Congresvrouw Nancy Mace naar oud-Twitter-bazen: ‘Hoe durfden jullie artsen te censureren!’

🕒 Leestijd: 2 minuten

In de VS waren er in het Congres hoorzittingen met oud-topmanagers/bazen van Twitter. Die worden door zéér kritische congresmensen serieus aan de tand gevoeld, omdat ze zich op bedenkelijke wijze gedragen hebben tijdens de ‘coronapandemie’. Met name Congresvrouw Nancy Mace slaagde erin om de censuur van de Twitter-topmanagers bloot te leggen.

Twitter werkte samen met de FBI om ongewenste informatie te censureren

De nieuwe eigenaar van Twitter, Elon Musk, heeft openheid van zaken gegeven over de censuur bij het bedrijf. En ook over de mate waarin Twitter samenwerkte met de Amerikaanse autoriteiten; die samenwerking was heel intensief. De FBI en Twitter werkten samen om ongewenste informatie te censureren, waarbij het dus niet zozeer om aantoonbaar foute informatie ging.

Nu die informatie publiekelijk vrijgegeven is zijn er, in het door Republikeinen gecontroleerde Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, hoorzittingen over deze praktijken gehouden. Daarbij werd gekeken naar de censuur wat betreft Covid-19 en naar de Twitter-censuur van Hunter Bidens laptop verhaal.

Tijdens de hoorzittingen, waar de hele oude Twittertop bij betrokken was, ging het er stevig aan toe. Met name Nancy Mace pakte hen keihard aan:

“Waar haalden jullie de moed vandaan om extreem hoogopgeleide artsen het zwijgen op te leggen? Heeft uzelf een medische achtergrond? Jullie censureerden Harvard-opgeleide artsen! Jullie legden hen het zwijgen op! Waarom dachten jullie dat jullie accurate informatie van Twitter konden verwijderen?!”

Uiteraard had de Twittertop geen enkele medische achtergrond. Maces is zelf een slachtoffer van het ‘Covid-19 vaccin’. Sinds ze zich twee keer heeft laten prikken heeft ze astma, trillingen, en hartpijn.

“Ik heb grote spijt dat ik dit ‘vaccin’ heb genomen. Ik heb enorme spijt, en ik weet dat ik lang niet de enige ben met deze problemen, maar de Twitterleiding censureerde dit soort informatie. Artsen die zeiden dat gezonde mensen het vaccin niet hoefden te nemen, maar alleen mensen die gevoelig waren voor Covid, werden het zwijgen opgelegd. Want, zeiden deze Twitterleiders, zij waren “desinformatie” aan het verspreiden.”

De betreffende artsen zijn zeer hoogopgeleid en hebben veel praktijkervaring. Die Twitterbazen, daarentegen, hadden geen enkele medische expertise. De Twitterbazen die aangepakt werden waren: Vijaya Gadde, Yoel Roth en nog een paar anderen. Het waren de mensen die de leiding hadden bij Twitter, en die nauwgezet contact hadden met de FBI om andersdenkenden massaal te censureren.

Bron 1. (video)

Bron 2. (video)

Bron 3. (video)

Bron 4.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 − vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.