de naam MSH3, dat bestaat uit ongeveer 3300 eenheden genetische code die bekend staan als nucleotiden. De code die de onderzoekers vonden bevat 19 van diezelfde nucleotiden van de 30.000-nucleotide samenstelling waaruit SARS-CoV-2 bestaat.

“De aanwezigheid in SARS-CoV-2 van een 19-nucleotide RNA-sequentie die codeert voor een FCS op aminozuur 681 van zijn spike-eiwit met 100% identiteit met het omgekeerde complement van een eigen MSH3-mRNA-sequentie is hoogst ongebruikelijk“.

Sommige onderzoekers nemen de studie niet serieus

Professor Lawrence Young, een voorstander van het ondoeltreffende COVID-vaccin, noemde de bevinding een “eigenaardig” toeval dat niet noodzakelijk bewijst dat het China-virus door de mens is gemaakt.

“We hebben het hier over een heel, heel, heel klein stukje dat uit 19 nucleotiden bestaat,” zei Young. “Dus het betekent niet veel om eerlijk te zijn, als je dit soort zoekacties doet kun je altijd overeenkomsten vinden.” “Het is een eigenzinnige observatie, maar ik zou het geen rokend pistool noemen omdat het te klein is,” voegde hij eraan toe.

Eerder deze maand ontdekten Hongaarse wetenschappers sporen van een unieke variant van het coronavirus bij het onderzoeken van DNA uit aarde van Antarctica die was opgestuurd naar de firma Sangon Biotech in Shanghai. De onderzoekers vonden ook genetisch materiaal van Chinese hamsters en groene apen, wat erop kan wijzen dat het virus in een laboratorium werd onderzocht, waarbij ofwel de dieren zelf ofwel hun cellen werden gebruikt. Dit suggereert dat het coronavirus niet op natuurlijke wijze van wilde dieren naar mensen is overgesprongen, maar in een Chinees lab is bestudeerd voordat het werd vrijgegeven.

Pfizer CEO Albert Bourla gaf onlangs ook toe dat het mRNA-vaccin van zijn bedrijf was ontwikkeld op basis van een in het lab gemaakte versie van SARS-CoV-2 in plaats van een natuurlijk voorkomend coronavirus.

“De gegevens die wij hebben ontvangen, zijn gegevens die zij hebben gekregen van wat wij een pseudovirus noemen, dus het is niet het echte virus, het is een virus dat wij in onze laboratoria hebben geconstrueerd en het is identiek aan het Omicron-virus”. – A. Bourla.

De gegevens van deze laatste studie plaatst vraagtekens bij het officiële verhaal voorgesteld door het NIAID van directeur Anthony Fauci en EcoHealth Alliance voorzitter Peter Daszak die beweren dat COVID-19 op natuurlijke wijze afkomstig is van vleermuizen, ondanks het feit dat de WHO heeft erkend dat Patiënt Nul waarschijnlijk een Wuhan laboratorium werknemer was.

Voor de volledige studie, klik hier.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.