CDC-rapport – 3150 mensen werkonbekwaam na COVID-19-vaccin ‘Kan normale dagelijkse activiteiten niet uitvoeren’

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Automatisch vertaald door Google

22 december 2020

Volgens een nieuw CDC-rapport waren bijna 3.150 mensen die het COVID-19-vaccin hadden toegediend, werkonbekwaam en “niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren en hadden ze zorg nodig van een arts of zorgverlener.”

BREAKING: Bevries sperma vóór COVID-vaccin om de vruchtbaarheid te beschermen – zegt onderzoekers van de Universiteit van Miami

COVID-19-moorden: Russische topwetenschapper Alexander ‘Sasha’ Kagansky werkt aan COVID-19-vaccin vermoord in St.Petersberg

CDC-rapport - 3150 mensen die het COVID-19-vaccin hebben gekregen, kunnen geen normale dagelijkse activiteiten uitvoeren
CDC-rapport – 3150 mensen verlamd na toediening van COVID-19-vaccin, niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren

De details werden vrijgegeven in een rapport van 19 december 2020 (lees hieronder) door Thomas Clark, MD, MPH, getiteld “Anafylaxie volgend op m-RNA COVID-19 vaccinontvangst. 

Volgens de CDC waren op 18 december 2020  3.150 mensen die waren ingeënt tegen COVID-19 ‘niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, konden ze niet werken en hadden ze zorg nodig van een arts of zorgverlener’.

3150 mensen die het COVID-19-vaccin kregen, konden geen normale dagelijkse activiteiten uitvoeren
Volgens de CDC waren op 18 december 2020 3.150 mensen die waren ingeënt tegen COVID-19 ‘niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, konden ze niet werken en hadden ze zorg nodig van een arts of zorgverlener’.

De V-safe Active Surveillance for COVID-19 Vaccines beschrijft het als Health Impact Events.

Volgens de CDC-beoordeling mogen personen met anafylaxie na vaccinatie met COVID-19 geen aanvullende doses COVID-19-vaccin krijgen.

De CDC adviseerde ook overleg met allergie- / immunologiedeskundigen om advies te geven over de evaluatie van personen na anafylaxie bij het COVID-19-vaccin.

Zoals GreatGameIndia meldde, heeft een groep onderzoekers in het medische tijdschrift The Lancet gewaarschuwd dat Covid-19-vaccins die momenteel in ontwikkeling zijn, het risico op het oplopen van HIV zouden kunnen verhogen, wat mogelijk kan leiden tot een toename van infecties.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

19 gedachten over “CDC-rapport – 3150 mensen werkonbekwaam na COVID-19-vaccin ‘Kan normale dagelijkse activiteiten niet uitvoeren’

 • 28 december 2020 om 18:05
  Permalink

  Dit had ik al voorspeld voordat de Jonge van Volksgezondheid aan kwam met volgend jaar gaan wij beginnen met Vaccineren heb aan alle NEDERLANDERS proberen duidelijk te maken neem dit en één van de andere 5 Vaccins niet want dit kan veel gevolgen hebben en zelfs meer doden tot gevolg hebben dan tot nu toe ‘t geval is maar er zijn nog steeds mensen die in ‘t Vaccin geloven dus zeg ik nogmaals neem ‘t niet !!

  • 29 december 2020 om 18:24
   Permalink

   Op 100.000 coronapatiënten in de VS sterven er 1500 mensen. 10.000 mensen kampen nog met de lange termijn gevolgen van corona zoals vermoeidheid, slaapproblemen, verlies van geur en smaak en neurologische problemen.

   Op 100.000 gevaccineerden sterft er niemand door corona. 3500 mensen zijn een dagje of 2 vermoeid of hebben een lichte griep. Er zijn geen lange termijn gevolgen.

   • 30 december 2020 om 15:07
    Permalink

    Geen lange termijn gevolgen?? Dat kun je pas overheid 2 jaar stellen

   • 1 januari 2021 om 12:41
    Permalink

    Ik ben blij met je Frank, we kunnen testers als jij goed gebruiken.

   • 2 januari 2021 om 13:46
    Permalink

    Het sterftecijfer lijkt me aan de hoge kant, dit is meer het cijfer van ziekenhuis opnames. Ik heb zelf covid19 ervaring ondergaan, zonder enige medische tussenkomst due wel twee dagen erg moe en daarna uitzieken met wat verkoudheid en niet zo fris. Iets langer dan week dat reuk en smaak probleem en daarna paar weken om te terug juist te ruiken. Het was dus niet veel meer dan lichte griep en verkoudheid. Het aantal zieke mensen is normaal 3% van de bevolking zonder corona, hier zie je hetzelfde percentage terug komen. Het lijkt me te opvallend om de prik alle schuld te geven en de overlijdens zijn inderdaad bijna onbestaande of ook zonder die prik te verwachten. Dus liever de prik dan nog maanden de schrik.

   • 2 januari 2021 om 22:37
    Permalink

    Wel de juiste statistieken gebruiken. De sterftecijfers die je noemt zijn per 1 miljoen inwoners, dus een factor 10 lager en vergelijkbaar met een flinke griep epidemie. Maar over de griepprik heb ik nog niet gehoord dat mensen zoveel last hadden

 • 28 december 2020 om 20:41
  Permalink

  Snel al die vaccins afkeuren!

 • 28 december 2020 om 23:38
  Permalink

  Het meest hemeltergend is het feit dat we in een wereldwijde communistische dictatuur beland zijn: de waarheid over t vaccin mag niet gezegd, niet getoond, niet beschreven etc. worden. Dokters & wetenschappers die niet naar de bek van het WHO praten worden monddood gemaakt op alle mogelijke manieren. Rellen en opstanden tegen vaccinatie verzwegen in prime Time nieuwsberichten: kortom censuur alias dictatuur !

 • 29 december 2020 om 17:30
  Permalink

  Is er een link waar het rapport te zien is? Ik kom vele berichten tegen die over het CDC rapport spreken, maar nergens is het daadwerkelijke rapport te vinden.

  Niet dat ik het niet geloof, dat is niet mijn punt. Ik heb het gedeeld op mijn site omdat ik het juist wel geloof. Ik zou graag wat betere info (link of rapport) willen ontvangen zodat ik ook daadwerkelijk dit kan laten zien aan mensen die het niet geloven. Alles valt en staat tegenwoorden met feiten en bewijs!

  Alvast bedankt!

 • 30 december 2020 om 00:25
  Permalink

  BML. De mens moet zijn intellect gebruiken om de wereld te begrijpen. Als door hebzucht gedreven men corruptie kan zaaien, wat ellende veroorzaakt voor de medemens, dan treedt de natuurlijke wet van Karma in actie en zal het Geluk ter zijde staan om plaats te maken voor de ellende die komen zal op hen die de corruptie plachten te zaaien. (Dit is een waarschuwing vanuit de Cosmos).

  • 30 december 2020 om 23:53
   Permalink

   Ja een daarom moeten de vrijmetselaars alles aan het volk vertellen d.m.v. films, in boeken etc. wat de plannen zijn zodat het volk zelf kan kiezen of men er in mee wil gaan of niet! Alleen wordt het vaak wat verdoezeld wat ze vertellen. Anders volgt voor het de wet van Karma maar wij kunnen dan niet meer zeggen wir haben es nicht gewusst. De politiek, de burgemeesters etc.etc. daar zitten de vrijmetselaars vanaf de 33e graad. niet best dus.

 • 30 december 2020 om 10:04
  Permalink

  ik vrees het ergste de woorden van bill gates wat openbaar is gemaakt overbevolking wordt tijd voor uitdunning klinkt mij zeer verontrustend en nu komt de vaccin ineeens dus ik hoef vaccin spuit niet en ook hugo de jong hoe die de druk legt bij ons zeer verontrustend maar ja die zal wel een graantje mee pikken en dan nog naar de vaccin blijft de regel 1,5 mtr afstand en het mondkapje verplicht het normale leven komt nooit meer terug ze spelen gewoon een politieke spelletje met ons

  • 31 december 2020 om 10:33
   Permalink

   Zo is het precies

 • 30 december 2020 om 15:36
  Permalink

  Ik wil dat Rutte en de Jonge van Volksgezondheid openheid van zaken geven en ons even willen laten weten hoeveel mensen er al aan ‘t Vaccin van Pfizer inmiddels zijn overleden want daar hoor je weinig tot niets over er is gisteren naar buiten gebracht dat een man na ‘t Vaccin te hebben gekregen binnen 2 uur is overleden door een Hartstilstand hoeveel zijn hem voor gegaan en volgen er nog want iedereen weet dat je van ‘t Pfizer Vaccin aangezichtsverlamming kan krijgen en dat ‘t niet bij 2 Vaccinaties blijft als je eenmaal bent gevaccineerd Stop met de Vaccins en al helemaal om achter onze rug om bewijzen aan te vragen de Jonge van Volksgezondheid laat jezelf en je gezin eerst maar Vaccineren voor dat je ‘t Volk wat wil gaan verplichten !!

 • 30 december 2020 om 16:57
  Permalink

  Lieve mensen, die 3000 mensen die “ziek” zijn geworden door het vaccin heeft een zelfde “ziektepercentage” als bij andere vaccins. Je kan nou eenmaal verhoging krijgen van een vaccin, daar is niks geks aan. Dat geeft alleen maar aan dat hun immuunsysteem goed werkt. Calm your tits even zeg.

 • 2 januari 2021 om 13:37
  Permalink

  Het aantal zieken is in België rond de 3% zonder prik… het is dan ook niet zo verwonderlijk dat men dat zelfde aantal terug vind bij mensen die een prik kregen. Ziekteverzuim zet zich op alle niveaus door. Zo ziet Attentia het aantal korte ziekteperiodes (minder dan een maand) stagneren rond 3,3 procent. Het aantal zieken die langer dan een maand en korter dan een jaar thuisblijven, klimt naar 1,9 procent van de presteerbare uren. Langdurig ziek zijn – of langer dan een jaar afwezig zijn – stijgt ook dit jaar verder door en piekt op 2,89 procent van alle presteerbare uren. Met Covid19 heb je ook ongeveer 2% wordt ziek en erger. Dus als je van de prik ziek wordt dan was je het waarschijnlijk al, maar de kans om er aan te sterven is wel een stuk kleiner dan indien je echt een covid19 ervaring ondergaat.

 • 2 januari 2021 om 13:50
  Permalink

  Zonder prik is ook 3-4% ziek. Ziekteverzuim zet zich op alle niveaus door. Zo ziet Attentia het aantal korte ziekteperiodes (minder dan een maand) stagneren rond 3,3 procent. Het aantal zieken die langer dan een maand en korter dan een jaar thuisblijven, klimt naar 1,9 procent van de presteerbare uren. Langdurig ziek zijn – of langer dan een jaar afwezig zijn – stijgt ook dit jaar verder door en piekt op 2,89 procent van alle presteerbare uren.

 • 3 januari 2021 om 07:14
  Permalink

  Duizend keer liever de coronavirus dan een prik van de vaccins die razend snel op de markt zijn gekomen en nog sneller goedgekeurd. Lijkt mij een grote leugen dat ze enige immuniteit zal bieden. Er is een heel ander agenda voor de vaccins, heeft niets te maken met bescherming tegen de coronavirus bieden .

Reacties zijn gesloten.