CNN: Studie koppelt Covid-19-vaccinatie aan een “kleine” toename van menstruatie. Moeten we ons zorgen maken?

🕒 Leestijd: 2 minuten

Volgens CNN is er geen reden tot bezorgdheid als vrouwen last krijgen van een “kleine” toename van de menstruatie cyclus. Uit ons onderzoek en van getuigenissen die we eerstehands binnen krijgen, maken wij ons echter wel zorgen.

foto Pexels
Burgers getuigen

Burgers getuigen op onze telegram over extreem langere cyclussen met enorm veel bloedverlies. Ook krijgen vrouwen in de menopauze terug plotselinge bloedingen. Verpleegkundigen getuigen van dood geboren babies en babies die sterven kort na geboorte.

CNN: Na een dosis Covid-19-vaccin te hebben gekregen, hadden vrouwen volgens een donderdag gepubliceerd onderzoek een gemiddelde menstruatiecyclus van ongeveer een dag langer dan normaal.

De bevindingen valideren enkele beweringen van vrouwen op sociale media dat het Covid-19-vaccin hun menstruatiecyclus beïnvloedde. Maar de verandering is niet klinisch significant en experts zeggen dat dit geen reden tot zorg hoeft te zijn.”

Het komt erop neer dat we echt denken dat deze bevindingen geruststellend zijn voor de gezondheid en reproductieve gezondheid”, en ze sluiten aan bij even geruststellende gegevens over de veiligheid van Covid-19-vaccins met betrekking tot zwangerschap en vruchtbaarheid, Dr. Alison Edelman, een OB/GYN en professor aan de Oregon Health & Science University, Portland en de hoofdonderzoeker van de studie, aan CNN.

Bron

Geruststellende gegevens?

Op Pagina 99 van onderstaand ‘risico management plan’ lezen we dat er GEEN zekerheid is over de veiligheid van het vaccin voor zwangere vrouwen. Daarom is lang termijn opvolging nodig; zo kunnen mogelijke negatieve bijwerkingen afgewogen worden tegen positieve effecten.

Met andere woorden: we weten nog niet hoe gevaarlijk dit vaccin is voor zwangere vrouwen!

Wil u het uittesten als u zwanger bent?

Ook niet voor een reisje naar de Malediven?

Of voor een pepersteak met roomsaus in uw lievelingsrestaurant?

Op pagina 100 lezen we dat bij patiënten met auto-immuun- of ontstekingsaandoeningen er beperkte informatie bestaat over de veiligheid van het vaccin. Er bestaat een theoretische bezorgdheid dat het vaccin hun onderliggende ziekte kan verergeren.

We lezen op dezelfde pagina ook dat veiligheid op de lange termijn niet gegarandeerd is. Dit moet nog verder worden onderzocht.

Trek zélf uw conclusies…

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.