Corona paspoort: Covidpass met verregaande gevolgen voor de pandemie ontwikkeld

Het Corona paspoort komt steeds dichterbij. Is dit een kwestie van gezondheid, of zit er meer achter?

Vindt u het ook toevallig dat de hele politieke wereld ineens met de covidpass afkomt als oplossing voor onze gezondheidscrisis? Zonder openbaar debat voor deze ingrijpende maatregel. Dat het Franse parlement dit eerst niet goedkeurde maar een paar uur later wel? Wel, uw vermoeden is correct. Dit is geen toeval. Wist u dat in oktober 2019 reeds een corona pandemie oefening werd gehouden door het John Hopkins Instituut, genaamd Event201 ? Dat het WEF een drijvende kracht is achter de Covidpass en deze reeds ver voor de crisis klaargestoomd werd? Het WEF, de organisator van de Davos bijeenkomsten waar onze ministers De Croo en Rutten aanwezig zijn.

Dit is een artikel van het WEF op 30 juli 2020, maar andere bronnen geven zelfs info van ver voor 2020.
https://www.weforum.org/agenda/2020/07/covid-19-passport-app-health-travel-covidpass-quarantine-event/

Gezondheid en vrijheid

Onze gezondheid is belangrijk en daarvoor zijn we bereid tot veel.

Veel, maar alles?

Na 9/11 werd de Patriot Act ingevoerd. Als gevolg van de aanslagen op 11 september 2001 heeft de FBI op basis van de Patriot Act de bevoegdheid gekregen om de overdracht van informatie af te dwingen zonder gerechtelijke opdracht. Edward Snowden was de klokkenluider die er met veel moeite en de nodige moed, opofferingen en doorzettingsvermogen voor zorgde dat deze wet uiteindelijk weer teruggeschroefd werd. Bron

Moraal van zijn verhaal?

De kracht van een geïnformeerd publiek is van onschatbare waarde. Er zijn op het internet verschillende opiniemakers die al jaren trachten het WEF agenda te openbaren, maar deze worden hard gecensureerd. Onderstaande video van Dave Cullen legt heel goed uit hoe de vork in de steel zit.

De Covidpass

Willen we informatie over onze gezondheid zomaar uit handen geven? Hadden we geen wetten om onze privacy te beschermen? Eens vrijheden worden weggenomen, vraagt het heel wat moeite en inspanning om ze terug te winnen, leerden we uit onze geschiedenisboeken. Hoeveel bloed hebben onze voorvaders hiervoor al zien vloeien?

Op deze website vindt u een hoop informatie waaruit af te leiden is dat deze ‘pandemie’ niet is wat ze lijkt, dat niet alles wat we zouden moeten weten in de media vertelt wordt en dat er wél reden is om te twijfelen aan het gezond verstand van onze beleidsmakers.

Informatie is het nieuwe goud…

Alexander De Croo is een Young Global leader en zodus verbonden met het WEF.

Wat heeft dit met het covidpaspoort te maken?

Het antwoord hierop is heel eenvoudig: het WEF heeft een volledige infrastructuur bedacht waar dit paspoort perfect in past. De vierde industriële revolutie, uitgelegd op DAVOS, waar ook onze minister De Croo op aanwezig was, legt dit mooi uit.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is globalID2.jpg
Het WEF heeft een volledig digitaal systeem uitgedoktert dat onze vrijheden ontneemt. Of dacht u terug geeft?

En dat zelfs onze eigen Vlaamse Mobiliteits visie voor 2040 de indruk geeft dat er al veel nagedacht is over een maatschappij waar ALLES digitaal wordt, doet toch vragen rijzen: een digikosmos noemt men dat.

De vraag die rijst is: hoeveel van onze privacy zal er nog bewaard blijven met dit alles én ‘Willen we dit wel?’

Video Digicosmos van de Vlaamse overheid.

Antwoord van de Vlaamse overheid op de video:
We begrijpen dat onze video Digi-Kosmos mogelijk verwarring heeft veroorzaakt. Digi-Kosmos is één van de vier video’s die we hebben gemaakt om mensen te laten nadenken over de mobiliteit van de toekomst. De bedoeling van de vier filmpjes is om sterk uiteenlopende toekomstscenario’s te schetsen. Belangrijk: deze scenario’s zijn geen wensbeelden, maar dienen als basis voor brainstorm en discussie. We geven graag mee dat deze scenario’s zijn geschreven in 2019, nog voor er sprake was van COVID-19. Maar we begrijpen dat er ophef kan ontstaan als één van de scenario’s wordt ingehaald door de realiteit. Het is belangrijk om de vier scenario’s als geheel te bekijken als denkoefening om tot een Vlaamse mobiliteitsvisie te komen, en niet als toekomstbeeld op zich. De burgerbevraging liep tot 18 oktober en is dus intussen afgerond. De komende weken verwerken we alle input. De mening van de burger is belangrijk voor ons. Zo willen we bouwen we aan een visie die maximaal tegemoetkomt aan de vragen, verzuchtingen en opmerkingen van alle Vlamingen over mobiliteit. Meer informatie over de publieksbevraging vind je op https://youtu.be/PuYSXbbo10E en op www.mobiliteitsvisie2040.vlaanderen.be. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd contacteren via mow-contact.be.

Zijn we hier als burger van op de hoogte?

Kunnen we het Covid- paspoort hier nog los van zien?

Het past anders wel duidelijk in het plaatje van het toekomstbeeld van het WEF…

Informeer je!

Want de kracht van een geïnformeerde burger…

Bronnen:

https://www.weforum.org/uplin

https://www.weforum.org/agenda/2020/07/covid-19-passport-app-health-travel-covidpass-quarantine-event/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.