COVID PCR-teststaafjes schadelijk voor onze gezondheid

Een experimenteel natuurkundige en biomateriaal onderzoeker onderzocht verschillende PCR-teststaafjes onder een microscoop en ontdekte dat de vezels die ze bevatten net zo gevaarlijk zijn voor mensen als het inademen van asbest.

Professor Antonietta Gatti onderzocht verschillende PCR-teststaafjes en analyseerde hun ingrediënten. De resultaten toonden aan dat ze gemaakt zijn van taaie materialen en een groot aantal nanodeeltjes bevatten, waaronder zilver-, aluminium-, titanium- en glasvezels. Deze worden niet allemaal vermeld op de bijsluiter van de PCR-test. 

Volgens de professor kunnen deze vezels ernstige wonden en ontstekingen veroorzaken als ze vast komen te zitten in de slijmvliezen. De slijmvliezen die fungeren als filter, kunnen hun rol van het afweren van virussen, bacteriën en schimmels niet meer vervullen wanneer ze niet intact zijn. Zonder deze immuniteitsfilter is er geen barrière die de ziektekiemen verhindert de luchtwegen binnen te dringen. Dit is geen goed nieuws voor degenen die sinds het begin van de vermeende pandemie de regels van de autoriteiten naleven en deelnemen aan regelmatige tests gecombineerd met het dragen van maskers. Gezichtsbedekkingen zijn immers de ideale voedingsbodem voor alle soorten ziektekiemen.

In het laboratorium gebruikte professor Gatti elektronenmicroscopie (ESEM en EDS) om verschillende soorten wattenstaafjes die worden gebruikt om menselijk organisch materiaal te verzamelen voor PCR-diagnostiek, te analyseren. De morfologie en chemische samenstelling van de staafjes werden gecontroleerd.

Met een ‘wattenstokje’ gemaakt door Biocomma in Shenzhen, China, was het voor Prof. Gatti niet mogelijk om te bepalen of het gemaakt was van koolstof of katoen. Het vuil in het product bestond uit calciumcarbonaat, roestvrij staal en silicaten.

Een penseelachtige teststaaf uit Manta, China, toonde een groot aantal gebroken vezels. Koolstof, zuurstof, silicium, zirkonium, zwavel, aluminium, titanium en natrium bleken componenten te zijn van het monster.

Een ander wattenstaafje van Biocomma bleek van glasvezel te zijn gemaakt, of op zijn minst een glasvezelcoating te hebben. Onderdelen waren koolstof, zuurstof, aluminium, silicium en titanium. Het kon niet worden uitgesloten dat er een extra coating was gemaakt van organische materialen.

De punt van de applicator van een ander teststaafje – FLOQSwabs – was bedekt met korte, verticaal geplaatste nylonvezels. 

Prof. Gatti zei: “Het bedrijf legt uit dat de vezelkern is gemaakt van nylon met een coating van een gepatenteerd materiaal, dat in de analyse silicaat-zirkonium-titanium blijkt te zijn. Deze coating maakt de vezel harder, zodat deze het slijmvlies kan scheuren. De kans bestaat dat de druk die wordt uitgeoefend tijdens de uitstrijkmanoeuvres, sommige vezels kan breken die in situ blijven. Wanneer dit gebeurt, kunnen ze een reactie op een vreemd lichaam veroorzaken die het slijmvlies zodanig kan beschadigen dat ademhaling en spraak worden belemmerd. “

Volgens de analyse van professor Gatti zijn de kleine witte stippen op de foto van de nek van het wattenstaafje zilveren nanodeeltjes.

“Zilver is een materiaal dat niet wordt vermeld in het gegevensblad van de fabrikant.”

Prof.Gatti komt tot de volgende conclusies:

De ‘stekelvarken’-wattenstaafjes zijn gemaakt van taaie vezels. Als ze op het neusslijmvlies schrapen, kunnen ze het beschadigen, waardoor een bloedende laesie ontstaat of in ieder geval trauma aan het weefsel.

“Tijdens het genezingsproces van het slijmvlies kunnen de gebroken vezels het weefsel binnendringen zonder de mogelijkheid om ze te verwijderen, waardoor een granuloom of fibrotisch weefsel ontstaat, zoals bij elk vreemd lichaam gebeurt.

De onderzochte medische hulpmiddelen zijn niet volledig biocompatibel en voldoen daarom niet aan de eisen van ISO-norm 10993 en de tests die nodig zijn om de CE-markering te verkrijgen.

Samengevat:
 • Wattenstaafjes zijn gevaarlijk voor het nasopharyngeale slijmvlies. De glasachtige vezels, hard en broos, kunnen het slijmvlies krassen en laesies veroorzaken. De bloeding is een indicatie van de invasiviteit van de test.
 • Herhaalde tests met wattenstaafjes kunnen chronische laesies veroorzaken. Het vrijkomen van fragmenten van de broze glasvezels kan biologische reacties veroorzaken zoals granulomen en / of fibrose van het weefsel.
 • Deze uitstrijkjes vormen een risico voor de gezondheid van zuigelingen en kinderen. Als de tests nodig zijn, moeten bij kinderen kleine en milde uitstrijkjes worden gemaakt.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “COVID PCR-teststaafjes schadelijk voor onze gezondheid

 • 20 mei 2021 om 10:38
  Permalink

  Dank voor dit artikel. Ik zou graag de bron/onderzoek bekijken. Klopt het dat de link het niet doet?

  Beantwoorden
  • 20 mei 2021 om 13:45
   Permalink

   Beste,

   Dat klopt en werd intussen aangepast. Bedankt voor uw reactie.

   Beantwoorden
 • 20 mei 2021 om 21:16
  Permalink

  De bron is een Amerikaanse site die zelf geen bron vermeld?…
  Ik wil dit best geloven als er een goede bron bij zit!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.