‘COVID-pandemie’ eind januari in Israël voorbij

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Israël verklaart dat de ‘COVID-pandemie’ in het land vanaf 31 januari 2023 officieel voorbij is. Het virus zal vanaf dan op dezelfde manier behandeld wordt als de griep. Wel verplicht Israël het testen voor reizigers uit China.

Endemisch virus

Professor Salman Zarka kondigde het einde van de ‘pandemie’ vorige week aan. Vanaf 18 januari worden de COVID-testfaciliteiten van het leger gesloten, en zullen corona-tests alleen nog op verzoek worden uitgevoerd door civiele diensten. Voor de Israëlische bevolking wordt COVID op de laatste dag van januari officieel ‘gedegradeerd’ tot griepstatus, wordt het ‘pandemiecontrolecentrum’ gesloten en hoeven COVID-patiënten zich niet langer te isoleren.

Volgens professor Cyrille Cohen hoopt en verwacht het ministerie van Volksgezondheid dat het virus endemisch zal zijn in het land als de winter voorbij is, met infecties die in een regelmatig tempo komen en niet in golven.

“We zitten meer in een scenario waarin het virus zich gedraagt als elke andere virale ziekte in de winter.”- C. Cohen

De Amerikaanse cardioloog dr. Peter McCullough is er echter niet gerust op dat Israëlische autoriteiten hun medische houtgreep op de bevolking zullen loslaten.

De Israëlische professor Shmuel Shapira, denkt dat er andere redenen zijn om de ‘pandemie’ over te verklaren:

“Het vaccin heeft veel ernstige bijwerkingen, en blijkbaar hebben mensen er hun leven door verloren. Ze proberen dit een beetje te verdoezelen.”

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.