CEO Pfizer: “Het normale leven zal niet terugkeren zonder regelmatige vaccinaties”

De CEO van de farmaceutische gigant zegt dat het normale leven binnen een jaar weer zal terugkeren, maar niet zonder regelmatige vaccinaties.

Transcript: Pfizer CEO Dr. Albert Bourla on "Face the ...

Tijdens een optreden op ABC This Week met George Stephanapoulos werd Albert Bourla gevraagd wanneer hij het einde van de pandemie voorzag.

“Binnen een jaar denk ik dat we weer in staat zullen zijn om terug te keren naar het normale leven”, zei Bourla, hoewel hij heel duidelijk maakte dat deze verklaring alleen van toepassing is op degenen die bereid zijn om regelmatig corona-boosterschoten te nemen.

Bourla zei dat het “meest waarschijnlijke scenario” voor de toekomst één van jaarlijkse booster-vaccinaties zal zijn vanwege de opkomst van “nieuwe varianten”.

“Ik denk niet dat dit betekent dat er geen varianten zullen blijven komen”, voegde Bourla eraan toe. “En ik denk niet dat dit betekent dat we in principe ons leven zouden moeten kunnen leiden zonder vaccinaties.”

De opmerkingen van de CEO van Pfizer over jaarlijkse vaccinaties zijn interessant: de FDA heeft tot nu toe alleen booster-shots goedgekeurd voor ouderen en ‘personen met een hoog risico’.

Bourla’s retoriek is vergelijkbaar met die van Moderna CEO Stephane Bancel, die vorige week zei dat zelfs jongere mensen minstens eens in de drie jaar vaccin-boosterinjecties zullen moeten krijgen. Dit onderstreept eens te meer hoe een samenleving met twee niveaus wordt gecreëerd waar alleen degenen die zich onderwerpen aan regelmatige shots, een relatief normale levensstijl kunnen genieten.

Voor degenen die blijven weigeren zich te laten vaccineren, zullen reizen, werk en mogelijk zelfs elementaire vrijetijdsactiviteiten worden beperkt, waardoor ze voor onbepaalde tijd in een feitelijke staat van lockdown blijven.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.