Covid-19 vaccin meerdere malen officieel vermeld als doodsoorzaak door Schotse autoriteiten

De autoriteiten in Schotland hebben het Covid-19 vaccin officieel vermeld als de onderliggende oorzaak van meerdere sterfgevallen, zo blijkt uit officiële gegevens, bericht dailyexpose.co.uk.

National Records of Scotland (NRS), het equivalent van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in Nederland, heeft drie sterfgevallen genoteerd die zich vóór 30 april 2021 hebben voorgedaan “met als onderliggende doodsoorzaak bijwerkingen van COVID-19 vaccins”. De officiële statistieken kunnen worden bekeken in tabel 12 van het downloadbare excel-document via de NRS-website hier.

Dit heeft natuurlijk geen voorpaginanieuws gehaald in de mainstream media omdat het het narratief zou vernietigen dat de autoriteiten hebben opgebouwd om elke volwassene over te halen een experimentele, onnodige injectie te nemen door middel van psychologische oorlogsvoering, propaganda en verbanning van ‘vaccinweifelaars’.

Dus wat is een betere manier om de officieel vermelde sterfgevallen door vaccins tegen te gaan dan de psychologische oorlogsvoering voort te zetten door een gedragswetenschapper uit te rollen en hem of haar aan te kleden als een “expert op het gebied van de volksgezondheid”? Want dat is precies wat de Schotse regering heeft gedaan.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.