Covid-19-vaccin meerdere malen officieel vermeld als onderliggende doodsoorzaak door Schotse autoriteiten

De autoriteiten in Schotland hebben het Covid-19-vaccin officieel vermeld als de onderliggende oorzaak van meerdere sterfgevallen volgens officiële gegevens.
Here are 8 things to know about the COVID-19 vaccine

National Records of Scotland (NRS), het equivalent van het Office for National Statistics (ONS) in Engeland, heeft drie sterfgevallen genoteerd die zich vóór 30 april 2021 hebben voorgedaan “met als onderliggende doodsoorzaak bijwerkingen van COVID-19-vaccins“. De officiële statistieken kunnen worden bekeken in tabel 12 van het downloadbare excel-document via de NRS-website hier.

Dit is natuurlijk geen voorpaginanieuws in de reguliere media, omdat het het verhaal zou vernietigen dat de autoriteiten hebben opgebouwd om elke volwassene over te halen een experimentele, onnodige prik te nemen via psychologische oorlogsvoering, propaganda en het verbannen van de “experimentele vaccinweigeraars”.

Dus wat is een betere manier om de officieel vermelde sterfgevallen door vaccins tegen te gaan dan de psychologische oorlogsvoering voort te zetten door een gedragswetenschapper uit te rollen en hem of haar aan te kleden als een “deskundige op het gebied van de volksgezondheid”? Want dat is precies wat de Schotse regering heeft gedaan.

BBC Scotland’s versie van de reactie van de autoriteiten op de lijst van vaccindoden

Volksgezondheidsexpert prof. Linda Bauld zei dat de overgrote meerderheid van de bijwerkingen van het Covid-vaccin zeer mild waren. De hoogleraar volksgezondheid aan de Universiteit van Edinburgh vertelde BBC Scotland dat ernstige bijwerkingen van welk vaccin dan ook uiterst ongebruikelijk zijn.

“We zijn op de hoogte van de zeldzame bloedstolsels waarvan we denken dat ze verband houden met het vaccin van Oxford-AstraZeneca… maar het is niet altijd mogelijk om te zeggen dat het vaccin het heeft veroorzaakt. Er kunnen andere factoren zijn die eraan bijdragen.”

Welke kwalificaties heeft Professor Linda Bauld om haar een “Volksgezondheidsexpert” te maken? Zij heeft een doctoraat in “Sociaal Beleid” en een Bachelor in “Politieke Wetenschappen”. Waarom wordt een gedragswetenschapper beschouwd als een “Volksgezondheid deskundige”? Omdat de afgelopen 14 maanden niets te maken hadden met een virus, maar volledig over controle gingen.

De meeste bijwerkingen van het Covid-vaccin zouden mild zijn. Vindt u een beroerte mild? Beschouwt u blind worden als mild? Vindt u een aanval mild? Vindt u verlamming mild? Want dit zijn de bijwerkingen die worden gemeld aan de MHRA Yellow Card regeling, waarbij een aanzienlijk aantal beroertes wordt gemeld volgens de laatste update op het moment van schrijven, die meldingen omvat die zijn gedaan aan en officieel geregistreerd door de MHRA tot en met 12 mei 2021.

Uit de gegevens blijkt dat 34 mensen blind zijn geworden na de Pfizer-prik, maar de AstraZeneca-prik heeft het aanzienlijk slechter gedaan met 176 meldingen dat ze blind zijn geworden na de experimentele prik.

Waarom worden mensen blind? Waarschijnlijk als gevolg van een beroerte, met een groot aantal verschillende soorten beroertes. Op 12 mei was het aantal cerebrovasculaire accidenten in slechts 15 weken met 6272,73% gestegen tot een totaal van 701, waarvan er 32 helaas de dood tot gevolg hadden. Ook het aantal ischemische beroerten nam toe, met 8300% tot een totaal van 84. Er waren ook 122 hersenbloedingen, 57 herseninfarcten, 74 subarachnoïdale bloedingen en 40 intracraniële bloedingen, naast vele andere.

De MHRA heeft ook bevestigd dat zij van de 309 meldingen van trombo-embolische voorvallen met gelijktijdige tromocytopenie voor het AstraZeneca-vaccin 56 meldingen van overlijden heeft ontvangen, waarvan er 7 voorkwamen bij mensen tussen 18 en 29. Zij gaan echter niet zover dat zij het vaccin als de definitieve oorzaak aanwijzen, in plaats daarvan voegen zij de kanttekening toe dat “het niet duidelijk is of dit een toeval is of een bijwerking van het vaccin”.

Het feit dat de National Records of Scotland de experimentele Covid-19 vaccins officieel als doodsoorzaak hebben vermeld, is een spelbreker, maar het zal natuurlijk onder het tapijt worden geveegd. Maar het aantal sterfgevallen is in feite aanzienlijk hoger, met 1.180 sterfgevallen vermeld in het MHRA Yellow Card scheme report vanaf 12 mei 2021.

Maar we mogen ook het verzoek om informatie niet vergeten dat in februari werd ingediend bij Public Health Scotland en waarin iemand vroeg: “Kunt u ons het totale aantal sterfgevallen mededelen, om welke reden dan ook, binnen 28 dagen na het ontvangen van een Covid-vaccin, vanaf het begin van de uitroldatum van de vaccinatie?”

Waarop Volksgezondheid Schotland bevestigde: “Op basis van de meest recente mortaliteitsgegevens die beschikbaar zijn (tot 26 februari), zijn 2.207 mensen overleden binnen 28 dagen na vaccinatie (het aantal dagen tussen vaccinatie en overlijden is 0-27, waarbij 0 de dag van vaccinatie is).”

Neemt u de experimentele prik nu nog?

Hier de link naar het volledige Engelstalige artikel in The Daily Expose d.d. 31 mei 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.