Cijfers: Waarom zitten we opgezadeld met stijgende infectiecijfers?

Een analyse van cijfers om door het bos de bomen weer te zien. Oorzaak en gevolg worden zijn niet altijd duidelijk. Je kan eigenlijk tonen wat je wil, diepere analyse is nodig. Met dank aan K.P.

Beste allemaal

De Corona besmettings cijfers gaan weer de verkeerde richting uit.

Er wordt enorm veel energie en aandacht besteed aan nieuwe ‘maatregelen’ en de toestand in de ziekenhuizen.

Maar er gaat bijzonder weinig aandacht naar de redenen achter het falen van de gehanteerde vaccinatiestrategie. In de bijgevoegde Nota doe ik een poging om duidelijk te maken waarom we opgezadeld zitten met stijgende infectiecijfers. De gehanteerde massale vaccinatiestrategie is een fiasco.

Heel lang geleden al hebben de prestigieuze initiatiefnemers en ondertekenaars van ‘The Great Barrington Declaration‘ gewezen op  een veel beter alternatief.

Men heeft niet naar hen willen luisteren.

Nu is het meer dan duidelijk geworden dat de  strategie die men heeft doorgeduwd gefaald heeft. Maar vooralsnog lijkt geen enkele beleidsverantwoordelijke en geen enkel mainstream persorgaan tot dat inzicht te willen komen.

In de bijgevoegde Nota vinden jullie cijfermateriaal dat aantoont wat er de laatste maanden aan de gang is: een ongelooflijk scherpe daling van de doeltreffendheid van de experimentele ‘vaccins’.


Met vriendelijke groeten,

K.P.

Aantal besmettingen stijgt

Nu het aantal besmettingen met Corona drastisch aan het stijgen is gegaan is het meer dan  aangewezen om een onderzoek te wijden aan de redenen waarom de situatie nu zo uit de  hand dreigt te lopen. Met de massale vaccinatiestrategie die de Westerse landen nu  toepassen stevenen we immers af op een grandioos fiasco, maar men wil het niet (laten) zien  en men wil het nog minder toegeven. 

We staan er in ons landje echt niet zo goed voor en bevinden ons samen met Oostenrijk en  Nederland weer aan de top van de hitparade van de ‘besmettingen’, zoals je kan merken in  de onderstaande grafiek.

Ook in ons onmiddellijke verleden leidden de griepuitbraken tot overbelasting van de  ziekenhuizen en tot uitstel van de niet-dringende medische interventies. Er is wat dat betreft  helemaal niets nieuws onder de zon. Zie bijlage 1. 

En misschien moeten we er andermaal nog eens op wijzen dat de ‘gevaarlijkheid’ van Covid  van dezelfde grootte-orde is als de ‘gevaarlijkheid’ van een heftige griepepidemie.

Er zijn  inderdaad en spijtig genoeg vele mensen die hieraan bezwijken, maar dat is al altijd zo  geweest. Om een of andere reden wil men in de huidige maatschappij echter niet meer aanvaarden dat mensen op het einde van hun leven afscheid moeten nemen van de wereld  en van hun geliefden. 

Afscheid nemen van een geliefde en van een Covid-slachtoffer zal altijd een pijnlijke en droeve  zaak blijven, maar het hoort bij het leven. Het mag ons er vooral niet van weerhouden om dat  leven ten volle te ervaren. 

Hieronder gaat een tabel met de sterftecijfers van de Covid-19 in ons land:

Totaal 26.795
85 plus 13.195 49,24%
75-84 7.932 29,60%
65-74 3.704 13,82%
45-64 1.816 6,78%
25-44 148 0,55%

Tabel 1: Covid-sterftecijfers in ons land (maart 2020- november 2021) 

Bron: Sciensano website, geraadpleegd op 28 november 2021 

We merken daarin dat de helft van de Covid-slachtoffers ouder zijn dan 85. Ongeveer 80  procent van de Covid—slachtoffers zijn ouder dan 75 jaar. In die leeftijdscategorieën behoort  het sterven tot een onvermijdbaar gegeven, hoe droevig het ook moge zijn voor de  nabestaanden. 

Daarenboven lijkt het er vooralsnog op dat de dodentol van deze vierde golf lang niet zo hoog ligt als tijdens de eerste en de tweede golf.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.