Coronavirus-vaccins blijven mensen doden terwijl onbetrouwbare regeringen oneerlijk beweren dat ze “veilig en effectief” zijn

Afbeelding: Coronavirus-prikken blijven mensen doden terwijl moorddadige regeringen oneerlijk beweren dat ze "veilig en effectief" zijn

De Britse autoriteiten houden het vaccin niet in verband met de dodelijke bijwerkingen en beweren nu met tegenzin dat sommige partijen van de injectie “defect” moeten zijn, en dit is de reden waarom veel mensen ernstig gewond raken of dood neervallen door de schoten. .

Ondanks dit alles beweert de Britse regelgevende instantie voor geneesmiddelen nog steeds dat de prikken in het algemeen “veilig” zijn, waarbij hij erop aandringt dat het op de een of andere manier nog steeds onduidelijk is of de injecties iets te maken hadden met de dodelijke bloedstolsels.

Een aantal andere Europese landen hebben alle toediening van de AstraZeneca-prik stopgezet onder verwijzing naar soortgelijke bijwerkingen, en toch staat het VK erop dat elke injectie “veilig en effectief” is voor voortgezette toediening.

“In totaal zei MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) dat 30 gevallen van zeldzame bloedstolsels werden geïdentificeerd uit 18,1 miljoen AstraZeneca-doses die tot en met 24 maart werden toegediend,” meldde de Associated Press (AP).

“Het risico van dit type bloedstolsel is ‘erg klein’,” voegde het eraan toe.

Volgens Dr. June Raine, de chief executive van het agentschap, zijn Wuhan coronavirus (Covid-19) injecties van AstraZeneca erg goed en hun “voordelen … bij het voorkomen van Covid-19-infectie en de complicaties ervan blijven alle risico’s overtreffen en het publiek zou moeten krijgen hun vaccin wanneer ze daartoe worden uitgenodigd. “

Bezoek ChemicalViolence.com voor meer informatie over hoe injecties met het Wuhan-coronavirus (Covid-19) duizenden mensen verwonden en doden .

Niemand met een brein wil een Chinese virusinjectie

Nederland pakt het ondertussen heel anders aan door zich aan te sluiten bij de andere Europese landen die de AstraZeneca-prik niet meer uitvoeren.

In eerste instantie was de Nederlandse regering van plan om de administratie alleen te beperken tot mensen onder de 60, wat Duitsland ook deed. In plaats daarvan heeft Nederland de prik uiteindelijk helemaal afgeschaft om de bevolking tegen verdere schade te beschermen.

Volgens de Nederlandse minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge is de stopzetting slechts tijdelijk als “voorzorgsmaatregel”. Met andere woorden, straks zullen AstraZeneca-injecties op termijn weer in de armen van de Nederlanders worden gestort, wat de Britse regering als muziek in de oren klinkt.

Het enige goede nieuws bij dit alles is dat veel van de landen die tot de eersten behoorden die de toediening van de AstraZeneca-injectie stopzetten voordat ze hun administratie tijdelijk herstelden, het programma een tweede keer stopzetten , blijkt uit rapporten.

Er zijn simpelweg te veel ongunstige gebeurtenissen om door te gaan met het veilig toedienen van de prikken, zeggen ambtenaren, en tientallen miljoenen Europeanen vertrouwen de injecties hoe dan ook niet en zijn niet van plan er een te krijgen.

In sommige landen maken ambtenaren zich zorgen dat als de onveilige injectie wordt toegediend, mensen het vertrouwen in de overheid zullen verliezen om andere vaccins en geneesmiddelen veilig te reguleren en toe te dienen.

Nadat een incident met ernstige bloedstolling plaatsvond in Australië, gaf plaatsvervangend medisch hoofd Michael Kidd aan de media toe dat de AstraZeneca-prik “waarschijnlijk” de oorzaak was, hoewel functionarissen in het VK, waar de prik wordt gemaakt, elke link blijven ontkennen.

“Er zijn in de hele EU 4.000 door vax veroorzaakte sterfgevallen en 40.000 ongewenste gebeurtenissen geregistreerd”, schreef een commentator van Zero Hedge . “Waarschijnlijk zijn er tien keer meer niet opgenomen.”

“Niets van dit alles mag voor de kritische denker als een verrassing komen”, schreef een ander. “De vax zonder fabrikantaansprakelijkheid wordt toegediend voor een ‘pandemie’. Een ‘pandemie’ waar niet overal doden zijn, en waar testen en media bewezen fraude zijn… Er is geen veilige gentherapie. “

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.