CNN-profiel: “Ongevaccineerden moeten door vrienden en familie worden uitgestoten”

CNN-nieuwsanker Michael Smerconish vindt de Corona-suppresie in de VS niet hard genoeg en roept de Amerikanen op om vrienden en familie die zich niet laten injecteren met een van de Covid-19 ‘vaccins’ te mijden en sociaal te verstoten.

In een segment van zijn TV-show “Smerconish” belicht de presentator een voorstel van procureur-generaal Michael Stern in USA Today om alle beschikbare middelen aan te wenden om meer mensen te laten vaccineren – ongeacht hoe negatief zij staan tegenover de controversiële injecties.

“We moeten mensen mijden, we moeten mensen vermijden om zich te laten vaccineren”, zei Smerconish, die het ermee eens was dat bedrijven het krijgen van het vaccin verplicht zouden moeten stellen als voorwaarde voor een baan.

Hij zegt onder meer dat het een goede zaak zou zijn als bedrijven hun werknemers zouden verplichten zich te laten ‘vaccineren’, en hij wil ook dat dit een vereiste wordt om überhaupt te mogen werken. Smerconish wil echter verder gaan eist dat familieleden en vrienden degenen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren, sociaal zouden moeten verstoten.

“Mensen zouden van vrienden moeten eisen dat zij gevaccineerd zijn, willen zij meedoen barbecues of verjaardagsfeestjes – vrienden laten vrienden de Covid niet verspreiden”, zegt hij in het programma.

Hij wijst ook trots op een peiling van zijn eigen website waarin 73% van de ondervraagden van mening is dat het de hoogste tijd is om degenen die weigeren zich te laten injecteren te verstoten.

Op de sociale media is niet iedereen onder de indruk, met Raheem Kassam die onder meer opmerkt dat mensen graag worden uitgestoten door mensen als Michael Smerconish.

Smerconish en zijn gelijken roepen anderen op niet op om ongevaccineerden te verstoten omdat zij er zo op gebrand zijn om mensen aan het vaccin te krijgen. Ze maken hen te schande om de brute discriminatie te legitimeren die zal komen tegen degenen die het vaccin niet nemen, merkt politiek commentator Paul Joseph Watson op bij summit.news.

Ook Donald Trump Jr. heeft gereageerd op de verklaring van Smerconish, waarbij hij ronduit zegt dat “dit niet goed zal aflopen”.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.