‘China bereidde zich afgelopen 6 jaar voor op Derde Wereldoorlog met biowapens, waaronder corona’

Chinese wetenschappers hebben zich de afgelopen zes jaar voorbereid op een Derde Wereldoorlog met biologische en genetische wapens, waaronder het coronavirus. Dat blijkt uit een document dat in handen is van Amerikaanse onderzoekers, schrijft de Daily Mail.

Het dossier van de wetenschappers van het Chinese leger gaat over de manipulatie van ziektes om wapens te maken ‘op een manier die nog nooit eerder vertoond is’.

Sinds 2015 doet Peking onderzoek naar Sars-coronavirussen als biowapen. Sommigen zijn ervan overtuigd dat het nieuwe coronavirus is ontsnapt uit een lab. De auteurs van het document beweren dat de Derde Wereldoorlog een biologische oorlog zal zijn. In het document staat beschreven hoe je met een biowapen zoveel mogelijk schade kunt aanrichten.

China noteerde als enige G20-land een plus

Inlichtingenagentschappen vermoeden dat corona is ontsnapt uit een lab in Wuhan. De Braziliaanse president Jair Bolsonaro beschuldigde het land afgelopen week nog van het creëren van corona om een chemische oorlog te beginnen.

“Het is een nieuw virus. Niemand weet of het is ontstaan in een lab of omdat iemand een dier heeft gegeten dat hij of zij niet had moeten eten. Maar het is er. Het leger is bekend met chemische en biologische oorlogvoering. Is dit geen nieuwe oorlog? In welk land groeide het bbp het meest? Dat zeg ik niet.” Uit cijfers van de OESO blijkt dat China als enige G20-land een plus noteerde in 2020. De Chinese economie groeide vorig jaar met 2,3 procent.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.