Coronabeleid is wetenschappelijk ongefundeerd

Als de druk op de zorg in de herfst/ winter weer groter wordt – zoals elk jaar om diverse redenen – dan zullen bepaalde de coronamaatregelen gehandhaafd blijven of opnieuw ingevoerd worden.

Het beschuldigende vingertje wijst dan al snel naar de ongevaccineerden. Of toch in ieder geval niet naar de regering, die continu nalaat de meest urgente en renderende maatregelen te nemen.

Denk hierbij vooral aan:

  • veilige ruimtes creëren (ventilatie, luchtfiltering, juiste luchtvochtigheid) waarbinnen alles zonder toegangscontrole kan en mag,
  • CO-2 meters, zichtbaar voor iedereen, inclusief een protocol
  • Uitbreiding van de zorgcapaciteit met een urgent crisisplan. Door aanpassing van de organisatie, via gecentraliseerde behandeling van Covid-patiënten en een noodhospitaal, kan de druk op de zorg worden verzacht/ gespreid.

En wat die ongevaccineerden betreft…

Toen nog niemand besmet was geraakt met Corona en er een grote uitbraak was, zagen we rond 10 april 2020 1300 patiënten op de Nederlandse IC’s. Inmiddels is rond 90% van de Nederlanders immuun (volgens Sanquin).

Dat betekent niet alleen dat dit een factor 8 of nog minder mensen zijn, die besmet kunnen raken, maar het betekent ook dat een nog niet immuun iemand een veel kleinere kans heeft om iemand te ontmoeten die besmet kan raken. Daarmee neemt de besmettingskans van nog niet immune mensen eveneens verder af. Ook met een variant die besmettelijker is dan die van meer dan een jaar geleden, betreft het nog steeds een factor 5 à 10 minder dan de aangegeven 1300.”

Kortom, het beleid is volstrekt ongefundeerd, de kansberekeningen zijn niet gemaakt en dit alles benadeelt de mensen die bewust kiezen voor natuurlijke gezondheid en vitaliteit.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.