COVID-19-vaccin dat een dodelijke, zeldzame bloedziekte veroorzaakt Trombocytopenie

Amerikaanse federale functionarissen onderzoeken ontvangers van het COVID-19-vaccin die de zeldzame bloedziekte trombocytopenie hebben ontwikkeld , waarbij ten minste verschillende gevallen de dood tot gevolg hebben.
De Food and Drug Administration (FDA) onderzoekt en beoordeelt de gemelde gevallen, vertelde een woordvoerder van het bureau via e-mail aan The Epoch Times.

De bloedziekte werd vorig jaar door de FDA vermeld als een mogelijke bijwerking van het krijgen van een COVID-19-vaccin, naast andere ernstige bijwerkingen zoals het Guillain-Barré-syndroom en overlijden.

Enkele tientallen casusrapporten van trombocytopenie na vaccinatie zijn ingediend bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), een passief rapportagesysteem dat wordt beheerd door de FDA en de Centers for Disease Control and Prevention.

In één geval werd een 56-jarige man in Florida, die met het Pfizers-vaccin was geïnjecteerd, enkele dagen later met spoed naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij ‘kleine bloedige plekken’ had opgemerkt. Bij hem werd trombocytopenie vastgesteld.

Een 36-jarige vrouw uit Pennsylvania zei dat ze begin januari wakker werd, ongeveer twee weken nadat ze het Pfizers vaccin had gekregen, met bloedblaren over haar hele mond en naar de eerste hulp ging. Ze werd opgenomen en gediagnosticeerd met idiopathische trombocytopenische purpura (ITP), een versie van de aandoening.

De meest spraakmakende zaak betrof Dr. Gregory Michael, een 56-jarige arts in Miami die 16 dagen na het ontvangen van een vaccinatie stierf.

Zoals gemeld door GreatGameIndia , stierf de gezonde  arts in Miami slechts drie weken nadat hij het experimentele Pfizer COVID-19-vaccin  had gekregen.

Zijn vrouw Heidi Neckelmann zegt dat haar man volledig gezond was totdat hij de prik kreeg op 18 december in het Mount Sinai Medical Center.

Ondertussen hebben de dood van ouderen die herstelden van COVID-19, maar stierven nadat het vaccin  was toegediend, vragen doen rijzen bij verpleeghuizen in Kentucky en Arkansas, in Amerika.

Zoals eerder gemeld door GreatGameIndia , heeft Pfizer $ 2,3 miljard betaald voor de grootste  schikking voor gezondheidszorgfraude in de geschiedenis om strafrechtelijke en civielrechtelijke aansprakelijkheid op te lossen die voortvloeit uit de illegale promotie van bepaalde farmaceutische producten.

Zelfs de  Amerikaanse regering betaalde  tot maart 2020 alleen al meer dan $ 57 miljoen aan compensatie voor verwondingen en sterfgevallen door vaccins .

Ondertussen hebben regeringen geheime overeenkomsten getekend  om de farmaceutische bedrijven te beschermen tegen aansprakelijkheden , waardoor de slachtoffers van het vaccin geen rechtsmiddel meer hebben.

Bron: https://greatgameindia.com/covid-19-vaccine-blood-disorder-thrombocytopenia

Vertaald door Google Translate

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.