Collectief van 30.000 artsen in Frankrijk tegen de maatregelen, we nodigen onze Belgische artsen ook van harte uit zich aan te sluiten bij ons.

FRANKRIJK 12.01.2021 – Een collectief van 30.000 artsen, 30.000 andere gezondheidsspecialisten en 100.000 burgers hebben bij de regering een resolutie ingediend om de noodtoestand op te heffen en de lockdown maatregelen af te schaffen. Er bestaat immers geen enkel wetenschappelijk draagvlak meer.

Onze collega’s van Docs4opendabate konden eerder al op een mooi succes rekenen. Hun initiatief werd ondertekend door 700 artsen, door 2329 medisch geschoolde gezondheidsprofessionals en 17909 burgers. https://docs4opendebate.be/

We willen met onze website ook een platform bieden om medische professionals te verenigen. Zoek een kritisch arts in uw buurt hier. Of indien u professional bent, contacteer ons op [email protected] om samen verandering te brengen.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Collectief van 30.000 artsen in Frankrijk tegen de maatregelen, we nodigen onze Belgische artsen ook van harte uit zich aan te sluiten bij ons.

 • 14 januari 2021 om 08:45
  Permalink

  En hopelijk is het zoals ze vaak zeggen: als het regent in Parijs, druppelt het in Brussel…

  Beantwoorden
 • 14 januari 2021 om 17:20
  Permalink

  Ik heb het zonet doorgestuurd naar mijn vader. Een man die heel zijn leven kritisch was en nooit zo maar iets aan nam, en bovendien nog medisch geschoold is ook, hebben ze nu door hypnose technieken zo bang gemaakt dat hij het vaccin wil en eist dat iedereen het doet. Ik hoop dat dit zijn ogen gaat openen.

  Beantwoorden
 • 2 februari 2021 om 12:22
  Permalink

  Succes Astrid, dit gaat moeilijk worden, de oogkleppen zijn moeilijk te verwijderen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.