CNN geeft toe dat mRNA-vaccins de immuniteit nadelig kunnen beïnvloeden

🕒 Leestijd: 3 minuten

In een artikel dat werd gepubliceerd over “De zoektocht naar langer werkende Covid-19 vaccins” – en terwijl doorbraak infecties voor dubbel gevaccineerde en gestimuleerde individuen in een stroomversnelling zijn geraakt – gaf CNN toe dat wetenschappers proberen uit te vinden waarom de immuniteit die zogenaamd wordt geboden door de vaccins gewoonweg niet lijkt te blijven duren.

Het einde van een tijdperk lijkt in zicht

Het lijkt erop dat het tij eindelijk keert! Ook op CNN horen we andere stemmen. Zullen media hun verantwoordelijkheid nemen of zullen ze een makkelijker uitweg zoeken?

We houden u in ieder geval op de hoogte.

Enkele interessante en hoopgevende uitspraken:

“Maar er is nog een ander stukje van de immuniteitspuzzel dat wetenschappers dringend proberen op te lossen, en dat is of een deel van deze afname in onze bescherming een gevolg kan zijn van de mRNA-technologie die gebruikt wordt om sommige Covid-19-vaccins te bouwen, zoals die ontwikkeld door Moderna en Pfizer/BioNTech, die de eersten in de wereld waren om dit platform te gebruiken.” – CNN Health

Dr. Anthony Fauci, die de mRNA vaccins bijna twee jaar lang heeft gepusht, droeg bij aan het artikel, deze keer met de bewering:

“Sommige vaccin platforms geven een zeer hoge mate van bescherming, maar de duurzaamheid is niet erg lang.”

Vervolgens gooide hij de mislukte experimentele mRNA-technologie onder de bus met de woorden:

“We hebben een heel goed platform met mRNA… Maar laten we proberen het beter te doen.”

Deze uitspraak werd vorige week ook gedaan in “Good Morning America”, waar een senior medisch medewerker van ABC News toegaf dat de mRNA vaccins en de daaropvolgende boosters het immuunsysteem zouden kunnen vernietigen.

Het laatste stuk van CNN herhaalt dat de vaccins de immuunrespons van het lichaam verzwakken, waardoor mensen kwetsbaar worden voor terugkerende infecties. De anomalie werd voor het eerst gemeld door vaccinonderzoeker Alex Berenson, die de aandacht vestigde op een alarmerende bekentenis van de Britse regering dat de antilichaamspiegels lager bleken te zijn bij mensen die besmet waren met Covid-19 nadat ze gevaccineerd waren.

“Wat de Britten zeggen is dat ze nu ontdekken dat het vaccin interfereert met het aangeboren vermogen van je lichaam na infectie om antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit maar ook andere stukken van het virus,” – A. Berenson

De onderzoeker maakte maandag een bitterzoet overwinningsrondje door te wijzen op een andere passage in het CNN-artikel waarin leek te worden toegegeven dat mRNA-vaccins een totale mislukking zijn geweest. In de CNN passage stond:

“De Verenigde Staten zijn nu op een punt in de pandemie waar gezondheidsfunctionarissen worstelen met het feit dat, om immuniteit tegen Covid-19 in de gemeenschap te behouden, de natie ofwel regelmatig – of mogelijk jaarlijks – booster-vaccins zal moeten toedienen, ofwel een geheel nieuw vaccin zal moeten uitrollen.”

De verklaring voorspelt dat de media binnenkort zullen proberen zich te distantiëren van het mislukte vaccin, schrijft Berenson.

“Wat je hier ziet zijn de eerste stappen in de richting van een officiële erkenning dat de mRNA vaccins hebben gefaald en dat er vroeg of laat nieuwe vaccins zullen komen,” A. Berenson

Als dat het geval is, zal het Witte Huis ook stoppen met het promoten van de ineffectieve boosters, waarvan Joe Biden twee boosterdoses heeft ontvangen, en mogelijk vaccin-sceptici de schuld geven van de aarzeling.

“Zo zullen de booster-campagnes mogen verkommeren, waarschijnlijk binnen enkele maanden. Het Witte Huis zal het falen van de vaccins verontschuldigen als een falen van de publieke opinie, door te beweren dat ‘mRNA-vaccin aarzeling is gestegen tot onhoudbare niveaus,’ of iets dergelijks, en dat we nieuwe vaccintechnologie nodig hebben. (Met nieuw bedoel ik waarschijnlijk oud.) Ze zijn misschien zelfs cynisch genoeg om diegenen onder ons die al die tijd gelijk hadden, de schuld te geven van die aarzeling.” – A. Berenson

Met andere woorden, de “samenzweringstheoretici” zullen weer gelijk hebben gekregen. Er zou echter een zilveren randje aan dit verhaaltje kunnen zitten: Pfizer zou een grote winstdaling ondervinden als de miljoenen vaccindoses ongebruikt blijven. Ze zouden zomaar eens met een gevulde schatkist de zonsondergang tegemoet kunnen rijden.

“Het grote mRNA-experiment zal tot een einde komen, niet met een knal maar met 200 miljoen verlopen doses in de vriezers.” – A. Berenson

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.